Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
Najbolji PG lige ide po novi triple-double..
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako kontroliše svaki segment igre.
Nadam se da KD pozorno gleda magiju i shvata šta bi mogao imati.
Nadam se da KD pozorno gleda magiju i shvata šta bi mogao imati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa **** Pressey 9 minuta na parketu 0 poena 0 skokova 0 asistencija..Hebo li ti on majku Stevense, taj rtd ne moze ni u Krki da igra u rotaciji a kamoli za najuspjesniju fransizu..
Neprihvatljivo je da se ne moze pobijediti OKC koja u trenutnom rosteru ima dva igraca da lice na nesto
Neprihvatljivo je da se ne moze pobijediti OKC koja u trenutnom rosteru ima dva igraca da lice na nesto
- IlCapitano
- Kontakt:
**** ga. Sve dok nam Pressey, Bass, Turner i slični budu uzimali minute sa klupe i sjebavali svako vodstvo koje startna petorka napravi, nema od ovoga ništa. Osim Smarta i Zellera za par lakih poena i poneki faul i skok u odbrani, nema niko koristan sa klupe. A Stevens ne pomaže nimalo forsiranjem takvih koji nas odvedu iz dvocifrenog vodstva u dvocifren zaostatak. Pressey 0-4 iz igre za 9 minuta i 0/0/0!
I ne mogu da razumijem zašto se forsiraju Green i Bradley kad skupa nisu šutirali 30%, a Olynyk i Sullinger koji su imali svoju noć ignorišu. Umjesto da su nastavili razbijati zonu kao u drugoj četvrtini oni su igrali neku anti-košarku u drugom poluvremenu.
Razočaran sam duplo više nego protiv Toronta. OKC i Toronto koliko god imali povreda i izostanaka imaju solidne klupe i igrače koji se dugo poznaju, imaju iskustva i u playoffu i znaju kako pobijeđivati. Kod nas nema tog mentaliteta da udaraš do kraja. Svako veliko vodstvo ove sezone koje smo imali sjebali smo.
Rondo 20 poena, 12 asistencija i 9 skokova, Olynyk 14/4/4 i Sully 14/6/11.
I ne mogu da razumijem zašto se forsiraju Green i Bradley kad skupa nisu šutirali 30%, a Olynyk i Sullinger koji su imali svoju noć ignorišu. Umjesto da su nastavili razbijati zonu kao u drugoj četvrtini oni su igrali neku anti-košarku u drugom poluvremenu.
Razočaran sam duplo više nego protiv Toronta. OKC i Toronto koliko god imali povreda i izostanaka imaju solidne klupe i igrače koji se dugo poznaju, imaju iskustva i u playoffu i znaju kako pobijeđivati. Kod nas nema tog mentaliteta da udaraš do kraja. Svako veliko vodstvo ove sezone koje smo imali sjebali smo.
Rondo 20 poena, 12 asistencija i 9 skokova, Olynyk 14/4/4 i Sully 14/6/11.
- IlCapitano
- Kontakt:
I da, J*** majku Joey Crawfordu. Gmaz ćelavi. 
Mene je brate samo strah onoga sto sam pisao pred pocetak sezone..Da Rondu ne dopizdi sve ovo i da ne ode..Covjek je rodjeni sampion i gledaj molim te sa kakvim luzerima igra..Pokusaj se staviti u njegovu situaciju, pa sve bi ih zatjerao u PM..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo je večeras Stevensov poraz. Kad forsiraš postavu Pressey, Turner, Wallace, Bass, Zeller/Olynyk/Sullinger i vodstvo ti se topi ogromnom brzinom, ne znam šta očekivati onda.
Shvatam njegovu želju da izvuče maksimum iz svih i pokaže svima da vjeruje u njih itd., ali J*** ga ja, kad ne ide-ne ide. Ostavi startnu petorku unutra i to je to. Nemoj sam sebe **** u zdrav mozak.
I odbrana je **** katastrofalna. Najjednostavnije pick&roll akcije prolaze bez problema. Ako probiju perimetar(a probiju ga često jer nema nikakve pomoći), u reketu stoje Olynyk i/ili Sullinger koji mene ne bi mogli čuvati.
Shvatam njegovu želju da izvuče maksimum iz svih i pokaže svima da vjeruje u njih itd., ali J*** ga ja, kad ne ide-ne ide. Ostavi startnu petorku unutra i to je to. Nemoj sam sebe **** u zdrav mozak.
I odbrana je **** katastrofalna. Najjednostavnije pick&roll akcije prolaze bez problema. Ako probiju perimetar(a probiju ga često jer nema nikakve pomoći), u reketu stoje Olynyk i/ili Sullinger koji mene ne bi mogli čuvati.
- IlCapitano
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Mene je brate samo strah onoga sto sam pisao pred pocetak sezone..Da Rondu ne dopizdi sve ovo i da ne ode..Covjek je rodjeni sampion i gledaj molim te sa kakvim luzerima igra..Pokusaj se staviti u njegovu situaciju, pa sve bi ih zatjerao u PM..
@GwashburnGlobe: Rondo on wanting to re-sign w #celtics "Regardless of what’s going on in the season, my perspective hasn’t changed. I love being a Celtic.”
Meni je strasno sto taj Pressey igra u Bostonu. I to jos jednom pokazuje koliko su neki Amerikanci cijenjeni bez razloga, samo zato sto su crnci. Pa garantujem sa obje ruke da je Nedovic 5x bolji igrac od njega, a on se vraca u Evropu.
Isto tako, kada pricam o igracima koji su zalutali u Boston (a i NBA generalno) je Faverani. Pa on je bio prosjecan igrac i u Spaniji, pa je nekako stigao do NBA-a.. Kako? To mi bas ne ide u glavu.
Zna li se koji je ovo dabl-dabl Sullingeru u karijeri?
Isto tako, kada pricam o igracima koji su zalutali u Boston (a i NBA generalno) je Faverani. Pa on je bio prosjecan igrac i u Spaniji, pa je nekako stigao do NBA-a.. Kako? To mi bas ne ide u glavu.
Zna li se koji je ovo dabl-dabl Sullingeru u karijeri?
- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlCapitano
- Kontakt:
http://grantland.com/the-triangle/rajon ... ree-agent/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fantastičan članak o Rondovom napretku kroz godine.
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.vieyao.com/l6.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Rondo večeras prelazi Trutha na 4. mjestu najboljih asistenata. Za sada obojica imaju 4305.
Rondo večeras prelazi Trutha na 4. mjestu najboljih asistenata. Za sada obojica imaju 4305.
Fin linkic..
Veceras ocekujem zanimljivu partiju od Greena, redovno je zatrpavao samoprozvanog kralja, ne bi valjalo da veceras nesto slicno ne ponovi
Veceras ocekujem zanimljivu partiju od Greena, redovno je zatrpavao samoprozvanog kralja, ne bi valjalo da veceras nesto slicno ne ponovi
- IlCapitano
- Kontakt:
Joj utakmice, nikakvog rasporeda na parketu, ganjaju se. 
Imam osjecaj da je rekreativna utakmica..Bruka lakih poena i sa jedne i sa druge strane..Mi vec standardno dobro otvaramo mec i imamo prednost nakon prve cetvrtine, vidjet cemo sta ce biti na kraju.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Par smijesnih odluka..faul Ronda, onda faul Zellera u napadu..Stevens sa svojim rotacijama mi nije jasan ali nikako...ovo ne pisem zbog ove tekme direktno, nego uopsteno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.