AgentttB je napisao/la:
![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
AgentttB je napisao/la:
![]()
@Virtual ComeOn, why are you ignoring me?ComeOn je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Napunio 24, usao u 25. Nedavno tek debitovao u prvoj ligi, jedan gol. Prije toga igrao po nizim ligama.Principatus je napisao/la:Calcio ti si placenik. Djuric je 24, ne 25.calcio je napisao/la:Ovaj prvi tek sa 25 godina debitovao u prvoj ligi
Igra sa 24 godine u Seriji A, mislim da je to ok.
A Tino Susic sa uskoro 23 godine je mladi perspektivan igrac iz HNLa jelde? Takav nam treba pored Pjanica, Medunjanina i drugih veznjaka, ne kao DM umjesto Besica? A ne treba nam napadac ni na klupi?
Lupas jednu nebulozu za drugom.
Dobivas jednu plesku za drugom. Nastavi placenik.
Zabio petnaestak golova u zadnjih 4-5 sezona.
Nek sam ja placenik a ti pravi hajku na selektora jer nije pozvao iz istih stopa ovog igraca. To bi uradila svaka ozbiljna reprezentacija.
Shalom.
al covjek jos ne shvata da hajka nije zbog djurica licno ili bilo kojeg igraca, vec napadaca generalno 
a mozda i shvata, ali...
a mozda i shvata, ali...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Sa napadacem u prvoj postavi: 3 puta
Bez napadaca u prvoj postavi: 3 puta
U 3 utakmice gdje nisu zapocinjali sa napadacem, Torres je ulazio sa klupe. Dakle, nismo kao Spanija i gotova prica. Hajde sad nastavite pljuvati Papeta, a ne izmedju sebe se.
Pobjeda je nasa i to je najbitnije.
Bez napadaca u prvoj postavi: 3 puta
U 3 utakmice gdje nisu zapocinjali sa napadacem, Torres je ulazio sa klupe. Dakle, nismo kao Spanija i gotova prica. Hajde sad nastavite pljuvati Papeta, a ne izmedju sebe se.
Pobjeda je nasa i to je najbitnije.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Aj usput kad si tu, a već nećeš da čitaš sa razumijevanjem i da razmišljaš uopšte o tome šta si izbulaznio zadnjih par stranica,calcio je napisao/la: Shalom.
od neki dan si mi ostao dužan neki dokaz one floskule koju si danima pisao po forumu, kako neko optužuje Sušića da je kriv za povrede igrača. Imaš li neki dokaz gdje se može vidjeti da je bilo ko od korisnika napisao da je Sušić kriv za povredu npr. Džeke?
- Principatus
- Kontakt:
Cuj lazova, sad je kao Djuric "usao" u 25, a pise na stranici prije: "ovaj prvi je tek sa 25 godina debitovao u prvoj ligi". A Djuricu 24 godine. Pljjuuussss!calcio je napisao/la:Napunio 24, usao u 25. Nedavno tek debitovao u prvoj ligi, jedan gol.Principatus je napisao/la:Calcio ti si placenik. Djuric je 24, ne 25.calcio je napisao/la:Ovaj prvi tek sa 25 godina debitovao u prvoj ligi
Igra sa 24 godine u Seriji A, mislim da je to ok.
A Tino Susic sa uskoro 23 godine je mladi perspektivan igrac iz HNLa jelde? Takav nam treba pored Pjanica, Medunjanina i drugih veznjaka, ne kao DM umjesto Besica? A ne treba nam napadac ni na klupi?
Lupas jednu nebulozu za drugom.
Dobivas jednu plesku za drugom. Nastavi placenik.
Jel nemere Djuric sjesti ni na klupu, a Tini nepotrebni moze sa skoro 23 godine u HNL na SP?
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 nov 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Who the fuck you are?harixs je napisao/la:@Virtual ComeOn, why are you ignoring me?ComeOn je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sam calcio
nisi mogao ni protiv samog MoR-a, a kamoli protiv udarnih 11
cekaj pojacanja, eto juventitisima u nocnu uskoro, virto je tu al vidi da si se uvalio
nisi mogao ni protiv samog MoR-a, a kamoli protiv udarnih 11
cekaj pojacanja, eto juventitisima u nocnu uskoro, virto je tu al vidi da si se uvalio
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Djuric u pet deka sa Vedom, aferim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
AlemC85 je napisao/la:AgentttB je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AgentttB je napisao/la:
![]()
Najjaca tema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
izgleda da ti engleski nije jaca strana, a i Virtual te ignoriseComeOn je napisao/la:Who the fuck you are?harixs je napisao/la:@Virtual ComeOn, why are you ignoring me?ComeOn je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
If you are real member of this forum I will answer you, if not then you are on my ignore list.
- DonCorleone
- Kontakt:
I ovo treba biti uvreda, dajte molim vasAgentttB je napisao/la:![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukoliko ne zabijemo gol u Izraelu, ne bih bio Papetu u kozi. Mozda i uspije ovaj sistem sto je on postavio, ali u slucaju da krene naopako, moze se oprostiti komotno.
- DragonGirl
- Kontakt:
Sad se drugačije govori
Safet Sušić: Nikada nisam sa BiH ušao u meč da igram neriješeno! Idemo pokušati pobijediti!
Zmajevi su prema planu danas trenirali samo jednom, a prije treninga novinarima se obratio selektor Safet Sušić.
Novinare je zanimalo da li nakon niza ružnih vijesti ima neka lijepa.
- Lijepa je vijest što vas vidim sve ovdje. – poručio je raspoloženi Pape novinarima.
- Naravno, najbolja vijest je da su svi igrači koji su tu zdravi i spremni. Svi su nestrpljivi i jedva čekaju da prođu pripreme i da počne utakmica. Sa Begovićem je također dobro stanje i možda če več sutra trenirati. Jučer je već pokazivao želju da trenira i počeo trčati, ali sam ga upozorio da ne smijemo rizikovati. – poručio je Safet Sušić.
Zna li Pape početnih 11 za Izrael?
- Ja ih znam 11, vi vjerovatno 10, a uvijek ima dilema i ne želim da žurim sa konačnom odlukom. Odlučićemo na dan utakmice ili dan ranije. – najavljuje Sušić.
Izraelci su startovali dobro i vjerovatno će nas napasti od početka. Kako im odgovoriti?
- Ja sam gledao snimke njihovih posljednji utakmica već nekoliko puta i jučer sam zajedno sa saradnicima gledao mečeve protiv Andore i Kipra, a danas su ih gledali i igrači. Izrael jeste pobijedio možda nešto slabije reprezentacije, ali su dobra i kvalitetna momčad. Da li će oni gledati da nas pobijede po svaku cijenu ili će biti zadovoljni remijem, ne znam, ali bih volio da izađu i napadnu nas.
Bez obzira na sve probleme i poteškoće mi idemo dole pokušati pobijediti. To sam rekao i igračima, a i ovdje medijima, ne bježim od odgovornosti i optimista sam da i pored svih izostanaka možemo napraviti dobru ekipu koja je sposobna pobijediti. Ubijeđen sam da će momci dati sve od sebe, ne znam da li će to biti dovoljno za pobjedu, ali uvjeren sam da nećemo izgubiti. – poručio je Pape.
Da li bi Safet Sušić pristao na neriješeno?
- Mi idemo dole da pobijedimo i znam da bi smo svi volili da imamo trenutno više bodova, možda čak i 12 nakon Izraela, ali i sa neriješenim rezultatom u Haifi mi smo idalje u trci za prva dva mjesta. Nikada do sada za mog mandata nismo ušli u jednu utakmicu da odigramo neriješeno, pa to neće biti tako ni ovaj put. – zaključio je naš selektor Safet Sušić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.