Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 20:44

Dajte ba Isnare, prestani se raspravljati s njima. Zatrpaste sve sto je bitno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 20:46

Radujte se dijeco dok vam ne dodje Francuski liz :lol: :mrgreen:
A ovi itekako znaju da ubalave pa vi gledajte odakle vedri :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 mar 2010, 21:00

Manchester prolazi Bayerna .

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 mar 2010, 21:02

Furymaker je napisao/la:Manchester prolazi Bayerna .
A dobro vece, Einstein :geek:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 21:06

Pustimo Bayern malo, prvo ide Premier Liga. Mislim da Arsenal pobjedjuje West Ham bez vecih problema, ali Chelsea ima tesko gostovanje protiv Blackburna. Ekipe Big Sama uvjek igraju fizicki i niko nece lahko pobjedit na Ewood Parku. Plus sto je Big Sam veliki prijatelj Fergusona tako da ce motivisat igrace malo ekstra :D

Ne bojim se Liverpoola, ali se userem kad god vidim Torresa protiv Uniteda. Ne znam sto, ali kad god igra Ferdinand i Vidic izgledaju ko amateri. Valjda nece u nedjelju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 21:16

Cartman je napisao/la:Pustimo Bayern malo, prvo ide Premier Liga. Mislim da Arsenal pobjedjuje West Ham bez vecih problema, ali Chelsea ima tesko gostovanje protiv Blackburna. Ekipe Big Sama uvjek igraju fizicki i niko nece lahko pobjedit na Ewood Parku. Plus sto je Big Sam veliki prijatelj Fergusona tako da ce motivisat igrace malo ekstra :D

Ne bojim se Liverpoola, ali se userem kad god vidim Torresa protiv Uniteda. Ne znam sto, ali kad god igra Ferdinand i Vidic izgledaju ko amateri. Valjda nece u nedjelju.
Problem je u tome sto je Torres uz Rooneya najbolji spic napadac na Svijetu, pored njega je skoro nemoguce ne izgledati kao amater... rjesenje je u tome da mu se presjece dotok lopti, onda je nemocan... to nije tip igraca kao Rooney, koji ce po loptu otici sam i dovuci je do gola, on ceka tu lopte oko centra... al ako je dobije, jadna si mu majka, ne valja nista... dakle, Fletcher bi morao da presjeca te napade, inace mozemo imati problema... ali ja vjerujem u Fletcha i Carricka, oni su sposobni unistiti vezni red Liverpoola... samo da se jos vrate Hargreaves i O'Shea, mislim da nam vise nece niko ni privirit golu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 mar 2010, 23:31

A ovi navijači Bayerna se hrabre, već nakon prve utakmice će ispasti i vidjet ćemo tko će se onda smijati. Ja ne vidim razloga na čemu oni temelje optimizam, pa ako i budemo imali negativan rezultat nakon prve utakmice uzvrat je na Old Traffordu tako da
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 mar 2010, 02:56

Finale Barcelona-Manchester!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 mar 2010, 03:03

Ted Mosby je napisao/la:A ovi navijači Bayerna se hrabre, već nakon prve utakmice će ispasti i vidjet ćemo tko će se onda smijati. Ja ne vidim razloga na čemu oni temelje optimizam, pa ako i budemo imali negativan rezultat nakon prve utakmice uzvrat je na Old Traffordu tako da
X

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 mar 2010, 06:11

Cartman je napisao/la:Ne bojim se Liverpoola, ali se userem kad god vidim Torresa protiv Uniteda. Ne znam sto, ali kad god igra Ferdinand i Vidic izgledaju ko amateri. Valjda nece u nedjelju.
To je bilo samo u zadnje dvije utakmice. Ne znam cega te je strah. Ferdinand i Vidic su najbolji odbranbeni par na svijetu i zaustavili su Torresa u svim utakmicama osim u zadnje dvije. Kad je presao Vidica na OT, to je bilo zbog greske Vidica pri prijemu lopte i Torres mu je normalno pobjegao. Nađi mi jednog stopera u Engleskoj ili u Evropi koji je brzi od Torresa. Do te utakmice, Vidic ga je trpao u dzep svaki put. Moras odati priznanje i jednom od najboljih napadaca na svijetu. Koliko god je Vidic dobar na svojoj poziciji, toliko je Torres dobar na svojoj. Razumljivo je da ce i on nekad imati vise uspjeha na utakmici. Kad je na Anfieldu ove sezone pobjegao Ferdinandu, Ferdinand je vukao povredu leđa koju mozda i do danas nije zalijecio. Ne sjecam se da ga je Torres ikad prije toga nadigrao. Torres je mnogo brzi od obojice i ako mu se u pravo vrijeme ne postave kako treba, on ce opet da pobjegne. Vjeruj da ovi igraci nece napraviti takve greske, pa ce te biti manje strah. :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 mar 2010, 08:28

Kakve su prognoze za sutra?
Ja se nadam da ce i LFC konacno odigrati dobru tekmu, naravno i zabiti koji gol.
Ocekujem da Rooney i Torres pokazu zasto su dva najbolja napadaca na svijetu :!:
Neka bolji pobijedi :!: ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2010, 09:44

Trasimaco je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne bojim se Liverpoola, ali se userem kad god vidim Torresa protiv Uniteda. Ne znam sto, ali kad god igra Ferdinand i Vidic izgledaju ko amateri. Valjda nece u nedjelju.
To je bilo samo u zadnje dvije utakmice. Ne znam cega te je strah. Ferdinand i Vidic su najbolji odbranbeni par na svijetu i zaustavili su Torresa u svim utakmicama osim u zadnje dvije. Kad je presao Vidica na OT, to je bilo zbog greske Vidica pri prijemu lopte i Torres mu je normalno pobjegao. Nađi mi jednog stopera u Engleskoj ili u Evropi koji je brzi od Torresa. Do te utakmice, Vidic ga je trpao u dzep svaki put. Moras odati priznanje i jednom od najboljih napadaca na svijetu. Koliko god je Vidic dobar na svojoj poziciji, toliko je Torres dobar na svojoj. Razumljivo je da ce i on nekad imati vise uspjeha na utakmici. Kad je na Anfieldu ove sezone pobjegao Ferdinandu, Ferdinand je vukao povredu leđa koju mozda i do danas nije zalijecio. Ne sjecam se da ga je Torres ikad prije toga nadigrao. Torres je mnogo brzi od obojice i ako mu se u pravo vrijeme ne postave kako treba, on ce opet da pobjegne. Vjeruj da ovi igraci nece napraviti takve greske, pa ce te biti manje strah. :mrgreen:
MA brine me jer nije prvi put ove sezone da nam brz napadac pravi ogromne probleme. Sjeti se samo Bellamya koji realno nije klasa kao Torres ali sta je radio Ferdinandu. Nadam se da je sad Ferdinand brzi i da je 100% zdrav, jer osim Torresa Liverpool i nema neke adute. Gerrard nije ni blizu proslogodisnje forme a ostalo je sve prosjek.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2010, 09:54

Kako bih volio da vas pobjedimo vise neg kruha se najesti :) Obice vam se o glavu to vase "prolazimo ih " "finale barca manchester " itd itd

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 mar 2010, 10:20

bavarian_bk je napisao/la:Kako bih volio da vas pobjedimo vise neg kruha se najesti :) Obice vam se o glavu to vase "prolazimo ih " "finale barca manchester " itd itd
Ma cini ti se, nece se obiti.. :D :D
Zar je se Zelji moglo obiti o glavu da ce 100 % dobiti Zvijezdu ?? :D :D
Samo skupljajte postove Bayernovaca.. 8-) 8-)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 mar 2010, 13:20

Sutra nas očekuje teška utakmica, ali mi moramo ići na 3 boda, samo to vrijedi za nas. Za očekivati je da će Ferguson narediti da se prvo stekne kontrola nad utakmicom, prvenstveno na sredini terena a iz toga će proizaći prilike a samim time vjerujem i golovi.
Sretno momci
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2010, 15:00

Najvaznije je da se igraci Uniteda bore i zalagaju isto kao i oni. U prvom susretu ove sezone su nas jednostavno ubili sa trkom i borbom. To se ne moze dopustit u derbiju. Zato bi volio formaciju 4-3-3 sa Parkom u veznom, iako je velika steta stavit Berbatova na klupu sad kad je u formi.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 mar 2010, 15:04

2:0 sutra! Nece moci loserfool da izdrzi pritisak na OT!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 mar 2010, 16:16

TEVEZ: NEVILLE JE MORON!
slika

Napadač Manchester Citya, Argentinac Carlos Tevez ponovo je osuo paljbu po svojim bivšim saigračima iz Manchester Uniteda.

"Igrači Manchester Uniteda imaju prilično visoko mišljenje o sebi. Mislim da to nije dobro, ali šta je tu je, neka misle šta hoće", rekao je reprezentativac Argentine.

Nakon polufinala Carling kupa Tevez je svog bivšeg saigrača Garya Nevillea nazvao moronom. Upitan da li i dalje isto misli o igraču Uniteda, Argentinac je kratko odgovorio: "Da"!

:lol:
haxonja je napisao/la:2:0 sutra! Nece moci loserfool da izdrzi pritisak na OT!
nije loserfool, neg loserpool xD

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2010, 17:37

Ne znam ja ko je moron, kapiten Uniteda i jedan od najboljih desnih bekova iz Engleske svih vremena ili covjek koji ne zna rijeci Engleskog nakon 4 godine u Engleskoj.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 mar 2010, 17:40

Izgleda da Bayern proganjaju demoni proslosti. :lol: Dan nakon sto su u LP izvukli United, gube na isti nacin kao i finale LP. Zar je bas toliki strah prisutan? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.