Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Dobrodosao nazad. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- anonymousHD
- Kontakt:
Virtu4l, ovim citiranjem, sve više i više pokazuješ koliki si panj.
Ja od tvojih nebuloza, koji čak ima u 25 hiljada postova, mogu da napišem knjigu, pogotovo sa teme teleće glave.
Skoncetriši se malo, citiraj sam sebe i svoje gluposti koje pišeš iz dana u dan.
Ovo što sam ja napisao je iole logično, jer čovek nije mogao igrati za nas, a igrao je za Bayer.
Ja od tvojih nebuloza, koji čak ima u 25 hiljada postova, mogu da napišem knjigu, pogotovo sa teme teleće glave.
Skoncetriši se malo, citiraj sam sebe i svoje gluposti koje pišeš iz dana u dan.
Ovo što sam ja napisao je iole logično, jer čovek nije mogao igrati za nas, a igrao je za Bayer.
- Principatus
- Kontakt:
Ima jos nade!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
ZvornikBBB
- Kontakt:
Dobro dosao nazad sine bosnjacki!!!
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Plačem,
@Cartmane, we did it!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@Cartmane, we did it!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta ti spini nije jasno?Nema nista sad vako sad nako,sve je jasno kao dan.harixs je napisao/la:najveciRusilac je napisao/la:Znaci ovo nije istina?Rusilac je napisao/la:Da postavim jedno logicno pitanje,odgovoriti moze ko god zeli.
Rezolutna tvrdnja,kako ih ja volim nazvati,"kruga"je da se Emir Spahic povukao iz reprezentacije zbog sukoba sa Susicem i zbog njegovog ponovnog izbora za selektora,kao i zbog toga sto ga novinari ne vole.
Pitam,ako je ovo istina neka mi neko navede samo jedan jedini razlog zasto bi se Spahic,i to bas sad,vratio u reprezentaciju?
Hoce li biti izvinjenja onih koji su podvalili ovu gnusnu laz?
Kapitenu,car si.Malo ko bi dosao ali ti si jos jednom pokazao koliko si velik.
Nikad te nismo i necemo zasluziti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa takmicarskog,taktickog,psiholoskog,rezultatskog aspekta stvari se mjenjaju iz korijena.
Reprezentacija je ponovo dobila vodju koji joj je falio.Ovaj momanat je presudan u okretanju morala,atmosfere i svega u korist reprezentacije.Sanse za pobjedu u Izraelu rapidno su porasle.
Ponavljam svoj stav,volio bih da se Spaha nije odazvao ali on je jos jednom pokazao svoju velicinu.
Zato jos jednom![]()
na forumu! sad vako, sad onako, povijas se kao grana od bora...
ne bi me cudilo da sutra kaze, jesam li vam rekao da je Papetu trebala podrska
Dokazao sam da su mafijasi i placenici lagali.Sta ti tacno nije jasno?
A shvatam,tebi je ovo presiroko za razumijeti,ti ne razumijevas forme koje su vece od recenice sa max pet rijeci.
Ima li neko ko vidi neku kontadiktornost u ovome sto sam ja napisao?Naravno,pismeni i razumni ljudi kontaju da se radi o dvije odvojene stvari,o lazima o Emiru Spahicu i onome sto on znaci za reprezentaciju BiH i sta mijenja njegov ponovni dolazak
Nerminovic je napisao/la:Plačem,
@Cartmane, we did it!
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- schweinsteiger
- Kontakt:
Dobrodosao kuci,kapitenu!
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Spaha je tu. Mujzda i Bicakcic treniraju.
Ja mislim da ovdje dobijamo 3 poena. Spaha, Sunjic i Bico moraju igrati od pocetka. Lula i Mujdza sredina..
Ja mislim da ovdje dobijamo 3 poena. Spaha, Sunjic i Bico moraju igrati od pocetka. Lula i Mujdza sredina..
Vratio se jedini pravi kapiten poslje BarbarezaGoalgetter je napisao/la:Emir trenira sa ekipom:
Evo slika koja to dokazuje:

Odbrana je sada duplo jaca, a cijela ekipa troduplo jaca zbog njegovih lideriskih sposobonosti.
Ah pucaju čirevi, kopaju se postovi kojim dokazuje ništa, ne zna jadnik šta će

Hvala ti kapitenu što si došao da nam pomogneš, nikad ti se necemo moći odužit

Hvala ti kapitenu što si došao da nam pomogneš, nikad ti se necemo moći odužit
DD
Vratila mi se nada u pobjedu, samo hrabro momciii:

To kazes da izlazi vani.
kako će bit' neobično gledat' Spahu u svetom dresu bez kapitenske trake 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
jesul ukljuceni aparati ?
Rusilac je napisao/la:Sta ti spini nije jasno?Nema nista sad vako sad nako,sve je jasno kao dan.harixs je napisao/la:najveciRusilac je napisao/la:Da postavim jedno logicno pitanje,odgovoriti moze ko god zeli.
Rezolutna tvrdnja,kako ih ja volim nazvati,"kruga"je da se Emir Spahic povukao iz reprezentacije zbog sukoba sa Susicem i zbog njegovog ponovnog izbora za selektora,kao i zbog toga sto ga novinari ne vole.
Pitam,ako je ovo istina neka mi neko navede samo jedan jedini razlog zasto bi se Spahic,i to bas sad,vratio u reprezentaciju?
Znaci ovo nije istina?
Hoce li biti izvinjenja onih koji su podvalili ovu gnusnu laz?
Kapitenu,car si.Malo ko bi dosao ali ti si jos jednom pokazao koliko si velik.
Nikad te nismo i necemo zasluziti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa takmicarskog,taktickog,psiholoskog,rezultatskog aspekta stvari se mjenjaju iz korijena.
Reprezentacija je ponovo dobila vodju koji joj je falio.Ovaj momanat je presudan u okretanju morala,atmosfere i svega u korist reprezentacije.Sanse za pobjedu u Izraelu rapidno su porasle.
Ponavljam svoj stav,volio bih da se Spaha nije odazvao ali on je jos jednom pokazao svoju velicinu.
Zato jos jednom![]()
na forumu! sad vako, sad onako, povijas se kao grana od bora...
ne bi me cudilo da sutra kaze, jesam li vam rekao da je Papetu trebala podrska
Dokazao sam da su mafijasi i placenici lagali.Sta ti tacno nije jasno?
A shvatam,tebi je ovo presiroko za razumijeti,ti ne razumijevas forme koje su vece od recenice sa max pet rijeci.
Ima li neko ko vidi neku kontadiktornost u ovome sto sam ja napisao?Naravno,pismeni i razumni ljudi kontaju da se radi o dvije odvojene stvari,o lazima o Emiru Spahicu i onome sto on znaci za reprezentaciju BiH i sta mijenja njegov ponovni dolazak
osim ako protivnik u svom timu nema nekog Samira Nasrija ili Emenikea.Cartman je napisao/la:Odbrana je sada duplo jaca, a cijela ekipa troduplo jaca zbog njegovih lideriskih sposobonosti.
Momcino, vas Sajo je zvao Emira, tako da to morate podrzavati, nemoj da idete u kontru po tom pitanju, odbit ce vam se od plate
DD
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], greenwood, Proximic, travuljasSs, zikerrz21 i 42 gosta.