Ne mogu da vjerujem da nema teme za najbolju igru

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
meni jest jbgMig_Mig je napisao/la:Najbolju hahaha![]()
![]()
nema tu ozbiljnosti dok god igraju North London protiv West London White-a xD i sl.JoseMourinho je napisao/la:meni jest jbgMig_Mig je napisao/la:Najbolju hahaha![]()
![]()
bjezi tamo fifa fan
![]()
Kolko ja znam nisu ni izasle ocjene tako da .....Stipe je napisao/la:Pes 2015 je pokupio sve nagrade i dobio najbolje ocjene. Tako da jest najbolja simulacija fudbala i uvijek je bila i bice.
wadethegreat je napisao/la:Kolko ja znam nisu ni izasle ocjene tako da .....Stipe je napisao/la:Pes 2015 je pokupio sve nagrade i dobio najbolje ocjene. Tako da jest najbolja simulacija fudbala i uvijek je bila i bice.
hahahaha budi realanStipe je napisao/la:Pes 2015 je pokupio sve nagrade i dobio najbolje ocjene. Tako da jest najbolja simulacija fudbala i uvijek je bila i bice.
Lose znas, svi relevantni portali su dobili verziju igre (SP) jos prije par sedmice. Za ocjenu se cekali da izadje i sluzbeno pa da isprobaju MP.wadethegreat je napisao/la:Kolko ja znam nisu ni izasle ocjene tako da .....Stipe je napisao/la:Pes 2015 je pokupio sve nagrade i dobio najbolje ocjene. Tako da jest najbolja simulacija fudbala i uvijek je bila i bice.
+1Pelo je napisao/la:Zar postoji još neko ko igra PES pored onakve FIFE![]()
![]()
Pa zar nije logicnije probati obe igre licno i onda igrati onu bolju ?Pelo je napisao/la:Zar postoji još neko ko igra PES pored onakve FIFE![]()
![]()
Altanamera je napisao/la:Boga mi dobar ovaj PES
Odličan šta reći, sviđa mi se što moraš imati baš kombinatoriku da stigneš do gola, više se pasovi presjecaju, lopte su samo takve, uuh![]()
jedino moram "naučiti" kako da se branim.. ja dam 2, protivnik (AI) da 3
nema više "one player - 100 goals"i to je dobro, a i nema onih glupih golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.