Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Kako to rezultati potvrđuju kad je ovo prvi put da ovih 11 igrača igra skupa neke kvalifikacije?
I sa očajnom formacijom igraju sasvim dobro.
Al vrhunac tvog izlaganja je taj da ti momke od 20 i kusur godina nazivaš polovnjacima. Da se čovjelk ibreti.
Sterlinga nazvat polovnjakom. . . Mislim da se tu treba završit bilo kakva rasprava s tobom.
I Piers Morgan bi ti pozavidio na toj tvojoj "realnosti". . .
Al vrhunac tvog izlaganja je taj da ti momke od 20 i kusur godina nazivaš polovnjacima. Da se čovjelk ibreti.
Sterlinga nazvat polovnjakom. . . Mislim da se tu treba završit bilo kakva rasprava s tobom.
A.F.C. Bournemouth!
To i ja sad htio napisatrambo16 je napisao/la:Kako to rezultati potvrđuju kad je ovo prvi put da ovih 11 igrača igra skupa neke kvalifikacije?
Ne razumijem šta Stu treba uradit da ga se smatra "ozbiljnim" fudbalerom..Preći mozda u Real ili Barcu ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Centre forward
- Kontakt:
Bravo. To što neki ne vide od nosa njihov problem. Nisu panjevi,sama krema i svjetska klasa, koja je sabahile kući donijela - 2 gol razliku i posljednje mjesto u grupi sa SP u Brazilu.BigBigBang je napisao/la:Hart precijenjeni golman koji nije svjetska klasa cak u dosta navrata je obicna rupetina, Clyne? Koji ku??c on mozda dobar bude ali ni blizu nekog top igraca, Jack Wilshere (taj igrac zadnjih godina osim par utakmica sto dobro na terenu jedino sluzi da se pickara sa sudijama i protivnickim igracima a dovoljno govori cinjenica da mu je najbolja sezona koju je imao bila ona debitantska), Henderson, Sterling, Walcott, Sturidge (pa za plakati ovo su smijesni igraci u poredjenju sa najboljim svjetskim reprezentacijama ovi doticni i jesu obicno smece i polovnjaci). Jedini pravi vrhunski igraci ovde su Rooney i Cahill ovo ostalo je talasika to svako realan vidi i to rezulatti potvrdjuju i potvrdice...rambo16 je napisao/la:Zanimljivo je da često ovde pročitam floskulu "Precijenjena Engleska panjina". . .
Vjerovatno je to neka dogodovština ovdašnjih forumaša,jer u suprotnom ta floskula nema veze s mozgom.
Hart-Baines(ili Shaw)-Cahill-Jagielka-Clyne-Jack-Henderson-Rooney-Sterling-Walcott-Stturidge.
Vjerovatno najboljih 11.
I sad ja nastojim da nađem te "precijenjene panjine" u ovom timu,ali bezuspješno. . .
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ti kao prekaljeni i poludeklarisani njemac si jedva docekao ovako nesta.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Ova opcija ignore nema nikakve svrhe jer prikazuje postove od ovih nogometnih magova čim ih netko citira.
- Centre forward
- Kontakt:
Šta sam ja to doček'o ? To su transparentni podaci do kojih moRe doć' svako ko ima modem, dakle ništa slag'o nisam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zivite i dalje u zabludi da je Sturidge neki ubberigrac jer je eto odigrao jednu dobru sezonu u Liverpoolu a ponajvise zahjvaljujuci Luisu Suarezu, necu se sad ja ovde umarati dokazivanjem da je Sturidge npr, pored Aguera jedan prosjecan i smijesan igrac. Pogotovo ne sa limitiranim navijacima luzerpula gdje sam ja ispao upravu kad sam tvrdio da je njihov nerealni rezultat iz prosle sezone razlog nekih sretnih okolnosti i jednog top top igraca koji je sam vukao sve a ne nekih klasa Staridza, Sterlinga i taktickog maga Brendana Rodgersa, kite od trenera.
Naravno ako Englesku dovodimo u kontekst neke konkurentnosti na velikim takmicenjima i poredimo je sa najboljima ova moja tvrdnja stoji a naravno da je ova Engleska reprezentacija odlicna reprezentacija ako je poredimo npr. sa Rusijom, Bosnom, Hrvatskom, Srbijom, Obalom Slonovace, Nigerijom, Japanom pa mozda cak i Grckom...
Naravno ako Englesku dovodimo u kontekst neke konkurentnosti na velikim takmicenjima i poredimo je sa najboljima ova moja tvrdnja stoji a naravno da je ova Engleska reprezentacija odlicna reprezentacija ako je poredimo npr. sa Rusijom, Bosnom, Hrvatskom, Srbijom, Obalom Slonovace, Nigerijom, Japanom pa mozda cak i Grckom...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Odigrao je dobro i sezonu prije toga,odnosno polusezonu koliko je proveo u Liverpoolu,ako se ne varam zabio 11 ligaških golova,mrsko mi sada tražiti taj podatak. Pitao bi te za neku opkladu oko Sturidgea,ali znam da je nećeš ispoštovati pa nema smisla. Čut ćemo se na kraju sezone kad Stu zabije 20 ak ligaških golova,pa opet pričaj kako je polovnjak ili ćeš govoriti kako ga je Baloteli načinio igračem. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Giroud prosle sezone 23 gola, top igrac

Što ne napišeš u koliko utakmica ? u više od 40 ? Sturidge je u 27/28 ligaških utakmica zabio 21 gol.
-
BigBigBang
- Kontakt:
29 utakmica 21 gol u Suarezovoj sezoni i sta sa tim? I dalje polovnjak i smece pored igraca kao sto su Falcaoo, RVP, Aguero, Suarez, CAvani, Ibra pa i Benzema...Po rangu i reputaciji i postignutim dosada on je tu negjde nivo Girouda...
Vjerovatno onda nisi nijednom pogledao utakmicu Liverpoola prošle sezone,ali što bih se sa tobom raspravljao kad nemas valjanih argumenata da kazes za njega da je polovnjak. Pa zabio je više golova nego Cavani i Falcao u onoj ispodprosječnoj ligi,što za Benzemu ne kažeš ''Ronaldova sezona'' itd. Ti po defaultu mrziš Liverpool više nego što voliš Arsenal pa me ne čudi ovakvo subjektivno pisanje.
istina živa, svi su mu u Arsenalu polovnjaci i hadalji, samo je sančez ok igrač.
Hoće ljudi 11 top zvijezda na terenu
Hoće ljudi 11 top zvijezda na terenu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma smijesno da su Cavani i Falcao igracine(a daju gol svaku drugu tekmu) dok recimo Sturidge ne valja.
Falcao 9 golova 15 meceva, evo Cavani ove godine 12 utakmica 6 golova. Benzema 34/17.
Slozio bih se da Sturidge nije nivo Aguera, Coste. Medjutim nisu ni Benzema, Falcao, Cavani, Van Persie nista bolji od pomenutog igraca.
Meni recimo niko od tih igraca nije ta famozna svjetska klasa.
Falcao 9 golova 15 meceva, evo Cavani ove godine 12 utakmica 6 golova. Benzema 34/17.
Slozio bih se da Sturidge nije nivo Aguera, Coste. Medjutim nisu ni Benzema, Falcao, Cavani, Van Persie nista bolji od pomenutog igraca.
Meni recimo niko od tih igraca nije ta famozna svjetska klasa.
Celik!3,2,2.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Falcao ima vrhunsku statistiku, bilo u Portu, Atletico M., ili Monacu (20 meceva 11 golova).. Masina... Od 2009. do 2013. i te povrede lik je 4 sezone resetao protivnicke mreze te pokazao konstantnost na visokom nivou.
Onda, pogledaj malo Robinovu statistiku od npr. 2008., broj odigranih meceva po sezoni te broj golova (znaci samo u epl), odlicna..
Onda, pogledaj malo Robinovu statistiku od npr. 2008., broj odigranih meceva po sezoni te broj golova (znaci samo u epl), odlicna..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vrhunska statistika? Onda i Giroud ima vrhunsku statistiku. A gledam Van Persia ove godine 3 gola u 10 meceva. Kao i Falca-a. To sto su neka davali ne znaci da ce sad i da su bolji od Sturidgea.
Medjutim ne odgovara ti sto sam napisao za igrace Uniteda da nisu WC. I naravno, doci ce sad navijac Reala da me uvjeraje u suprotno, sreca eto nema navijaca PSGa.
Medjutim ne odgovara ti sto sam napisao za igrace Uniteda da nisu WC. I naravno, doci ce sad navijac Reala da me uvjeraje u suprotno, sreca eto nema navijaca PSGa.
Celik!3,2,2.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nisam rekao da nema. Ali, evo npr. Falcao je u sezoni 2011/12. u EL postigao 12 golova te prakticno sam odveo Atletico do te titule. Znamo o kakvom igracu se radi, koliko prostora mu treba da bude opasan. Naprosto golovima, asistencijama te igrom uopce, pravi razliku na terenu sto je odlika klasnih napadaca.AllGunsBlazing je napisao/la:Vrhunska statistika? Onda i Giroud ima vrhunsku statistiku. A gledam Van Persia ove godine 3 gola u 10 meceva. Kao i Falca-a. To sto su neka davali ne znaci da ce sad i da su bolji od Sturidgea.
Cuj RVP 10 meceva 3 gola.. Znaci da zaokruzimo sezonu ili...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sezona 2011/12, dakle prije tri godine. Jesam li rekao da nije bio dobar u Portu/AT. Mad? Nisam. Medjutim u Monacu je imao u 17 utakmica(da ne kazemo malo utakmica) samo 9 golova. Malo, za takvo ime, premalo.
Ma necemo zaokruzivati nista, reci cemo da je bolji i od Aguera i od Coste, iako vec sad ima 6 golova manje. Cisto eto radi imena.
Ma necemo zaokruzivati nista, reci cemo da je bolji i od Aguera i od Coste, iako vec sad ima 6 golova manje. Cisto eto radi imena.
Celik!3,2,2.
Taj WC je odavno postao najofirniji termin....sve se razmecu sa tim world class , a niko ne zna ni šta to znaci, ni koji su to igraci, ni koji su parametri koji određuju nekoga da je world class, ni ko to određuje i slicna pitanja.
Trenutno korisnika/ca: AA23, COYGBiH, LiverpoolREDS, Marsal, Pensioner26, Proximic, ronaldo99, Shategabri i 31 gost.