sta je rekao? ako mozes napisati ukratkobhsport je napisao/la:Fina izjava Stojanovica u avazu za Juku.
Harune prepisi od svog jarana.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
@bhsport
Ako misliš na ovu izjavu tj. bez komentara izjavu:
Ako misliš na ovu izjavu tj. bez komentara izjavu:
Nije želio ovom prilikom govoriti o (ne)igranju Jusufa Nurkića za reprezentaciju, tek je rekao da se nada da će i ovo pitanje biti riješeno u interesu naše košarke.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

- firefirefirely
- Kontakt:
sop://178.175.143.195:3912/172996" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga Sopcast za Juku
Evo ga Sopcast za Juku

ima li neki drugi da nije sopcast ?firefirefirely je napisao/la:sop://178.175.143.195:3912/172996
Evo ga Sopcast za Juku
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- firefirefirely
- Kontakt:
Prikaza na klupi, obucen kao da nece igrati :/
Juka plejmejker
Oj ekipe i qrca, Jukinom treneru se smiješi otkaz.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kako cee ovaj Shaw da popije otkaz , nastave li ovako 

Zabise im ljudi 84 u 24 minute
.

Pa jel moguce da su primili 84 poena za poluvrijeme 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja evo tek sad ustao, zakasnih na 1. poluvrijeme, gledam sad rezultat i kontam haluciniram, oj 84 poena primili za poluvrijemeBosnaSTL je napisao/la:Zabise im ljudi 84 u 24 minute.

Pyro is not a crime !
Ako dodje do otkaza ovom Shawu mogao bi to biti belaj za Juku. Ovaj ga koliko toliko gotivi 

4 skoka za isto toliko minuta. Najvise u timu.
Nurkic ako nista mora dobivati minutazu zbog svoji skokava, momak je jak ko bik.
Samo Denver je prava trollerska.
Nurkic ako nista mora dobivati minutazu zbog svoji skokava, momak je jak ko bik.
Samo Denver je prava trollerska.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znaci negdje oko 170 na kraju utakmice, oj majkoo

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mozgov bez mozga.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
U sta gledas ti... majke ti? Prosla DNP, ovu na 3 mina na 30 razlike? ha? gotivi?MT43 je napisao/la:Ako dodje do otkaza ovom Shawu mogao bi to biti belaj za Juku. Ovaj ga koliko toliko gotivi
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN i 23 gosta.