adriano_leite je napisao/la:plavipatriota je napisao/la:oni da znaju šta o sportu ne bi safeta podržavali i govorili da je sasvim normalno da nismo imali kondicionog trenera na SP..
al opet kažem, ništa čudno s obzirom da je safetu asocijacija na trening rokanje slobodnjaka sa pajom i čalom..
Pa eto ti znas o sportu vise od Safeta, bavio si se sportom i znas kako je trenirati ili ne ici na treninge po 2 dana, pa opet nisi nikakvu karijeru napravio, a Safet napravio strasnu karijeru. Dakle, opet mu nemas cime zacepiti usta, jer dok si ti "trenirao" i toliko znas o fudbalu, Pape kao lijeni fudbaler i neznalica je zaradjivao od fudbala i bio jedan od najboljih igraca bivse Juge. S trenerskog aspekta, ponovo ogromna razlika, ti si selektor na forumu - odnosno jedan od selektora na forumu, dok je Pape zaista selektor, selektor koji je bio u Brazilu, selektor koji ce putovati i u Izrael i voditi tim.
Helem, glupo je reci da je Papetu asocijacija na trening rokanje slobodnjaka, jer ocigledno je da on i s takvim treninzima uspio, dok ti nisi. Toliko o tom pokusaju da ponizis Papeta kao fudbalera, a i trenera, ma kakav on bio. Sve wannabe fudbaleri i strucnjaci u pm.
prvo, tema nisam ja već čoban sušić. drugo, gdje sam napisao da sam se fudbalom bavio i kojim sportom, i gdje sam napisao bilo šta oko mog treniranja? treće: čoban sušić je bio odličan fudbaler, ali NIJE VIŠE YEBENI FUDBALER, INTELEKTUALAC JEDAN, ne igra više u PSG ili SARAJEVU, čovjek je kvazitrener.. znači da je smetljar bio osamdesetih, boli me qrac jer više nije ni fudbaler ni smetljar.. trenutno je glupi čoban koji je u državi kakvoj jeste zauzeo poziciju i ne može ga sa nje skinut tenk jer je ČOBAN! al dok je vas, ima i čobana da vas čuva!
Opet se baviš ličnim uvredama, vrijeđaš mene da nisam uspio, a osim "plavipatriota" ne znaš ništa o meni..
to dovoljno govori o tebi i tvom zaključivanju, znači pretpostavio si prvo da sam nešto trenirao, drugo da sam bio fudbaler, a onda zatim i da nisam uspio u životu..
TI SI BRATE AZIRA, U KAŠIKE GLEDAŠ! SAMO ŠTO TI ESCAJG NE VALJA!
Da li su vam jedini argumenti da vrijeđate nas koji kritikujemo Safeta? I ona standardna "odveo nas safet na svjeCko"..
i savjet jedan drugarski, idi prati nba, ne sumnjam da si tamo "stručniji" nego ovdje, o fudbalu BLAGE VEZE NEMAŠ!
A usput, porediti fudbal u Papetovo vrijeme i danas je smiješno.. nadam se da si u pauzama NBA ACTIONA nekada pogledao kako se to igralo osamdesetih, gdje je igrač mogao čuvati loptu minutu kod sebe (danas izvedivo veoma

)
A da ne pričamo o fizičkoj spremi i profesionalizmu u to vrijeme, danas je fudbal zaista dostigao vrhove profesionalnosti!
Ali šta ću ja tebi šta pričat, svoju inteligenciju dokazuješ s teme na temu, tako da žalim na ovim izgubljenim minutama..
i opet kažem, ako mi koji kritikujemo (po vašoj logici)-ne smijemo kritikovati, ne smijete ni vi hvaliti, jer ste ista "bagra" ko i mi, dakle ni vi ne znate ništa više od nas da bi kritikovali ili hvalili, znaci ovdje se cisto radi koga je bog nagradio sa malo više pameti, a koga preskocio..