Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 15:01

MoR je napisao/la:Kao što sam rekao, pola utakmica Španije na Euru je započeo klasični napadač, u preostalim je klasični napadač ulazio. Kod nas u nedjelju ne može ni ući, jer ga nema. Taktička inovacija dostojna isključivo Safeta Sušića.

Vahid Halilhodžić glumi gospodina, a ustvari trola Sušića, kao i prethodnih par puta. Dovoljno je reći David Villa.
O ovome i ja govorim, nije problem igrati BEZ napadaca, problem je sto nema nikakvog na klupi. Ali, koga boli briga. :lolno:
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 nov 2014, 15:01

MoR je napisao/la:
calcio je napisao/la:
AKo cemo bas tjerati mak na konac, dvije utakmice u grupnoj fazi je poceo Torres. Sve ostale su igrali bez klasicnih napadaca, ponekad je Fabregas glumio neku laznu devetku. Ko je god pratio u to vrijeme zna koliko se pricalo o brkinoj taktici bez napadaca, tako su igrali i u pripremnim utakmicama. I sad ti dodjes i tvrdis da se ja blamiram. Ne valja trcati na prvu loptu. :nene: Btw onda se i Vaha izblamirao.
Ni iz trećeg pokušaja nisi pogodio. Stvarno si fail. Probaj još jednom, možda nabodeš konačno, makar slučajno.

Dvije je započeo Torres, jednu Negredo. Kao što sam rekao, pola utakmica Španije na Euru je započeo klasični napadač, u preostalim je klasični napadač ulazio. Kod nas u nedjelju ne može ni ući, jer ga nema. Taktička inovacija dostojna isključivo Safeta Sušića.

Vahid Halilhodžić glumi gospodina, a ustvari trola Sušića, kao i prethodnih par puta. Dovoljno je reći David Villa.

Fail si ti koji su zapoceo ovu diskusiju jer si me htio provaliti ali samo si uspio sebe provaliti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 nov 2014, 15:02

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 13 nov 2014, 15:03

calcio je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Ni iz trećeg pokušaja nisi pogodio. Stvarno si fail. Probaj još jednom, možda nabodeš konačno, makar slučajno.

Dvije je započeo Torres, jednu Negredo. Kao što sam rekao, pola utakmica Španije na Euru je započeo klasični napadač, u preostalim je klasični napadač ulazio. Kod nas u nedjelju ne može ni ući, jer ga nema. Taktička inovacija dostojna isključivo Safeta Sušića.

Fail si ti koji su zapoceo ovu diskusiju jer si me htio provaliti ali samo si uspio sebe provaliti.
O bože, s kim i ja raspravljam. :tokralju: :rol:

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 13 nov 2014, 15:03

calcio je napisao/la:
MoR je napisao/la:
calcio je napisao/la:
AKo cemo bas tjerati mak na konac, dvije utakmice u grupnoj fazi je poceo Torres. Sve ostale su igrali bez klasicnih napadaca, ponekad je Fabregas glumio neku laznu devetku. Ko je god pratio u to vrijeme zna koliko se pricalo o brkinoj taktici bez napadaca, tako su igrali i u pripremnim utakmicama. I sad ti dodjes i tvrdis da se ja blamiram. Ne valja trcati na prvu loptu. :nene: Btw onda se i Vaha izblamirao.

Bome ja vidim da ti pera odbit ne mozes MoR-u. Niti u jednom postu nemas argumenata dok te MoR obasipa i provaljuje sa istim. :kafa:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 13 nov 2014, 15:04

:lol:
DD

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 13 nov 2014, 15:04

Jako bitna stvar u poredjenju sa Spanijom je da oni, za razliku od nas, nisu igralli bez napadaca zato sto su bili prisiljeni nego zato sto su to smatrali dobrom taktikom.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 nov 2014, 15:10

AhmoNY je napisao/la:slika

Sujevjerje :kafa: nasi igraci najbolje da ne igraju - ne treniraju za klub a poziv ce dobiti kako da nece pa eno Vranjes, nema ga na mapi kluba Pribrama a standardni rep.BIH, smijesno :lol: :? tuzno :kafa:
Jeste, standardni vodonasa. Ne sjecam se kad se zadnji put zagrijavao pokraj aut linije, a kamoli bio od vitalnog znacaja za reprezentaciju. Ljudi, nacionalni kljuc se i dalje forsira, samo u manjoj mjeri. Sreca pa makar ne mora biti procentualno izjednaceno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 nov 2014, 15:10

Ma mozemo mi pricati sta hocemo ali fakat je tuzno da reprezentacija koja je bila ucesnik svjetskog prvenstva ima u rosteru 18 igraca i niti jednog klasicnog napadaca.. Jeli Susic kriv ili je to odraz nesposobnosti saveza ili je i jedno i drugo nije ni bitno.. Bitno je da iz mjeseca u mjesec mi padamo i unistavamo ono sto smo bili izgradili..
BUDI ŽELJO !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 15:11

Safete, pusti Emiru da sastavi ekipu i taktiku, zna bolje od tebe. To jest nije tvoje da mu pustis, kapiten ce sam to preuzet u svoje ruke. Tvoje je da sutis. :shhh:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2014, 15:15

Onaj placenicki portal Reprezentacija ne prestaje sa nebulozama. Sada su napisali clanak o tome da su selektori mladih reprezentacija krivi sto nemamo napadaca, a da Djuric nije kalibar Dzeke i Ibisevica jer sa 24 godine igra u Seriji A. :lol: A to da je Safet otjerao Seferovica, a Hrgoti se nije ni pobrinuo, o tome ne pisu.

Da vas pozdravim jeftini placenici! :guz:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 15:17

Principatus je napisao/la:Onaj placenicki portal Reprezentacija ne prestaje sa nebulozama. Sada su napisali clanak o tome da su selektori mladih reprezentacija krivi sto nemamo napadaca, a da Djuric nije kalibar Dzeke i Ibisevica jer sa 24 godine igra u Seriji A. :lol: A to da je Safet otjerao Seferovica, a Hrgoti se nije ni pobrinuo, o tome ne pisu.

Stvarno odron od sajta. Nesto nevidjeno cak i na nasim prostorima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 nov 2014, 15:17

Porediti našu klupu bez ijednog napadača i špansku sa napadačima, njihov vezni red i naš, njihov razlog takve taktike i naš razlog, je smiješno.
I još jedna jako bitna stvar u poređenju nas sa Španijom jeste to su oni Španija, tadašnji prvak Evrope, a mi Bosna i Hercegovina. Pametnome dosta. ;)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 nov 2014, 15:21

Principatus je napisao/la:Onaj placenicki portal Reprezentacija ne prestaje sa nebulozama. Sada su napisali clanak o tome da su selektori mladih reprezentacija krivi sto nemamo napadaca, a da Djuric nije kalibar Dzeke i Ibisevica jer sa 24 godine igra u Seriji A. :lol: A to da je Safet otjerao Seferovica, a Hrgoti se nije ni pobrinuo, o tome ne pisu.

Nemoj tako, da igra u Hajduku s 28 godina, kao naš 'speed demon', onda bi bio kalibar Džeke i Ibiševića. Ta plaćena propaganda je toliko providna da bi bila smiješna samo da nije žalosna. Vidiš da i ovdje imaš nekolicinu propagandnih aparatčika koji rade u smjenama. Ali hajde, ne treba suditi, svi od nećega moramo živjeti. No kada safet ode, biće dosta nezaposlenih.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 nov 2014, 15:24

Smučilo mi se dok sam čitao. :puke:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 nov 2014, 15:31

Znas sta bi reko dr. Arsla na ovo: " Mi smo bolan prinuđeni da ovo gledamo"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 15:37

DragonGirl je napisao/la:Porediti našu klupu bez ijednog napadača i špansku sa napadačima, njihov vezni red i naš, njihov razlog takve taktike i naš razlog, je smiješno.
I još jedna jako bitna stvar u poređenju nas sa Španijom jeste to su oni Španija, tadašnji prvak Evrope, a mi Bosna i Hercegovina. Pametnome dosta. ;)

Tako je :D Samo da dodam i tadasnji Svjetski prvak.

Ako bi slucajno kiksali ( pod tim smatram i 1 bod ) molim niko da ne dodje ovdje i kaze, ali nismo imali napadaca. Tek da imamo bilo kojeg na klupi onda bi mogli reci pa barem smo pokusali tako sto smo tog i tog uveli u igri. Ovako, nece biti ni pokusaja.

Da se razumijemo, nadam se da do ovog nece doci i da cemo glat slaviti 0-2. Bila bi to slatka pobjeda.
15.10 - 15.06 ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 15:38

skyisthelimit je napisao/la:Da se razumijemo, nadam se da do ovog nece doci i da cemo glat slaviti 0-2. Bila bi to slatka pobjeda.
Najslađa do sad :ljepota:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2014, 15:38

DragonGirl je napisao/la:Porediti našu klupu bez ijednog napadača i špansku sa napadačima, njihov vezni red i naš, njihov razlog takve taktike i naš razlog, je smiješno.
Dosta pametnom, ali ne i calciu :grin:

Ma sta ce te vi protiv saje, coJk nas odveo na svjeCko!

Nego ocekujem sad onog amarkonyja ili emira njihova je smjena, virto i calcio odradili svoje danas. Juve je obicno nocna.

Samo stanje na terenu i cinjenice ih malo ne idu, ali dobro je to pobjedicemo Izrael ocam.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 13 nov 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 nov 2014, 15:40

Živci već počinju da rade, s obzirom da nam je biti ili ne biti utakmica, šta li će tek biti u nedjelju.. :roll:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.