Izgleda da traže još jednu peticu, jedna im je malo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj simpatizeri Bayerna 04 došli na temu najboljeg kluba u historiji da bi osporavali rezultate i provocirali
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
https://www.facebook.com/video.php?v=347909608667121
0:52 Ronaldo o Lahozu,ne da mi ni jedan faul,ni jedan.Daj mi ovdje jedan faul..Engleski sudac,uvijek pusta igru.

0:52 Ronaldo o Lahozu,ne da mi ni jedan faul,ni jedan.Daj mi ovdje jedan faul..Engleski sudac,uvijek pusta igru.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Novi rekord.Cristiano has scored 450th official career goal and becomes only player to score 23+ goals in UEFA European
Championship games.
edit: 52 gola ima u godini i 51 utakmicu, suhi.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:![]()
ma j3bat ga od u barcuAhmoNY je napisao/la:suhi je napisao/la:![]()
btw. momci , ima li jos onih koji tvrde da je Ozil bolji od Isca ?
@Suhi,hoces li molim te biti ljubazan da mu objasnis? 
Dzoni je napisao/la:@Suhi,hoces li molim te biti ljubazan da mu objasnis?
naprijed rejal
A da, i vidi se koliko nam fali Di Maria

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
To samo hejterima nije jasno . Jedan je mesutDzoni je napisao/la:@Suhi,hoces li molim te biti ljubazan da mu objasnis?
Mene ipak najviše boli izostanak Jude Alonsa 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma klosar.Kawhi je napisao/la:Mene ipak najviše boli izostanak Jude Alonsa
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ima li kakvih naznaka vezano za povredu Luke? Ogromna steta ako je nesto teze.Trenutno ne mogu zamisliti Real bez njega.
samo ubacit balea umjesto luke , isco , james i kroos mogu iznijeti tekme , napad bale , benzema , ronaldo nije tako los , iako je modric igracina , ima igraca da se zakrpi eventualna rupa na sredini .
3-4 tjedna sigurno. Prepone su to, jbga...Sveti je napisao/la:valjda nije ništa opasno ****
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma dobro je ako toliko budeLillard je napisao/la:3-4 tjedna sigurno. Prepone su to, jbga...Sveti je napisao/la:valjda nije ništa opasno ****
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.