Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
Ma strasna je Valencia, igra atomski fudbal.Na svakoj poziciji imaju makar po 2 vrhunska igraca a na klupi im sjede jedan Feghuli,Negredo,Mustafi,Joao.
Do godine od njih ocekujem dar mar u Evropi i borbu za titulu u Primeri.
Pojacanja su im, znaci Boze!!!
Sent from my MB865 using Tapatalk
Do godine od njih ocekujem dar mar u Evropi i borbu za titulu u Primeri.
Pojacanja su im, znaci Boze!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valencia odusevljava i mene koji sam bas uvijek optimista po pitanju tog kluba. Konačno je malo bolja atmosfera oko i u klubu, a to se polako vidi i na rezultatima. Stigla su baš prava pojačanja od kojih se svakako izdvajaju Otamendi, Rodrigo, Gomes i Mustafi. Za zimski se transfer roka najavljuju nova pojačanja, a prve mete bit će Enzo Perez, Juan Mata i Matteo Darmian.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Mata bacanje para!
Ne mere ga on izdrkat Rodrigu ili Gomesu.Kako god, nema mjesta u ovom timu, nema pozicije koju moze pokriti...
Enzo bi vec bio ozbiljno pojacanje,all round igrac, nesto slicno kao RG iz Atletica samo sto pokriva malo defanzivnije pozicije od njega.
Ne mere ga on izdrkat Rodrigu ili Gomesu.Kako god, nema mjesta u ovom timu, nema pozicije koju moze pokriti...
Enzo bi vec bio ozbiljno pojacanje,all round igrac, nesto slicno kao RG iz Atletica samo sto pokriva malo defanzivnije pozicije od njega.
Mata je izuzetan igrac i s njim bi sigurno dobili sirinu. Zamisli samo Mata- Paco- Rodrigo, a na klupi ostaju Negredo, Piatti, Soso i GilMidhatVelicanstveni je napisao/la:Mata bacanje para!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Ne vrijedi para koje bi se dale za njega.Za 30+ miliona se moze uzeti bolji igrac od njega siguran sam.
Cuo sam da je Valencia izrazila veliko interesovanje prema Chakanoglu iz Kuzena, te na ljeto kao krecu po njega.Eh to je top pojacanje, momak koji ce kroz koju godinu postati WC.
Adi sta je sa Limom i Bankijem, cuo sam da serundaju uz Bankija kao zele nadleznost nad svim zbivanjima

Cuo sam da je Valencia izrazila veliko interesovanje prema Chakanoglu iz Kuzena, te na ljeto kao krecu po njega.Eh to je top pojacanje, momak koji ce kroz koju godinu postati WC.
Adi sta je sa Limom i Bankijem, cuo sam da serundaju uz Bankija kao zele nadleznost nad svim zbivanjima
Možda ne vrijedi, ali navijači ga vole te sam siguran da bi prije njega voljeli vidjeti u timu nego nekog drugog igraca. Za interesovanje prema Chakanoglu zaista nisam ništa pročitao nigdje. Znam da je mali dobar igrac, ali mislim da tu Valencia nece dovoditi nekih pojacanja. Imamo na raspolaganju Pareja i Gomesa, a čini se da je i mali Augusto zaista dobar igrac. Jos ako Perez dođeMidhatVelicanstveni je napisao/la:Ne vrijedi para koje bi se dale za njega.Za 30+ miliona se moze uzeti bolji igrac od njega siguran sam.
Što se tiče Lima i Bankije, još se pregovara. Bankia želi nekakav monopol, ali neće to dobiti. Bit će to vjerovatno brzo rješeno.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Otrese nas Depor momacki... bez ikakvih opravdanja, los dan, ocajna igra, i eto nam prvog poraza...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Peter Lim konačno novi vlasnik Valencije
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
http://sportsport.ba/ino_fudbal/singapu ... iju/143883" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pozitivna osobina vašeg kluba: Nacionalna trećarnost (sportingizam).
Negativna osobina vašeg kluba: Siromaštvo.
Negativna osobina vašeg kluba: Siromaštvo.
Da malo osvjezimo temu
- Definitivno će Valencia opet pokušati dovesti Enzu Pereza. Ponuditi će Benfici i do 30 miliona eura. To znači odlazak Zuculinija koji i ne igra.
- Najavljen je dolazak i jednog "top" desnog beka na ljeto. Ako je vjerovati informacijama prva meta je Pablo Zabaleta.
- Mladi Sebastian Vegas iz čileanskog Audaxa će potpisati vjerovatno za Valenciu. Riječ je o super talentovanom braniču.
- Mata navodno može napustiti United za 25 miliona eura. Valencia zainteresovana.
- Definitivno će Valencia opet pokušati dovesti Enzu Pereza. Ponuditi će Benfici i do 30 miliona eura. To znači odlazak Zuculinija koji i ne igra.
- Najavljen je dolazak i jednog "top" desnog beka na ljeto. Ako je vjerovati informacijama prva meta je Pablo Zabaleta.
- Mladi Sebastian Vegas iz čileanskog Audaxa će potpisati vjerovatno za Valenciu. Riječ je o super talentovanom braniču.
- Mata navodno može napustiti United za 25 miliona eura. Valencia zainteresovana.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U Portugalu tvrde da ce Valencia u januaru ponuditi 60 miliona eura za Enzu Pereza i Nicu Gaitana 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odlican bi posao napraviliAdi_Zepce je napisao/la:U Portugalu tvrde da ce Valencia u januaru ponuditi 60 miliona eura za Enzu Pereza i Nicu Gaitana
Sigurno da bi. Jos se pominje dolazak i Obi Mikela iz Chelsea, jer su nezadovoljni Zuculinijem i Augustom, te dolazak jednog desnog beka. Uglavnom, radi se konacno pravi posao i kada je Valencia u pitanju.Rajaz je napisao/la:Odlican bi posao napraviliAdi_Zepce je napisao/la:U Portugalu tvrde da ce Valencia u januaru ponuditi 60 miliona eura za Enzu Pereza i Nicu Gaitana
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma dzaba sve Adi kad je trener prosjecan, da ne kazem los..ima i tottenham strasnu ekipu sa eriksenom, lamelom i ostalim, pa opet nije sjajan mada bi morao bit..Pizzi je doktor za Nunu...Adi_Zepce je napisao/la:Sigurno da bi. Jos se pominje dolazak i Obi Mikela iz Chelsea, jer su nezadovoljni Zuculinijem i Augustom, te dolazak jednog desnog beka. Uglavnom, radi se konacno pravi posao i kada je Valencia u pitanju.Rajaz je napisao/la:Odlican bi posao napraviliAdi_Zepce je napisao/la:U Portugalu tvrde da ce Valencia u januaru ponuditi 60 miliona eura za Enzu Pereza i Nicu Gaitana
AMUNT VALENCIA!
Yebo vas otac nesposobni, glupe ekipe 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Lavezzi bi mogao postati novo pojačanje Valencije. Kontakt s njim je ostvaren.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Opa, Enzo Perez SLUŽBENO u Valenciji za 25 miliona eura.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Sad još Lavezzia i jednog dobrog desnog beka i to je to. Na ljeto Gaitan bi trebao stici 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.