Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 15:40

Ne mogu opisat koliko mrzim Izrael, pogan narod, pokvaren do srzi, narod zeljan krvi, ubijanja i genocida. Sto je nevjerovatno kad vidimo njihovu istoriju. Nemam nista protiv zidova, ali ove cioniste mrzim iz dna duse. Osim istocnih komsija, nema sladje pobjede nego protiv njih. Dao bi mali prst da ih razyebemo. I zato mi je strasno zao sto mozda u zadnje 3-4 godine nikad nismo bili u goroj situaciji nego sada. Jer u top formi bi ih razbili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 13 nov 2014, 15:42

Effenberg je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Porediti našu klupu bez ijednog napadača i špansku sa napadačima, njihov vezni red i naš, njihov razlog takve taktike i naš razlog, je smiješno.
I još jedna jako bitna stvar u poređenju nas sa Španijom jeste to su oni Španija, tadašnji prvak Evrope, a mi Bosna i Hercegovina. Pametnome dosta. ;)
Dosta pametnom, ali ne i calciu :grin:

Ma sta ce te vi protiv saje, coJk nas odveo na svjeCko!
Ja sam samo prenio sta je Vahid Izjavio. Ali izgleda morace se i on povinovati pred forumskim strucnjacima. Nije dorastao sto jest jest. Cisto sumnjam da je ikad i upalio fotball manager a kamoli osvojio neku titulu. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 15:44

Clutch je napisao/la:Živci već počinju da rade, s obzirom da nam je biti ili ne biti utakmica, šta li će tek biti u nedjelju.. :roll:
Sve kao i do sad, vrijeđanje, omalovažavanje, najmanje priče o fudbalu. Ole će pred utakmicu napisati jel' te stid Safete. Koji god sastav da izvede, slijediće pokušaji ismijavanja, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2014, 15:47

calcio je napisao/la:
MoR je napisao/la: Ni iz trećeg pokušaja nisi pogodio. Stvarno si fail. Probaj još jednom, možda nabodeš konačno, makar slučajno.
Dvije je započeo Torres, jednu Negredo. Kao što sam rekao, pola utakmica Španije na Euru je započeo klasični napadač, u preostalim je klasični napadač ulazio. Kod nas u nedjelju ne može ni ući, jer ga nema. Taktička inovacija dostojna isključivo Safeta Sušića.
Vahid Halilhodžić glumi gospodina, a ustvari trola Sušića, kao i prethodnih par puta. Dovoljno je reći David Villa.
Fail si ti koji su zapoceo ovu diskusiju jer si me htio provaliti ali samo si uspio sebe provaliti.
Momenat Calcio, ako se ne varam potpuno, ti si zapoceo diskusiju sa ovom izjavom:
calcio je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la: Španija prvak bez napadača? Villa postigo najviše golova na SP. Vaha nije ni gledo SP 2010.
Nisi ni ti gledao Euro 2012 izgleda.
Nakon toga ti je MoR objasnio da je Spanija igrala tada pola utakmica sa klasicnim napadacem a tebi je to sada argumenat za ovo sto radi Safet danas?

Spanija tada nije igrala ovako kao sto mi planiramo, niko ovako ne igra. Ako zelis porediti prvaka svijeta i Europe sa nama, onda trebas shvatiti da oni imaju materijal za igru kakvu god pozele, dok mi nemamo iste mogunosti. Velika razlika.

Po meni je MoR tvoj pokusaj relativiranja Safetove postave u samom startu minirao :thumbup: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2014, 15:47

Ovaj Virtual i Calcio ili su placenici neki koji rade za ovo ili su tatini i mamini sinovi sto im je jedini dnevni zadatak da jedu pa pisu ovdje 20 sati, 4 sata spavaju.

A to sto kazes najmanje price o fudbalu, pa mi kad god pocnemo o fudbalu vi skrenete temu. Realnu Safet najmanje paznje poklanja fudbalu i igri.. Najjace mi je kad pisete o nekoj Spaniji sada, dobroj postavi i drugim stvarima. Nema smisla stvarno dok covjek odgadja treninge, gubi 2 dana priprema i tako to.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 nov 2014, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 nov 2014, 15:47

Virtu4l je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Živci već počinju da rade, s obzirom da nam je biti ili ne biti utakmica, šta li će tek biti u nedjelju.. :roll:
Sve kao i do sad, vrijeđanje, omalovažavanje, najmanje priče o fudbalu. Ole će pred utakmicu napisati jel' te stid Safete. Koji god sastav da izvete, slijediće pokušaji ismijavanja, itd...
Ma nisam mislio na forum, tu je sve kristalno jasno :mrgreen: nego na moj lični doživljaj utakmice i doček iste. Biće stresno k'o onomad protiv Litvanije.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 13 nov 2014, 15:48

[youtube][/youtube]
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 nov 2014, 15:48

aferim Pape, samo ti odgađaj treninge :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 nov 2014, 15:49

Bože sačuvaj, šta čovek radi od repke. Dnevno jedan trening, ovo samo ima kod nas.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 nov 2014, 15:50

DragonGirl je napisao/la:Porediti našu klupu bez ijednog napadača i špansku sa napadačima, njihov vezni red i naš, njihov razlog takve taktike i naš razlog, je smiješno.
I još jedna jako bitna stvar u poređenju nas sa Španijom jeste to su oni Španija, tadašnji prvak Evrope, a mi Bosna i Hercegovina. Pametnome dosta. ;)
Ne uporedjuje se kvalitet igraca, vec taktika i vidjenje igre selektora.

Ista taktika - drugaciji kvalitet igraca - drugaciji rezultati reprezentacija (sta je najasno?)

Nije problem u tome sto nemamo napadaca, vec sto nismo nikada igrali bez njega, pretezno smo igrali sa cak 2 klasicna napadaca. U tome je finta, da nismo imali vremena uigravati Spansku taktiku sa laznom devetkom.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 nov 2014, 15:53

tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj Virtual i Calcio ili su placenici neki koji rade za ovo ili su tatini i mamini sinovi sto im je jedini dnevni zadatak da jedu pa pisu ovdje 20 sati, 4 sata spavaju.

A to sto kazes najmanje price o fudbalu, pa mi kad god pocnemo o fudbalu vi skrenete temu. Realnu Safet najmanje paznje poklanja fudbalu i igri.. Najjace mi je kad pisete o nekoj Spaniji sada, dobroj postavi i drugim stvarima. Nema smisla stvarno dok covjek odgadja treninge, gubi 2 dana priprema i tako to.
Ma momci su se malo pogubili :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 15:55

tuzlak1987 je napisao/la:

slika
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 nov 2014, 15:56

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:
MoR je napisao/la: Ni iz trećeg pokušaja nisi pogodio. Stvarno si fail. Probaj još jednom, možda nabodeš konačno, makar slučajno.
Dvije je započeo Torres, jednu Negredo. Kao što sam rekao, pola utakmica Španije na Euru je započeo klasični napadač, u preostalim je klasični napadač ulazio. Kod nas u nedjelju ne može ni ući, jer ga nema. Taktička inovacija dostojna isključivo Safeta Sušića.
Vahid Halilhodžić glumi gospodina, a ustvari trola Sušića, kao i prethodnih par puta. Dovoljno je reći David Villa.
Fail si ti koji su zapoceo ovu diskusiju jer si me htio provaliti ali samo si uspio sebe provaliti.
Momenat Calcio, ako se ne varam potpuno, ti si zapoceo diskusiju sa ovom izjavom:
calcio je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la: Španija prvak bez napadača? Villa postigo najviše golova na SP. Vaha nije ni gledo SP 2010.
Nisi ni ti gledao Euro 2012 izgleda.
Nakon toga ti je MoR objasnio da je Spanija igrala tada pola utakmica sa klasicnim napadacem a tebi je to sada argumenat za ovo sto radi Safet danas?

Spanija tada nije igrala ovako kao sto mi planiramo, niko ovako ne igra. Ako zelis porediti prvaka svijeta i Europe sa nama, onda trebas shvatiti da oni imaju materijal za igru kakvu god pozele, dok mi nemamo iste mogunosti. Velika razlika.

Po meni je MoR tvoj pokusaj relativiranja Safetove postave u samom startu minirao :thumbup: .
Nije bas tu zapocelo nego sa Vahinom izjavom da je Spanija postala prvaka bez napadaca, pa je onda @anonymous replicirao da Vaha mozda nije gledao SP2010 sto nema veze sa vezom jer je Vaha mislio na Euro 2012 kada su igrali bez napadaca, i to one najbitnije utakmice (finale i slicno).
Nema to nikakve veze sa relativiziranjem Safetove postave nego se lik ponadao da ce me provaliti, nije mu uspjelo pa se onda okrenuo planu B, a to je postiranje smajlija.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 nov 2014, 15:58

Samo da vidim je li kriminalac i lazov podnio ostavku.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 nov 2014, 15:58

Pogledao od jucer jedno 20 puta, uvijek oplacem :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2014, 16:00

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo da vidim je li kriminalac i lazov podnio ostavku.
Jeste, ostavku za naredni trening :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DragonGirl
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DragonGirl » 13 nov 2014, 16:02

calcio je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:
Dosta pametnom, ali ne i calciu :grin:

Ma sta ce te vi protiv saje, coJk nas odveo na svjeCko!
Ja sam samo prenio sta je Vahid Izjavio. Ali izgleda morace se i on povinovati pred forumskim strucnjacima. Nije dorastao sto jest jest. Cisto sumnjam da je ikad i upalio fotball manager a kamoli osvojio neku titulu. :mrgreen:
Ne trebaš biti nikakav stručnjak da shvatiš da nikako ne može biti isto igrati bez napadača ali ga imati na klupi i uvesti ga u toku utakmice i nemati ga nikako, dakle orilo, gorilo, nemati šta uvesti. A jedan maloprije reče da se Vahid danas čuo sa Safetom, ako je to istina, čisto sumnjam da mu je to sve tako lijepo upakovao kao što je ovdje. Njih dvojica su prijatelji i priča za javnost je jedno, a privatni razgovori nešto sasvim drugo. ;)

Batva je napisao/la:
Ne uporedjuje se kvalitet igraca, vec taktika i vidjenje igre selektora.

Ista taktika - drugaciji kvalitet igraca - drugaciji rezultati reprezentacija (sta je najasno?)

Nije problem u tome sto nemamo napadaca, vec sto nismo nikada igrali bez njega, pretezno smo igrali sa cak 2 klasicna napadaca. U tome je finta, da nismo imali vremena uigravati Spansku taktiku sa laznom devetkom.
Pa taktika i zavisi i od kvaliteta. Da su naši igrači na nivou tadašnje Španije, veće bi šanse bile da nam to prođe ovako, nisu baš velike jer je razlika očigledna.
Nismo imali vremena uigrati? Pa evo sad imamo nekoliko dana da barem nešto pokušamo uigrati, a ni to se ne radi, otkazuju se treninzi. :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 nov 2014, 16:05

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo da vidim je li kriminalac i lazov podnio ostavku.
:lol:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 nov 2014, 16:05

Dobro je, potez za pohvalu. Cuj da redovno treniramo da nam se igraci svi povrijede, pa da i o tome mora Sajo razmisljat. Nadam se da je bar ekipu poveo na Srneca i Kolu. :mrgreen:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 nov 2014, 16:08

NYKnicks Fan je napisao/la:Pogledao od jucer jedno 20 puta, uvijek oplacem :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.