valja li to tako?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KK_Bosna je napisao/la:mala ti samo hodas do kasnih nocnih sati![]()
valja li to tako?
ja u tvojim godinama gledao mumijeve pa na spavanjeBarcaGirl je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:mala ti samo hodas do kasnih nocnih sati![]()
valja li to tako?![]()
![]()
pa nisu kasni, doo pola 12![]()
ma valja , mora se malo hodati :p
Gledam i ja sad Mumijeve, al i hodamKK_Bosna je napisao/la:ja u tvojim godinama gledao mumijeve pa na spavanjeBarcaGirl je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:mala ti samo hodas do kasnih nocnih sati![]()
valja li to tako?![]()
![]()
ma valja , mora se malo hodati :p
Zivo me kopka, @Cart brate jesu fkt ove bajke o Norveskoj istina? Bubreg u loju, ako je vjerovati ovakvim clancima.Head je napisao/la:http://www.klix.ba/biznis/norveska-je-n ... /141112142
Hej da sam Cartmo samo jedan dan...
Rekao sam ti bioDex je napisao/la:Zgadi mi se nauka definitivno
Spavanje mi postaje nepoznat pojamNarin je napisao/la:Rekao sam ti bioDex je napisao/la:Zgadi mi se nauka definitivno
Pa fino je, ali naravno i cijene su visoke. Mora se radit za pare, ne postoji drzava gdje ce ti neko od dragosti dat pare, a meni se cini da neki u BiH misle da je tako u Norveskoj. Vecina vrlo lijepo zivi, ali pustite bajke da svi ovdje vozaju autine i zive u ogromnim kucama i da niko nema nikakvih problema. Ima i ovdje drogerasa, beskucnika i kriminala. Ima i losih bolnica, losih puteva i rasizma.Rooney88 je napisao/la:Zivo me kopka, @Cart brate jesu fkt ove bajke o Norveskoj istina? Bubreg u loju, ako je vjerovati ovakvim clancima.Head je napisao/la:http://www.klix.ba/biznis/norveska-je-n ... /141112142
Hej da sam Cartmo samo jedan dan...
To si u Americi momciluko?Murga je napisao/la:Sine Osla bujrum, znas sta valja. Ja ti necu traziti nista u zamjenu k'o onaj iz Gorazda.
BarcaGirl je napisao/la:Gledam i ja sad Mumijeve, al i hodamKK_Bosna je napisao/la:ja u tvojim godinama gledao mumijeve pa na spavanjeBarcaGirl je napisao/la:
ma valja , mora se malo hodati :p( ne zezam se za Mumijeve, stvarno volim gledati
)
Idem sad spavati, laku noc![]()
Bio sam ti ja u New YorkuMurga je napisao/la:Jesam momcino. Ali cuo sam iz prve ruke od prijatelja da je Norveska dobra takodjer.
SIPA vrši istragu i privođenje, nakon podizanja optužnice oni nemaju ništa sa ovim predmetima (ne bukvalno ništa, ali to hoće li ove uhapšene i osumjičene i optužiti, a onda i osuditi ne ovisi o njima), jer ih preuzimaju Tužilaštvo i Sud, ovi prvi bi trebalo da osiguraju da optuženi budu i osuđeni.hilmo je napisao/la:Upravu je onaj sto je nedavno rekao da ova SIPA samo pravi akcije za medije i kao neka spektakularna hapsenje a na kraju svi zavrse na slobodi.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.