Znaš kako, u globalu jeste uvreda nazvati nekoga životinjom, kakva god ona bila, i za mene također, ali opet svako ima svoje viđenje. Hoću samo reći da se kritika i nezadovoljstvo mogu ispoljiti i na drugi način, tj. argumentima, kad te niko neće moći pobiti, jer ovako se onima koji ga uglavnom brane samo daje materijal da se pozivaju na to.DonCorleone je napisao/la:Ah, sta molim te lijepo, je li to zaista uvreda ako formuas kaze da ima glavu ko tele, kada bi mu i tele pozavidjelo na frakturi i dimenzijama. Pogledaj mu samo velike, krupne, plave ociDragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima..
.
Safet Sušić - Pape
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Volio bih da mi neko kaze jedan klub koji je Vaha vodio a da nije imao problema sa upravom ili predsjednikom ?
Trabzon igraci nevaljaju , cim je otisao oni pobijede , obala predsjednik mu drzave prijeti pa otjeran , dinamo znamo kako je otjeran , paris jedva ga otjerali i tu problemi sa predsjednikom , alzir vlast se okomila na njega iz nekih njemu nepoznati razloga , Lille ne moze vise vodit jer klub nema ambicija , a znamo poslije njega sto su napravili ... ostalo ne znam
Trabzon igraci nevaljaju , cim je otisao oni pobijede , obala predsjednik mu drzave prijeti pa otjeran , dinamo znamo kako je otjeran , paris jedva ga otjerali i tu problemi sa predsjednikom , alzir vlast se okomila na njega iz nekih njemu nepoznati razloga , Lille ne moze vise vodit jer klub nema ambicija , a znamo poslije njega sto su napravili ... ostalo ne znam
Hahahaha !ComeOn je napisao/la:Virtualni, imam pitanje za tebe, ako smijes da mi odgovoris i ako smijes da ne ignorises?Virtu4l je napisao/la:Jao što im Vaha zabi nož u leđa
Osim sto si nabio za 6 godina bivstvovanja na forumu preko 25 hiljada postova, jesi li ikada makar macku sutnuo ispred kontejnera kad si bacao smece, ako ga uopste bacas? Da ne pitam da li si loptu ko mali sutnuo, ono kad si imao 2 ili 3 godine. Valjda su ti starci kupovali lopte,a ne kompjuter pored kojeg ti provede evo 6 zadnjih godina.
Nemas ti pojma o sportskoj spremi, pogotovo profesionalnom nogometu. A druga je stvar biti na forumu 6 godina 24/7 tj. 365 dana u 6 godina bukvalno, i misliti da si za to vrijeme nesto i naucio pametujuci na istom i citajuci clanke novinara, gledajuci utakmice i ostalo.
Max Allegri
Ne zelim da se upustam u rasprave tipa ovih koje se svakodnevno vode na ovoj temi,ali ovaj Susic stvarno nije normalan.
Ja samo ne znam sta je ovaj narod toliko zgrijesio pa da nam jedinu stvar koja je vrijedila nesto u ovoj usranoj drzavi unistava jedan coban.
Ne zanimaju me razlozi zbog kojih pojedini forumasi brane ovog (ajde da budem blag) idiota,ali ovo sto on radi vec duze vrijeme miljama je daleko od zdravog razuma.
Greske koje pravi su kardinalne,izjave koje daje su na nivou nekog lika koji je citav svoj zivot proveo na planini sa ovcama (cast svaka toj profesiji),o spiskovima koje pravi i igracima koje poziva (i ne poziva) je sve vec receno,ali eto dodat cu da se stice utisak da mi imamo 17,18 igraca a od toga dvojicu napadaca.
I sad idemo u Izrael da odigramo na bod kako bi nakon toga iz 4 utakmice imali tri boda.
Da li se posvadjao sa ovim ili onim meni puca ****,moj interes i interes svakog onog koji voli i prati ovu reprezentaciju jest da igraju najbolji,a za njegove interese mi se zivo ****.Neka ih trazi na nekom drugom mjestu.
Zivim za taj dan kad ce ovaj idiot da napusti klupu najdrazeg tima.
Ja samo ne znam sta je ovaj narod toliko zgrijesio pa da nam jedinu stvar koja je vrijedila nesto u ovoj usranoj drzavi unistava jedan coban.
Ne zanimaju me razlozi zbog kojih pojedini forumasi brane ovog (ajde da budem blag) idiota,ali ovo sto on radi vec duze vrijeme miljama je daleko od zdravog razuma.
Greske koje pravi su kardinalne,izjave koje daje su na nivou nekog lika koji je citav svoj zivot proveo na planini sa ovcama (cast svaka toj profesiji),o spiskovima koje pravi i igracima koje poziva (i ne poziva) je sve vec receno,ali eto dodat cu da se stice utisak da mi imamo 17,18 igraca a od toga dvojicu napadaca.
I sad idemo u Izrael da odigramo na bod kako bi nakon toga iz 4 utakmice imali tri boda.
Da li se posvadjao sa ovim ili onim meni puca ****,moj interes i interes svakog onog koji voli i prati ovu reprezentaciju jest da igraju najbolji,a za njegove interese mi se zivo ****.Neka ih trazi na nekom drugom mjestu.
Zivim za taj dan kad ce ovaj idiot da napusti klupu najdrazeg tima.
Sam Vahid je izjavio :
Ali najdraze mi je ovo ovdje:
Tamam stize nakon poraza u Haifi i mozebitno sjeda sa celnicima saveza na razgovor o preuzimanju klupe od ovog neandertalca.
Naravno, Safet ne misli tako pa nije pozvao niti jednog napadaca naknadno."Vrijeme se mijenja i dolazi zimski period u kojem mišići trebaju aklimatizaciju i povrede su česte. Kao svi selektori i treneri, i Safet se našao u problemima. Mislim da imamo kvalitetnih napadača da se može stvoriti jedna dobra i kvalitetna ekipa za utakmicu protiv Izraela", kaže Halilhodžić za Klix.ba
Ali najdraze mi je ovo ovdje:
"Nisam imao odmora poslije Svjetskog prvenstva. Imam neke ponude klubova i reprezentacija, ali ne razmišljam o njima u ovom trenutku", dodao je Vahid Halilhodžić koji u BiH stiže za desetak dana kako bi posjetio rodbinu i prijatelje.
Tamam stize nakon poraza u Haifi i mozebitno sjeda sa celnicima saveza na razgovor o preuzimanju klupe od ovog neandertalca.
Zadnja izmjena: ComeOn, dana/u 13 nov 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
ComeOn je napisao/la:
Quoted by:
15.10 - 15.06 ...
- Principatus
- Kontakt:
Citav svijet mu se smije Reufe: http://www.sbnation.com/soccer/2014/11/ ... qualifying" onclick="window.open(this.href);return false;

O zemljo otvori se.It appears the coach suffers from delusions of grandeur as well. When asked about a lack of strikers in the team, Sušić said, “Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd.” In other words, Bosnia doesn’t need a striker, because Barcelona manage to score a lot of goals without one. And Bayern, too, plays with just one forward.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Prije nego sto si se ti na ovaj forum prijavila, mi smo se izargumentovali do mile volje, ako si citala, znas o cemu pricam.DragonGirl je napisao/la: Znaš kako, u globalu jeste uvreda nazvati nekoga životinjom, kakva god ona bila, i za mene također, ali opet svako ima svoje viđenje. Hoću samo reći da se kritika i nezadovoljstvo mogu ispoljiti i na drugi način, tj. argumentima, kad te niko neće moći pobiti, jer ovako se onima koji ga uglavnom brane samo daje materijal da se pozivaju na to.
Ova hrpa kusura sto se hvata za "neargumentovanu" kritiku nad Susicem je uzela zadnji voz za slamku, nista drugo vise njima ne pomaze. Sta ti treba vise od 2/3 i 2/9 da shvatis da je covjek davno trebao dobiti nogu.
Ne slazem ni sa ovim sto pises o zivotinjama, mogu ti ovako napamet nabrojati deset zivotinja koje imaju vece kognitivne sposobnosti od Safeta. Zivotinje su u odredjenim osobinama daleko ispred covjeka, o Safetu da ne govorim.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako se suzdrzati od nazivanja Safeta teletom ako mislis da je glavni krivac za unistavanje onoga sto volis i da radi neke stvari zbog svojih licnih interesa? Kako? I zasto bi to govorilo vise o meni nego o Safetu, covjek nas "yebe u zdrav mozak" vec dugo, a ja kao trebam biti kulturan?DonCorleone je napisao/la:Ah, sta molim te lijepo, je li to zaista uvreda ako formuas kaze da ima glavu ko tele, kada bi mu i tele pozavidjelo na frakturi i dimenzijama. Pogledaj mu samo velike, krupne, plave ociDragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima..
.
I zasto nekima to toliko smeta i kace se za svaki komentar u kojem je ruzna rijec upucena Safetu? Dosta je ovdje komentara koji su jednako uvrijedljivi, a ne sadrze psovke, imena zivotinja i slicno, i to na racun onih s kojima diskutujemo.
-
damirdamic72
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Shvati da mi je Pape nebitan i zaboli me koliko ce jos ostati na klupi, bitna mi je repka i to ce mi uvijek biti ispred svih, pa i ispred Safeta i Dzeke i Spahica i Pjanica i svih koji dodju i prodju kroz reprezentaciju. Niti jedan covjek ne zasluzuje da ga se naziva pogrdnim imenima, kritika je normalna i uvijek je dobrodosla, ali kritika nije napisati nekome da je tele, te smisliti sto socniji nadimak. To nije kritika, a koliko si vidio kvalitetnih kritika na ovom forumu? Ja nisam vidio mnogo, ono sto vidim iz dana u dan su nadimci i to je to. Nisam jednom napisao da su mu izjave prelose, te da ima gresaka, ali mi ne pada na pamet da pisem da je tele, coban, vo itd. Pa na forumu vlada misljenje da je on neprijatelj broj 1 nase drzave, halo, pa kako ti to moze biti normalno?
Ponavljam, ne grampam ja da ga zadrzim na klupi ako mi smeta da neko vrijedja selektora zemlje koju pratim, u kojoj zivim, za koju zivim, za koju bih umro i za koju navijam.
više od 90 % nas misli da je Pape katastrofa a vas manje od 10 % sto ga podrzavate ne mislite da je neki trenerski mag i da i sam ima puno gresaka.
Pa koji ce nam onda k...c ?!
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako je comeon, prilijepi mu se dok ti ne odgovoriComeOn je napisao/la:Virtualni, imam pitanje za tebe, ako smijes da mi odgovoris i ako smijes da ne ignorises?Virtu4l je napisao/la:Jao što im Vaha zabi nož u leđa
Osim sto si nabio za 6 godina bivstvovanja na forumu preko 25 hiljada postova, jesi li ikada makar macku sutnuo ispred kontejnera kad si bacao smece, ako ga uopste bacas? Da ne pitam da li si loptu ko mali sutnuo, ono kad si imao 2 ili 3 godine. Valjda su ti starci kupovali lopte,a ne kompjuter pored kojeg ti provede evo 6 zadnjih godina.
Nemas ti pojma o sportskoj spremi, pogotovo profesionalnom nogometu. A druga je stvar biti na forumu 6 godina 24/7 tj. 365 dana u 6 godina bukvalno, i misliti da si za to vrijeme nesto i naucio pametujuci na istom i citajuci clanke novinara, gledajuci utakmice i ostalo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Španija je igrala bez klasičnog napadača pa su bili prvaci. Prema tome, to je sve stvar organizacije i plana igre. Ako nema klasičnog centarfora, onda se tu traži taktika u kojoj će od pojedinih igrača tražiti veću odgovornost u napad"Principatus je napisao/la:Citav svijet mu se smije Reufe: http://www.sbnation.com/soccer/2014/11/ ... qualifying" onclick="window.open(this.href);return false;O zemljo otvori se.It appears the coach suffers from delusions of grandeur as well. When asked about a lack of strikers in the team, Sušić said, “Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd.” In other words, Bosnia doesn’t need a striker, because Barcelona manage to score a lot of goals without one. And Bayern, too, plays with just one forward.
Pljuska od Vahida vec stigla.
pa nije bas uvreda, mene kada bi neko nazvao npr. lavom, meni bi to bio kompliment, a nikako uvreda. Cak sta mislim, nazivati ublehasa telecom glavom je uvreda za svako tele, a nikako za Papeta..DragonGirl je napisao/la:Znaš kako, u globalu jeste uvreda nazvati nekoga životinjom, kakva god ona bila, i za mene također, ali opet svako ima svoje viđenje. Hoću samo reći da se kritika i nezadovoljstvo mogu ispoljiti i na drugi način, tj. argumentima, kad te niko neće moći pobiti, jer ovako se onima koji ga uglavnom brane samo daje materijal da se pozivaju na to.DonCorleone je napisao/la:Ah, sta molim te lijepo, je li to zaista uvreda ako formuas kaze da ima glavu ko tele, kada bi mu i tele pozavidjelo na frakturi i dimenzijama. Pogledaj mu samo velike, krupne, plave ociDragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima..
.
Volim te Bosno!!!
Samo da me moderatori ne banuju uz obrazlozenje da trolam.DonCorleone je napisao/la:Tako je comeon, prilijepi mu se dok ti ne odgovoriComeOn je napisao/la:Virtualni, imam pitanje za tebe, ako smijes da mi odgovoris i ako smijes da ne ignorises?Virtu4l je napisao/la:Jao što im Vaha zabi nož u leđa
Nemas ti pojma o sportskoj spremi, pogotovo profesionalnom nogometu. A druga je stvar biti na forumu 6 godina 24/7 tj. 365 dana u 6 godina bukvalno, i misliti da si za to vrijeme nesto i naucio pametujuci na istom i citajuci clanke novinara, gledajuci utakmice i ostalo..
Al' vidim ko fol mene on ignorise.
- Principatus
- Kontakt:
Ma u tome i jeste stos. Mi smo ga ovdje vec dobre 2 godine kritikovali zbog bezumnih, ludih, bezobraznih poteza. Upozoravali smo na to da ga jednog dana nece izvuci to sto ima jacu reprezentaciju od protivnika, da tjera potencijalne igrace i izivljava se na nekima, plus sto je nepotista, neradnik, neozbiljan i zatupljen lik koji nema karaktera da preuzme odgovornost na sebe. Ukratko smece od covjeka.DonCorleone je napisao/la:Prije nego sto si se ti na ovaj forum prijavila, mi smo se izargumentovali do mile volje, ako si citala, znas o cemu pricam.DragonGirl je napisao/la: Znaš kako, u globalu jeste uvreda nazvati nekoga životinjom, kakva god ona bila, i za mene također, ali opet svako ima svoje viđenje. Hoću samo reći da se kritika i nezadovoljstvo mogu ispoljiti i na drugi način, tj. argumentima, kad te niko neće moći pobiti, jer ovako se onima koji ga uglavnom brane samo daje materijal da se pozivaju na to.
I to sve bez i jedne uvrede smo ga komentarisali oduze. Dok su ovdje placenici i spinovci svakoga nazivali misem i neprijateljem BiH ko nije aplaudirao njihovom intelektualnom idolu. A sada sto ga zovemo teletom, idiotom, stokom, mislim da je to samo odgovor na njegovo dalje ponasanje i da ne zaradjuje nista vise, a bogami zaradio je i gore.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa lijepo sam napisao gore iznad da se kace na komentare sa uvredljivom materijom (ma da licno nisam misljenja da je komparacija sa zivotinjom uvreda za Susica, sta vise...bvb je napisao/la: I zasto nekima to toliko smeta i kace se za svaki komentar u kojem je ruzna rijec upucena Safetu? Dosta je ovdje komentara koji su jednako uvrijedljivi, a ne sadrze psovke, imena zivotinja i slicno, i to na racun onih s kojima diskutujemo.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 13 nov 2014, 14:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Ma lijep je nas pape ko slika. Bas se da pogledat.DonCorleone je napisao/la:Ah, sta molim te lijepo, je li to zaista uvreda ako formuas kaze da ima glavu ko tele, kada bi mu i tele pozavidjelo na frakturi i dimenzijama. Pogledaj mu samo velike, krupne, plave ociDragonGirl je napisao/la:Problem je što se ovdje mnogi hvataju samo za ove forumaše koji vrijeđaju Papeta, pišu svašta itd, i to dođe kao da onih koji ga argumentovano kritikuju i nema, ali ima..
.
Kaze ova zmajinica cije misljenje vrlo cijenim argumenti. Ma kakvi vise crni argumenti davno su vise ogluvali na to. On bi mogo ovako ofrlje postavljat formacije onako lijeno otkazivat treninge i osorno odgovarati medijima do dana sudnjega. Taj nece otic dok ga se gov nji vom motkom ne pocera tu argumenti ne piju vode. Ako nije dovoljno jak argument 2/9 onda ne znam sta je. Valjda ce 2/12 biti.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 13 nov 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
damirdamic72
- Kontakt:
ako je neko pakaš onda je pakaš.ne moze se to kulturnije rečiPrincipatus je napisao/la:Ma u tome i jeste stos. Mi smo ga ovdje vec dobre 2 godine kritikovali zbog bezumnih, ludih, bezobraznih poteza. Upozoravali smo na to da ga jednog dana nece izvuci to sto ima jacu reprezentaciju od protivnika, da tjera potencijalne igrace i izivljava se na nekima, plus sto je nepotista, neradnik, neozbiljan i zatupljen lik koji nema karaktera da preuzme odgovornost na sebe. Ukratko smece od covjeka.DonCorleone je napisao/la:Prije nego sto si se ti na ovaj forum prijavila, mi smo se izargumentovali do mile volje, ako si citala, znas o cemu pricam.DragonGirl je napisao/la: Znaš kako, u globalu jeste uvreda nazvati nekoga životinjom, kakva god ona bila, i za mene također, ali opet svako ima svoje viđenje. Hoću samo reći da se kritika i nezadovoljstvo mogu ispoljiti i na drugi način, tj. argumentima, kad te niko neće moći pobiti, jer ovako se onima koji ga uglavnom brane samo daje materijal da se pozivaju na to.
I to sve bez i jedne uvrede smo ga komentarisali oduze. Dok su ovdje placenici i spinovci svakoga nazivali misem i neprijateljem BiH ko nije aplaudirao njihovom intelektualnom idolu. A sada sto ga zovemo teletom, idiotom, stokom, mislim da je to samo odgovor na njegovo dalje ponasanje i da ne zaradjuje nista vise, a bogami zaradio je i gore.
Spanija i mi ko nebo i zemlja. Tino Sven je siguran sam tu negdje u pet deka sa Xavijem, Iniestom, Silvom i tako tim igracima. Ahaaaacalcio je napisao/la:"Španija je igrala bez klasičnog napadača pa su bili prvaci. Prema tome, to je sve stvar organizacije i plana igre. Ako nema klasičnog centarfora, onda se tu traži taktika u kojoj će od pojedinih igrača tražiti veću odgovornost u napad"Principatus je napisao/la:Citav svijet mu se smije Reufe: http://www.sbnation.com/soccer/2014/11/ ... qualifying" onclick="window.open(this.href);return false;O zemljo otvori se.It appears the coach suffers from delusions of grandeur as well. When asked about a lack of strikers in the team, Sušić said, “Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd.” In other words, Bosnia doesn’t need a striker, because Barcelona manage to score a lot of goals without one. And Bayern, too, plays with just one forward.
Pljuska od Vahida vec stigla.
Vrsajevic isto tako, kako da ne.
Medunjanin da ne pricamo.
Jedino momak koji moze rame uz rame sa ovom pomenutom trojicom zna se ko je, Miralem Pjanic. Mozda jos debeli rekreativac Misimovic, ali nema ga tu.
Zadnja izmjena: ComeOn, dana/u 13 nov 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
lafo odsutan s forumaComeOn je napisao/la:Al' vidim ko fol mene on ignorise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.