Safet Sušić - Pape

JonSnow
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JonSnow » 13 nov 2014, 12:30

adriano_leite je napisao/la:
Bravo, nema vise slabih ekipa, svako svakog moze dobiti, moguce je kiksati, mada je uvijek to bilo moguce i kada je Pape igrao. Apsolutno nismo osudjeni na poraz jer dva dana nisu trenirali, kondicija se nikada nije nabijala u reprezentaciji. Kondicija se nabija kada je priprema kluba, osim onih koji su povrijedjeni, pa tokom sezone moraju da nabijaju kondiciju. Vracanje nakon povrede takodjer zahtjeva kondicione treninge itd. Klub i repka su potpuno razlicite stvari. Poenta je, niti jedna reprezentacija u toku kvalifikacija nece odrzavati treninge radi kondicije, nego zbog uigravanja ekipe. Papeta strah od povreda? Normalno je da ga je strah jer smo i ovakvo osakaceni, glupo bi bilo da se i neko na treningu povrijedi, nego pokusavaj spasiti zivu glavu, jer nije ranije mislio o tome.

Ovu posljednju recenicu ne treba ni komentarisati.
Jedna je stvar kad kiksaš jer si imao loš dan a potpuno druga kad kiksaš zbog gluposti vlastitog selektora koji izjavi da ga KIpar ne zanima i nije imao potreba da ga ide gledat u Pulu. Da je išao vidio bi da oni igraju na kontre i to jako brzo i onda možda možda možda ne bi stavio krilo Vršajevića na beka i ostavio i njega i Lulića same na bokovima protiv ekipe koja jedino igra na krila a to mu nije jedini kiks takvog tipa, prvi je bio protiv NIgerije.

Naravno da se tijekom kvala ne radi isključivo na kondiciji ali ljudi moraju trenirat i jedan dan propušten se osjeti a kamoli tri. Pripreme za svjetsko smo MORALI raditi sa kondicijskim trenerom znači MORALI jer je to na prvenstvima jedan od glavnih faktora, još pogotovo kad igraš u tropskom pojasu pa ako ništa zbog toga što su ga sve ostale repke imale.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2014, 12:33

plavipatriota je napisao/la:@adriano_leite
vrijeđam safeta sušića koji je javna ličnost jer jeste i ponaša se kao čoban!
a ti možeš samo nagađat o meni, jer ne znaš ko sam, šta sam, a opet si rekao da nisam uspio, da sam trenirao sport bilo kakav (a i dalje ne znaš jesam li il nisam, dokle sam stigao, a možda se još i bavim)-BACI KAŠIKE NA STO PA ĆE TI SEDMA REĆI KAKO ŠTA..

evo ja dangubim pljujući po safetu, ti ga braniš? koja je razlika između nas dvojice..
a to ko je glup, a ko pametan, suvišno je i komentarisati, braniti nešto bez argumenata i slijepo vjerovati svakoj odluci koju donese neko bez imalo preispitivanja, te stavljati covjeka ispred drzave, mogu samo.. pametni ne garant!
A to si zakljucio zato sto odreagujem na postove gdje se Pape naziva teletom, cobanom itd.? Meni kazes da sam Azira? Stavljam Papeta ispred drzave? Hahahah, veze ti nemas o zivotu, ali neka, budi ubijedjen kako si inteligentan i pametan jer znas na forumu napisati da je neko coban :D . Adio inteligentni :wave: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 12:34

adriano_leite je napisao/la:A to si zakljucio zato sto odreagujem na postove gdje se Pape naziva teletom, cobanom itd.?
:thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 nov 2014, 12:35

plavipatriota je napisao/la:oni da znaju šta o sportu ne bi safeta podržavali i govorili da je sasvim normalno da nismo imali kondicionog trenera na SP..

al opet kažem, ništa čudno s obzirom da je safetu asocijacija na trening rokanje slobodnjaka sa pajom i čalom..
Pa eto ti znas o sportu vise od Safeta, bavio si se sportom i znas kako je trenirati ili ne ici na treninge po 2 dana, pa opet nisi nikakvu karijeru napravio, a Safet napravio strasnu karijeru. Dakle, opet mu nemas cime zacepiti usta, jer dok si ti "trenirao" i toliko znas o fudbalu, Pape kao lijeni fudbaler i neznalica je zaradjivao od fudbala i bio jedan od najboljih igraca bivse Juge. S trenerskog aspekta, ponovo ogromna razlika, ti si selektor na forumu - odnosno jedan od selektora na forumu, dok je Pape zaista selektor, selektor koji je bio u Brazilu, selektor koji ce putovati i u Izrael i voditi tim.

Helem, glupo je reci da je Papetu asocijacija na trening rokanje slobodnjaka, jer ocigledno je da on i s takvim treninzima uspio, dok ti nisi. Toliko o tom pokusaju da ponizis Papeta kao fudbalera, a i trenera, ma kakav on bio. Sve wannabe fudbaleri i strucnjaci u pm.
ti da znas o sportu i odnosu izmedju navijaca i igraca i navijaca i selektora znao bi da nema uspjeha gdje je razdor .
Cak i ako samo jedna frakcija sabotira i nije zadovoljna a ne kao u ovom slucaju preko 90% javnosti protiv susica svi ispastaju i sto prije se pronalaze rjesenja . Murinjo je Murinjo pa je zbog naelektrisane atmosfere smjenjen iz Reala iako je misljenje javnosti bilo 50 - 50 ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 nov 2014, 12:36

Virtu4l je napisao/la:Dakle, razbijen mit o ozbiljnim svjetskim medijima. Idemo dalje.
eurosport nije ozbiljan svjetski medij? :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2014, 12:37

Vidim ovdje ima jos ljudi koji uzimaju Adriana za ozbiljno? :urnebes:
Kakvi argumenti i bakraci protiv spina i lupetanja? Pa to je bacanje bisera pred svinje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 12:39

KK_Bosna je napisao/la:eurosport nije ozbiljan svjetski medij? :roll:
Pa u rangu je goal.com koji je isto tako odron, ali nebitno, to je svakako objavljeno u blogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 13 nov 2014, 12:45

Principatus je napisao/la:Vidim ovdje ima jos ljudi koji uzimaju Adriana za ozbiljno? :urnebes:
Kakvi argumenti i bakraci protiv spina i lupetanja? Pa to je bacanje bisera pred svinje.
:thumbup: Bas tako. Sta ces se raspravljati sa nekim ko nema pojma ni o osnovama sporta. Citam zadnje postove njega i Virte, i ne mogu da vjerujem kakve gluposti valjaju.
Izdrzimo jos samo malo. Ostalo je jos 3 dana i 8 sati! :bih:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2014, 12:47

JonSnow je napisao/la:
Bravo, nema vise slabih ekipa, svako svakog moze dobiti, moguce je kiksati, mada je uvijek to bilo moguce i kada je Pape igrao. Apsolutno nismo osudjeni na poraz jer dva dana nisu trenirali, kondicija se nikada nije nabijala u reprezentaciji. Kondicija se nabija kada je priprema kluba, osim onih koji su povrijedjeni, pa tokom sezone moraju da nabijaju kondiciju. Vracanje nakon povrede takodjer zahtjeva kondicione treninge itd. Klub i repka su potpuno razlicite stvari. Poenta je, niti jedna reprezentacija u toku kvalifikacija nece odrzavati treninge radi kondicije, nego zbog uigravanja ekipe. Papeta strah od povreda? Normalno je da ga je strah jer smo i ovakvo osakaceni, glupo bi bilo da se i neko na treningu povrijedi, nego pokusavaj spasiti zivu glavu, jer nije ranije mislio o tome.

Jedna je stvar kad kiksaš jer si imao loš dan a potpuno druga kad kiksaš zbog gluposti vlastitog selektora koji izjavi da ga KIpar ne zanima i nije imao potreba da ga ide gledat u Pulu. Da je išao vidio bi da oni igraju na kontre i to jako brzo i onda možda možda možda ne bi stavio krilo Vršajevića na beka i ostavio i njega i Lulića same na bokovima protiv ekipe koja jedino igra na krila a to mu nije jedini kiks takvog tipa, prvi je bio protiv NIgerije.

Naravno da se tijekom kvala ne radi isključivo na kondiciji ali ljudi moraju trenirat i jedan dan propušten se osjeti a kamoli tri. Pripreme za svjetsko smo MORALI raditi sa kondicijskim trenerom znači MORALI jer je to na prvenstvima jedan od glavnih faktora, još pogotovo kad igraš u tropskom pojasu pa ako ništa zbog toga što su ga sve ostale repke imale.
Znaci mi nismo imali los dan protiv Kipra? Izgubili smo jer je Pape izjavio da ga Kipar ne zanima? Svi smo unaprijed upisali pobjedu protiv Kipra, kako navijaci tako i igraci tako i selektor, to govori o nama kao naciji. Ubijedjeni smo da mi nesto zasluzujemo. Svabo nikad tako ne misli, zato je Svabo tu gdje je, a mi smo tu gdje jesmo. Uostalom, protiv tog Kipra, Pjanic je fulio penal, zar to nije neki vid nesrece kad znamo o kakvom se igracu radi? Isto i protiv Nigerije, direktno osteceni, ponisten nam gol koji je 100% ispravan, dakle nije bas sve do Safeta. Ponavljam, Safet ima itekakvih propusta, ko radi taj i grijesi, ali da je iskljucivi krivac on, nije. Nema potrebe vise za takvim raspravama, sve je vec davno receno. Reagovao sam samo zbog tih treninga, a stavovi se vec odavno poznaju o radu ili neradu Papeta.

Naravno da ti za prvenstvo treba kondicija, ali kao sto sam i rekao, Pape nije svetac, ali da zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, ne, ne zasluzuje to niko, pa tako ni on. Medjutim, kad to kazem, automatski se pojavi garda nekih likova koji ce reci da podrzavam Safeta, kako slijepo vjerujem u ono sto on kaze itd. itd. a to nema veze s vezom. Pratio sam repku ko god da je bio selektor i svaki je imao moju podrsku dok je tu radio, ime je nebitno, repka mi je bitna. Pape ce zavrsiti svoje, kao sto su zavrsili i Baka i Ciro i Hadzibegic i Musovic i Muzurovic i ostali, ali ce Bosna i Hercegovina ostati.

Budi pozdravljen

Mes Que Un Club!

damirdamic72
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damirdamic72 » 13 nov 2014, 12:51

AsmirBegovic je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Nego reci der nam govedino, sta ti kaze horoskop za nedelju?

Pjevacemo mi u ponedeljak: "pakujes stvari odlazis, zelis da me ostavis..."
:urnebes: :urnebes: Njegov horoskop za ovu sedmicu kaze sljedece: Safete, i zvijezde vam se smiju.
plačem od smijeha :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 nov 2014, 12:59

evo citam selektor izraela izjavi kako ga nece zavarati igre safeta i kako nece nasjesti na ono sto je rekao da je zadovoljan bodom ,a ovdje se razglabalo kako ce safet tom izjavom dotuci nase igrace :rol: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 nov 2014, 12:59

JonSnow je napisao/la: Jedna je stvar kad kiksaš jer si imao loš dan a potpuno druga kad kiksaš zbog gluposti vlastitog selektora koji izjavi da ga KIpar ne zanima i nije imao potreba da ga ide gledat u Pulu. Da je išao vidio bi da oni igraju na kontre i to jako brzo i onda možda možda možda ne bi stavio krilo Vršajevića na beka i ostavio i njega i Lulića same na bokovima protiv ekipe koja jedino igra na krila a to mu nije jedini kiks takvog tipa, prvi je bio protiv NIgerije.

Momak objasnio.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 nov 2014, 13:00

JonSnow je napisao/la:

Znaci mi nismo imali los dan protiv Kipra? Izgubili smo jer je Pape izjavio da ga Kipar ne zanima? Svi smo unaprijed upisali pobjedu protiv Kipra, kako navijaci tako i igraci tako i selektor, to govori o nama kao naciji. Ubijedjeni smo da mi nesto zasluzujemo. Svabo nikad tako ne misli, zato je Svabo tu gdje je, a mi smo tu gdje jesmo. Uostalom, protiv tog Kipra, Pjanic je fulio penal, zar to nije neki vid nesrece kad znamo o kakvom se igracu radi? Isto i protiv Nigerije, direktno osteceni, ponisten nam gol koji je 100% ispravan, dakle nije bas sve do Safeta. Ponavljam, Safet ima itekakvih propusta, ko radi taj i grijesi, ali da je iskljucivi krivac on, nije. Nema potrebe vise za takvim raspravama, sve je vec davno receno. Reagovao sam samo zbog tih treninga, a stavovi se vec odavno poznaju o radu ili neradu Papeta.

Naravno da ti za prvenstvo treba kondicija, ali kao sto sam i rekao, Pape nije svetac, ali da zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, ne, ne zasluzuje to niko, pa tako ni on. Medjutim, kad to kazem, automatski se pojavi garda nekih likova koji ce reci da podrzavam Safeta, kako slijepo vjerujem u ono sto on kaze itd. itd. a to nema veze s vezom. Pratio sam repku ko god da je bio selektor i svaki je imao moju podrsku dok je tu radio, ime je nebitno, repka mi je bitna. Pape ce zavrsiti svoje, kao sto su zavrsili i Baka i Ciro i Hadzibegic i Musovic i Muzurovic i ostali, ali ce Bosna i Hercegovina ostati.

Budi pozdravljen
:facepalm:
De shvati nešto, on je na poziciji na kojoj ne smije biti podcjenjivanja protivnika. Igrači mogu podcijeniti bilo koga ali ona je onda tu da ih vrati nazad na zemlju i da daje odmjerene i normalne izjave. Mi nismo izgubili jer smo ih ismijavali pa nam se ureklo nego zbog nepoznavanja protivnika i ustrajanja na istoj glupoj formaciji koja nam očito ne leži i koja nema apsolutno nikakvog smisla. U eri kada su najbolji igrači svijeta krila i kad se krila forsiraju više nego ikad prije, Sušić forsira vezni red pretrpan sporim tehničarima od kojih nijedan ne zna svoju ulogu zahvaljujući njegovoj formaciji.

Podržavao sam ga i ja sve do prve utakmice protiv Slovačke i mislio sam da se opametio pred SAD turneju i tijekom utakmice protiv Argentine ali sve što se poslije desilo je katastrofalno od njegovih poteza pa sve do izjava. Meni je repka veća od njega i baš zato ne vidim što se toliko grampate da ga zadržite na klupi pa i mnogo veći su zbog manjih stvari dobijali otkaze a da ne bi trener prosječnih i loših turskih ekipa. Pomiri s tima da čovjek NE ZNA ni kako da postavi taktiku, ni kako da motivira igrače, ni kako da vodi utakmicu, ni kako da daje izjave...i možemo ovako do sutra i sad po čemu on to zaslužuje da ostane?
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 13 nov 2014, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 13 nov 2014, 13:01

Principatus je napisao/la:Vidim ovdje ima jos ljudi koji uzimaju Adriana za ozbiljno? :urnebes:
Napokon se otkrilo da Adriano studira pravo godinama a ovdje se kali za Papketovog advokata.
Ne ide mu ni na kojoj strani.
Možda mu Sajo sredi sta u Kiseljaku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 nov 2014, 13:02

Ajax je napisao/la:
JonSnow je napisao/la: Jedna je stvar kad kiksaš jer si imao loš dan a potpuno druga kad kiksaš zbog gluposti vlastitog selektora koji izjavi da ga KIpar ne zanima i nije imao potreba da ga ide gledat u Pulu. Da je išao vidio bi da oni igraju na kontre i to jako brzo i onda možda možda možda ne bi stavio krilo Vršajevića na beka i ostavio i njega i Lulića same na bokovima protiv ekipe koja jedino igra na krila a to mu nije jedini kiks takvog tipa, prvi je bio protiv NIgerije.

ova kritika je apsolutno na mjestu :salut:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 nov 2014, 13:03

ne trebaju nam ni blogeri ni ozbiljni svjetski mediji da shvatimo kako ovaj trenutni spisak ne oslikava realno stanje naseg kvaliteta tj na njemu se ne nalaze trenutno najbolji i najspremniji. isto tako, nema tog linka/clanka koji nam treba da shvatimo kako je selektor pogrijesio sto nakon SP nije postepeno uvodio nove igrace na deficitarne pozicije (bekovi, napadaci) i samim tim nas doveo u situaciju da najvazniju utakmicu kvalifikacija docekujemo ovako kako docekujemo. ovi koji su na strani selektora razbijajte mitove do sutra (divim se vasoj istrajnosti i upornosti) ali cinjenica je da smo sa ovim sastavom tanki k'o baslija, a realno mogli smo biti puno jaci da se na vrijeme reagovalo kao sto nije. slazem se da je sad pred utakmicu vjerovatno nezahvalno uvoditi neke zelene momke i ocekivati od njih da izdominiraju ulogu spasitelja (djuric, stilic, martic, leovac) ali zbog safetove tvrdoglavosti i uskog pogleda na buducnost reprezentacije on trenutno jednostavno nema koga pozvati.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 13 nov 2014, 13:05

bordobijeli je napisao/la:ova utakmica s izraelom ce pokazati mnogo ,safet ili ce ici s klupe ili ce svima zacepiti usta nedjelju navece puno vise ce se znati jedino ako bude nerjeseno onda bi mogla ostati slicna situacija

ne moze on zacepiti usta nikome ni u slucaju pobjede ...dakle ni pobjeda ne moze opravdati cinjenicu da mi sami sebe sakatimo ...mozes ti mozda izvesti i 9 igraca umjesto 11 pa pobijediti ali sigurno da izvodjenje devetorice umjesto jedanaestorice nije brilijantan takticki potez. :D

da zakljucim , ne moze ga oprati ni una ni drina ni neretva za neizvodjenje nasih najboljih igraca, u najboljoj formaciji, najbolje fizicke spreme i najviseg moguceg morala pred mec. nista od ovoga on ne radi.

objektivno njemu samo fali pravi spic i ovo sto ce izaci na teren uopste nije lose i moguce je da pobijedimo , imacemo krila, generalno bolju sredinu nego protiv belgije ili velsa..i odbrana je jaca za spahica . vedo je u onoj 4-4-2 svakako beskoristan tako da je jedini objektivni hendikep dzeko.

ali zar se moraju desiti povrede da se selektoru sklopi prava formacija , zar iko ozbiljan moze izjaviti da bez dzeke nema pobjede i zar je moguce da nemas adekvatne pozive u slucaju povreda bilo koga.

zar je moguce da nam sa klupe osim prcica nema ko uci u igru .

moguce je izgleda kad si ogranicen ko balkon pa nisi u stanju napraviti nikakve analize problema , metode rjesavanja i ciljeve.
jedno je sutati loptu pa taman i na vrhunskom nivou a jedno je baviti se metodologijom rada. ovim drugim samo neki fudbaleri koji su imali predispozicije da budu mozda i nesto drugo osim fudbalera, mogu se baviti jer su u stanju zavrsiti i fakultete.

ovi drugi kao nas selektor tesko bi i osnovnu skolu zavrsili, a ne da su u stanju voditi neku firmu ili ekipu ili udruzenje .

ja se samo bojim veceg duduka poslije duduka . a ima ih ..... :D :D s druge strane dusan bajevic npr. je jedan od rijetkih fudbalera koji je imao mozga i ko igrac pa naravno poslije i kao trener.

safetu susicu zelim brz otkaz i svu srecu u zivotu kao covjeku .. hvala majstore i idi vise zivota ti , lakse tebi lakse nama
Zadnja izmjena: arius, dana/u 13 nov 2014, 13:08, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 nov 2014, 13:06

JonSnow je napisao/la: :facepalm:
De shvati nešto, on je na poziciji na kojoj ne smije biti podcjenjivanja protivnika. Igrači mogu podcijeniti bilo koga ali ona je onda tu da ih vrati nazad na zemlju i da daje odmjerene i normalne izjave. Mi nismo izgubili jer smo ih ismijavali pa nam se ureklo nego zbog nepoznavanja protivnika i ustrajanja na istoj glupoj formaciji koja nam očito ne leži i koja nema apsolutno nikakvog smisla. U eri kada su najbolji igrači svijeta krila i kad se krila forsiraju više nego ikad prije, Sušić forsira vezni red pretrpan sporim tehničarima od kojih nijedan ne zna svoju ulogu zahvaljujući njegovoj formaciji.

Podržavao sam ga i ja sve do prve utakmice protiv Slovačke i mislio sam da se opametio pred SAD turneju i tijekom utakmice protiv Argentine ali sve što se poslije desilo je katastrofalno od njegovih poteza pa sve do izjava. Meni je repka veća od njega i baš zato ne vidim što se toliko grampate da ga zadržite na klupi pa i mnogo veći su zbog manjih stvari dobijali otkaze a da ne bi trener prosječnih i loših turskih ekipa. Pomiri s tima da čovjek NE ZNA ni kako da postavi taktiku, ni kako da motivira igrače, ni kako da vodi utakmicu, ni kako da daje izjave...i možemo ovako do sutra i sad po čemu on to zaslužuje da ostane?
Objasnio.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 nov 2014, 13:07

Samo čekam kad će Pape odlučiti da zakasni na let, i tako iznenadi selektora izraela kao i širu javnost židovske zajednice.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2014, 13:09

JonSnow je napisao/la:
:facepalm:
De shvati nešto, on je na poziciji na kojoj ne smije biti podcjenjivanja protivnika. Igrači mogu podcijeniti bilo koga ali ona je onda tu da ih vrati nazad na zemlju i da daje odmjerene i normalne izjave. Mi nismo izgubili jer smo ih ismijavali pa nam se ureklo nego zbog nepoznavanja protivnika i ustrajanja na istoj glupoj formaciji koja nam očito ne leži i koja nema apsolutno nikakvog smisla. U eri kada najbolji igrači svijeta krila i kad se krial forsiraju više nego ikad prije, Sušić forsira vezni red pretrpan sporim tehničarima od kojih nijedan ne zna svoju ulogu.

Podržavao sam ga i ja sve do prve utakmice protiv Slovačke i mislio sam da se opametio pred SAD turneju i tijekom utakmice protiv Argentine ali sve što se poslije desilo je katastrofalno. Od njegovih poteza do izjava. Meni je repka veća od njega i baš zato ne vidim što se toliko grampate da ga zadržite na klupi pa i mnogo veći su zbog manjih stvari dobijali otkaze a da ne bi trener prosječnih i loših turskih ekipa. Pomiri s tima da čovjek NE ZNA ni kako da postavi taktiku, ni kako da motivira igrače, ni kako da vodi utakmicu, ni kako da daje izjave...i možemo ovako do sutra i sad po čemu on to zaslužuje da ostane?
Shvati da mi je Pape nebitan i zaboli me koliko ce jos ostati na klupi, bitna mi je repka i to ce mi uvijek biti ispred svih, pa i ispred Safeta i Dzeke i Spahica i Pjanica i svih koji dodju i prodju kroz reprezentaciju. Niti jedan covjek ne zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, kritika je normalna i uvijek je dobrodosla, ali kritika nije napisati nekome da je tele, te smisliti sto socniji nadimak. To nije kritika, a koliko si vidio kvalitetnih kritika na ovom forumu? Ja nisam vidio mnogo, ono sto vidim iz dana u dan su nadimci i to je to. Nisam jednom napisao da su mu izjave prelose, te da ima gresaka, ali mi ne pada na pamet da pisem da je tele, coban, vo itd. Pa na forumu vlada misljenje da je on neprijatelj broj 1 nase drzave, halo, pa kako ti to moze biti normalno?

Ponavljam, ne grampam ja da ga zadrzim na klupi ako mi smeta da neko vrijedja selektora zemlje koju pratim, u kojoj zivim, za koju zivim, za koju bih umro i za koju navijam.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.