uvijek je slicnih inf. bilo i bice. Dodus enije niko rekao niti potvrdio 100% sastave.laxzg je napisao/la:nisu vam to sastavi, neko vas yebe
Sam nisam niti citam hr stranice pa ne znam za njih sta kazu
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
uvijek je slicnih inf. bilo i bice. Dodus enije niko rekao niti potvrdio 100% sastave.laxzg je napisao/la:nisu vam to sastavi, neko vas yebe
Uskoro ce biti potvrdjeno da niti jedan od tih 11 nije uopce u Engleskoj gdje se igra ova utakmica,nego su pobrojani u Zagrebu...Nego govorim da se ne bi netko zaletio na nesto na temelju ovih laznih sastava i jednih i drugihdr.van nostrand je napisao/la:uvijek je slicnih inf. bilo i bice. Dodus enije niko rekao niti potvrdio 100% sastave.laxzg je napisao/la:nisu vam to sastavi, neko vas yebe
Sam nisam niti citam hr stranice pa ne znam za njih sta kazu
laxzg je napisao/la:nisu vam to sastavi, neko vas yebe

JoseMourinho je napisao/la:Nisu prvotimci otputovali uopste u hrvatskoj treninge danas imaju
oderat ce ih i ova argentinamancity je napisao/la:Uh zamalo ne uplati ,sreca pa vidjeh onaj link i tamo pise sastavi sa zadnjih utakmica.
Veceras ovako
Argentina vs Croatia: Romero; Zabaleta, Fazio, Vergini, Ansaldi; Banega, Mascherano, Enzo Perez; Messi, Agüero y Di Maria.
Tevez na klupi.
naci aguero mesi i pm1Consigliere je napisao/la:
ipakvjesnicar je napisao/la:Evo da vidis da znamgonzales je napisao/la:Molio bih te da ne komentarises moje postove, jer samo i znas komentarisati, nista drugo i neznas.vjesnicar je napisao/la: Nemoj vise majke ti![]()
Argentina-Hrvatska 2+ prvo poluvrijeme @ 2,55
![]()
E sad je vrime na hendi kvota 6.5 na gaucose by maxbetnoviclan je napisao/la:naci aguero mesi i pm1Consigliere je napisao/la:
laxzg je napisao/la:
[9,5] Đoković N. - Wawrinka S. MANJE
Bravo mi kolegaJanez je napisao/la:Uzimam i dodajem Neymara i Brazil pa ako ne prođe pratim te sa odricanjem.badblueboylivno je napisao/la:Argentina - Hrvatska pm1
Ako ovo ne prođe, odričem se kladionice na par mjeseci.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.