Ajax je napisao/la:Objasnio.JonSnow je napisao/la:![]()
De shvati nešto, on je na poziciji na kojoj ne smije biti podcjenjivanja protivnika. Igrači mogu podcijeniti bilo koga ali ona je onda tu da ih vrati nazad na zemlju i da daje odmjerene i normalne izjave. Mi nismo izgubili jer smo ih ismijavali pa nam se ureklo nego zbog nepoznavanja protivnika i ustrajanja na istoj glupoj formaciji koja nam očito ne leži i koja nema apsolutno nikakvog smisla. U eri kada su najbolji igrači svijeta krila i kad se krila forsiraju više nego ikad prije, Sušić forsira vezni red pretrpan sporim tehničarima od kojih nijedan ne zna svoju ulogu zahvaljujući njegovoj formaciji.
Podržavao sam ga i ja sve do prve utakmice protiv Slovačke i mislio sam da se opametio pred SAD turneju i tijekom utakmice protiv Argentine ali sve što se poslije desilo je katastrofalno od njegovih poteza pa sve do izjava. Meni je repka veća od njega i baš zato ne vidim što se toliko grampate da ga zadržite na klupi pa i mnogo veći su zbog manjih stvari dobijali otkaze a da ne bi trener prosječnih i loših turskih ekipa. Pomiri s tima da čovjek NE ZNA ni kako da postavi taktiku, ni kako da motivira igrače, ni kako da vodi utakmicu, ni kako da daje izjave...i možemo ovako do sutra i sad po čemu on to zaslužuje da ostane?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Ubi ga Kirsten u pojam
.
" onclick="window.open(this.href);return false;
It appears the coach suffers from delusions of grandeur as well. When asked about a lack of strikers in the team, Sušić said, “Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd.” In other words, Bosnia doesn’t need a striker, because Barcelona manage to score a lot of goals without one. And Bayern, too, plays with just one forward.
Bosnia play Israel on Sunday, November 16. But even if they fail to transform into Barcelona or Bayern upon arrival in Haifa, it’s unlikely anything will change.

" onclick="window.open(this.href);return false;
It appears the coach suffers from delusions of grandeur as well. When asked about a lack of strikers in the team, Sušić said, “Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd.” In other words, Bosnia doesn’t need a striker, because Barcelona manage to score a lot of goals without one. And Bayern, too, plays with just one forward.
Bosnia play Israel on Sunday, November 16. But even if they fail to transform into Barcelona or Bayern upon arrival in Haifa, it’s unlikely anything will change.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Govedino, zasto nisi zvao bar jednog napadaca klasicnog centarfora? Sjetim ti se zene i rodica i sestricni.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
I meni isto i upravo zbog toga ne vidim zašto se vas par toliko trudite da obajsnite logiku nekih njegovih poteza gdje logike nema i gdje je očito u pitanju neznanje i inat.adriano_leite je napisao/la:Shvati da mi je Pape nebitan i zaboli me koliko ce jos ostati na klupi, bitna mi je repka i to ce mi uvijek biti ispred svih, pa i ispred Safeta i Dzeke i Spahica i Pjanica i svih koji dodju i prodju kroz reprezentaciju. Niti jedan covjek ne zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, kritika je normalna i uvijek je dobrodosla, ali kritika nije napisati nekome da je tele, te smisliti sto socniji nadimak. To nije kritika, a koliko si vidio kvalitetnih kritika na ovom forumu? Ja nisam vidio mnogo, ono sto vidim iz dana u dan su nadimci i to je to. Nisam jednom napisao da su mu izjave prelose, te da ima gresaka, ali mi ne pada na pamet da pisem da je tele, coban, vo itd. Pa na forumu vlada misljenje da je on neprijatelj broj 1 nase drzave, halo, pa kako ti to moze biti normalno?JonSnow je napisao/la:
![]()
De shvati nešto, on je na poziciji na kojoj ne smije biti podcjenjivanja protivnika. Igrači mogu podcijeniti bilo koga ali ona je onda tu da ih vrati nazad na zemlju i da daje odmjerene i normalne izjave. Mi nismo izgubili jer smo ih ismijavali pa nam se ureklo nego zbog nepoznavanja protivnika i ustrajanja na istoj glupoj formaciji koja nam očito ne leži i koja nema apsolutno nikakvog smisla. U eri kada najbolji igrači svijeta krila i kad se krial forsiraju više nego ikad prije, Sušić forsira vezni red pretrpan sporim tehničarima od kojih nijedan ne zna svoju ulogu.
Podržavao sam ga i ja sve do prve utakmice protiv Slovačke i mislio sam da se opametio pred SAD turneju i tijekom utakmice protiv Argentine ali sve što se poslije desilo je katastrofalno. Od njegovih poteza do izjava. Meni je repka veća od njega i baš zato ne vidim što se toliko grampate da ga zadržite na klupi pa i mnogo veći su zbog manjih stvari dobijali otkaze a da ne bi trener prosječnih i loših turskih ekipa. Pomiri s tima da čovjek NE ZNA ni kako da postavi taktiku, ni kako da motivira igrače, ni kako da vodi utakmicu, ni kako da daje izjave...i možemo ovako do sutra i sad po čemu on to zaslužuje da ostane?
Ponavljam, ne grampam ja da ga zadrzim na klupi ako mi smeta da neko vrijedja selektora zemlje koju pratim, u kojoj zivim, za koju zivim, za koju bih umro i za koju navijam.
Kritike su došle davno prije vrijeđanja i kritike su stalno dolazile a on ko da je čitao sve ovo išao je u kontru tim kritikama sa još većim budalaštinama i naravno da ne podržavam vrijeđanje ali kad te neko konstantno **** u mozak i ne vadi, dopizdi ti kreneš mu **** sve po spisku. Sad meni nije jasno je li ti i ostali "branitelji" vidite te njegove nebuloze i samo pucate kontru zbog uvreda na njegov račun ili stvarno podržavate njegove genijalnosti?
Usotalom nebitno, ja sam svoje rekao i ne da mi se više borit s vjetrenjačama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Shvati da mi je Pape nebitan i zaboli me koliko ce jos ostati na klupi, bitna mi je repka i to ce mi uvijek biti ispred svih, pa i ispred Safeta i Dzeke i Spahica i Pjanica i svih koji dodju i prodju kroz reprezentaciju. Niti jedan covjek ne zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, kritika je normalna i uvijek je dobrodosla, ali kritika nije napisati nekome da je tele, te smisliti sto socniji nadimak. To nije kritika, a koliko si vidio kvalitetnih kritika na ovom forumu? Ja nisam vidio mnogo, ono sto vidim iz dana u dan su nadimci i to je to. Nisam jednom napisao da su mu izjave prelose, te da ima gresaka, ali mi ne pada na pamet da pisem da je tele, coban, vo itd. Pa na forumu vlada misljenje da je on neprijatelj broj 1 nase drzave, halo, pa kako ti to moze biti normalno?
Ponavljam, ne grampam ja da ga zadrzim na klupi ako mi smeta da neko vrijedja selektora zemlje koju pratim, u kojoj zivim, za koju zivim, za koju bih umro i za koju navijam.[/quote]
apsolutno imam isto misljenje safeta ne smatram nekim trenerskim magom ali da nekog koje bio tako veliki igrac igrao tri SP bio kao trener na sp trenirali ga ljudi poput ivice osima koji ga je i postavio za selektora i da se naziva ne znam ti ni ja kako vise to mi je dno dna kao sto si rekao napravise od covjeka kriminalca i neprijatelja broj jedan u zemlji .
Ponavljam, ne grampam ja da ga zadrzim na klupi ako mi smeta da neko vrijedja selektora zemlje koju pratim, u kojoj zivim, za koju zivim, za koju bih umro i za koju navijam.[/quote]
Nigerija razvaljuje u kvalifikacijama za CAF
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Afric ... on#Group_A" onclick="window.open(this.href);return false;
Pape dijeli pljuske!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Afric ... on#Group_A" onclick="window.open(this.href);return false;
Pape dijeli pljuske!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To ima veze sa nama jednako koliko i pobjeda Slovacke protiv Spanije.bvb je napisao/la:Nigerija razvaljuje u kvalifikacijama za CAF
Pape dijeli pljuske!!!
slazem secalcio je napisao/la:To ima veze sa nama jednako koliko i pobjeda Slovacke protiv Spanije.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Dok su jos tada ti konstruktivni kriticari imali fine sugestije i misljenja vrijedna analize i necega na cemu bi mogli poraditi, bili su proglaseni izdajnicima, cetnicima, umetnutim remetilackim faktorom itd. itd.
A sad odjenom 95% javnosti ima ako nista onda barem veci skepticizam prema (ne)radu doticnog cike ciji je glavni poso marnut srneca.
Nema sta docerali smo cara do duvara, sto rece neko i zid placa nam se smije.
E moja podravko umjesto da si se ko insan pokupio poslije svjeCkog dozvolio si ovo sve svima nama i sebi i igracima. Ali dzabe kad je neko djon obraz... I nekompetentan tvrdoglav. Al haj sve to da covjek bar vidi kod njega neki zar neki optimizam u ovoj crnoj situaciji on jos vise siri negativu svojim telecim grimasama i maloumnim izjavama.
A sad odjenom 95% javnosti ima ako nista onda barem veci skepticizam prema (ne)radu doticnog cike ciji je glavni poso marnut srneca.
Nema sta docerali smo cara do duvara, sto rece neko i zid placa nam se smije.
E moja podravko umjesto da si se ko insan pokupio poslije svjeCkog dozvolio si ovo sve svima nama i sebi i igracima. Ali dzabe kad je neko djon obraz... I nekompetentan tvrdoglav. Al haj sve to da covjek bar vidi kod njega neki zar neki optimizam u ovoj crnoj situaciji on jos vise siri negativu svojim telecim grimasama i maloumnim izjavama.
Coronados de gloria vivamos,
Jeli i danas strucnjak otkazao trening

Zadnja izmjena: AhmoNY, dana/u 13 nov 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Evo citam od Vahe intervju na Klixu i pitam se: jel nas i on poceo trolati? Uporedjuje jednu Spaniji sa nama.
Koju lakrdiju od reprezentacija pravi ova spodoba, bas su nam se poceli smijati
- DragonGirl
- Kontakt:
Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima.
Od mene lično nikada ovdje nije dobio niti jedan pogrdan nadimak, i tako će i ostati, bez obzira na sve, jer u suprotnom, to bi mnogo više reklo o meni i o mojoj kulturi nego o njemu. Ali kada ovdje, bez ikakvog vrijeđanja bilo koga, upitam zašto smo mi velesila kad nismo zadovoljni prosječnim napadačem, a nismo velesila kad se pravdaju njegovi potezi, nema konkretnog odgovora. Kada napišem kako nema opravdanja za to da neko ko je godinama igrao fudbal, i bio jedan od najboljih na svijetu izvede sastav bez lijevog beka, to se također ne može osporiti. Oštećeni tada jesmo, ali smo možda isto tako mogli napraviti puno više da je formacija bila normalna, i to preokrenuti u svoju korist. Kad napišem da nema opravdanja za nepozivanje trećeg napadača u 5 godina, to se također ne može pobiti. Sve ovo su samo krupne greške koje su nas koštale, mogle koštati ili će nas tek koštati. Baš kao što je rečeno, Pape će završiti svoje, ali dok je tu, itekako je na udaru javnosti i apsolutno je opravdano da mu čovjek uputi i pohvalu i kritiku, samo što u posljednje vrijeme objektivno više zaslužuje ovo drugo. Nije baš sve do Safeta, ali trenutno je mnogo više do njega nego do ostalih. 
Milorad Lale, predsjednik Komiteta za takmičenje NSBiH, tvrdi kako se nada dobrom rezultatu u Haifi. Na kraju je rekao kako je Safet Sušić na meti velikih kritika ovih dana, te da misli da će reprezentacija BiH dobiti novog selektora u slučaju eventualnog poraza u Izraelu...
Jao što im Vaha zabi nož u leđa 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ce forumasi i Vahi dati nadimak prema nekoj domicilnoj zivotinji. 
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah, sta molim te lijepo, je li to zaista uvreda ako formuas kaze da ima glavu ko tele, kada bi mu i tele pozavidjelo na frakturi i dimenzijama. Pogledaj mu samo velike, krupne, plave ociDragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima..
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- skyisthelimit
DragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima.Od mene lično nikada ovdje nije dobio niti jedan pogrdan nadimak, i tako će i ostati, bez obzira na sve, jer u suprotnom, to bi mnogo više reklo o meni i o mojoj kulturi nego o njemu. Ali kada ovdje, bez ikakvog vrijeđanja bilo koga, upitam zašto smo mi velesila kad nismo zadovoljni prosječnim napadačem, a nismo velesila kad se pravdaju njegovi potezi, nema konkretnog odgovora. Kada napišem kako nema opravdanja za to da neko ko je godinama igrao fudbal, i bio jedan od najboljih na svijetu izvede sastav bez lijevog beka, to se također ne može osporiti. Oštećeni tada jesmo, ali smo možda isto tako mogli napraviti puno više da je formacija bila normalna, i to preokrenuti u svoju korist. Kad napišem da nema opravdanja za nepozivanje trećeg napadača u 5 godina, to se također ne može pobiti. Sve ovo su samo krupne greške koje su nas koštale, mogle koštati ili će nas tek koštati. Baš kao što je rečeno, Pape će završiti svoje, ali dok je tu, itekako je na udaru javnosti i apsolutno je opravdano da mu čovjek uputi i pohvalu i kritiku, samo što u posljednje vrijeme objektivno više zaslužuje ovo drugo. Nije baš sve do Safeta, ali trenutno je mnogo više do njega nego do ostalih.
Naravno da neko ko je u manjini nece na konkretne postove reagovati jer nema sta u odbranu reci. Uvijek ce se hvatati za trolerske postove i sami trolati.
Evo adriano vec 5 dana se slomi pisajuci kako ne valja vrijedjati insana.
Svaka cast za Vahu
15.10 - 15.06 ...

Sujevjerje
Virtualni, imam pitanje za tebe, ako smijes da mi odgovoris i ako smijes da ne ignorises?Virtu4l je napisao/la:Jao što im Vaha zabi nož u leđa
Osim sto si nabio za 6 godina bivstvovanja na forumu preko 25 hiljada postova, jesi li ikada makar macku sutnuo ispred kontejnera kad si bacao smece, ako ga uopste bacas? Da ne pitam da li si loptu ko mali sutnuo, ono kad si imao 2 ili 3 godine. Valjda su ti starci kupovali lopte,a ne kompjuter pored kojeg ti provede evo 6 zadnjih godina.
Nemas ti pojma o sportskoj spremi, pogotovo profesionalnom nogometu. A druga je stvar biti na forumu 6 godina 24/7 tj. 365 dana u 6 godina bukvalno, i misliti da si za to vrijeme nesto i naucio pametujuci na istom i citajuci clanke novinara, gledajuci utakmice i ostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.