Ako bude igrao Hadžić, iskreno se nadam da će igrati samo i isključivo na lijevom beku.admir1991 je napisao/la:Begovic će da brani protiv Izraela,neće biti ni burazovih igrača osim hadzica,ja mislim da imamo velike šanse za pobjedu.Jedino ako stručnjak opet izmisli neku pogubnu formaciju u njegovom stilu.Preostaje da vidimo ima li sta u telećoj glavi makar zrno mozga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Zato, oni koji izadju na teren imaju moju bezrezervnu podrsku i da odemo na taj Euro, a Prevara na klupi i kriminalci u Savezu ce vremenom platiti za sve sto nam rade.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Aferim.Consigliere je napisao/la:Razumijem zelje pojedinaca, koji prizivajuci neki tezi poraz ustvari zele dobro ekipi u buducnosti te neke promjene na klupi i u Savezu, ali jednostavno ja ne mogu navijati protiv ovih momaka i naseg dresa. Takodjer samtram da neigranje na Euru nije vrijedna zrtva da padnu neke glave, jednostavno propustanje jednog takvog takmicenja ima dalekosezne negativne posljedice, a o tome kakva bi steta bila propustiti takmicenje u obliznjoj Francuskoj ne treba ni pisati.
Zato, oni koji izadju na teren imaju moju bezrezervnu podrsku i da odemo na taj Euro, a Prevara na klupi i kriminalci u Savezu ce vremenom platiti za sve sto nam rade.
Idemo trehnuti chifute.
Consigliere je napisao/la:Razumijem zelje pojedinaca, koji prizivajuci neki tezi poraz ustvari zele dobro ekipi u buducnosti te neke promjene na klupi i u Savezu, ali jednostavno ja ne mogu navijati protiv ovih momaka i naseg dresa. Takodjer samtram da neigranje na Euru nije vrijedna zrtva da padnu neke glave, jednostavno propustanje jednog takvog takmicenja ima dalekosezne negativne posljedice, a o tome kakva bi steta bila propustiti takmicenje u obliznjoj Francuskoj ne treba ni pisati.
Zato, oni koji izadju na teren imaju moju bezrezervnu podrsku i da odemo na taj Euro.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
jadni mi ako ovu donju izvede.Magnitogorsk je napisao/la:Danas u trening centru u prostoriji za druženje nakon što su momci otišli na trening naletih na Safetove taktičke zamisli za utakmicu protiv Izraela
![]()
To ona sa Facea sa 2 lazna napadaca.
Apsolutno se slažem!Consigliere je napisao/la:Razumijem zelje pojedinaca, koji prizivajuci neki tezi poraz ustvari zele dobro ekipi u buducnosti te neke promjene na klupi i u Savezu, ali jednostavno ja ne mogu navijati protiv ovih momaka i naseg dresa. Takodjer samtram da neigranje na Euru nije vrijedna zrtva da padnu neke glave, jednostavno propustanje jednog takvog takmicenja ima dalekosezne negativne posljedice, a o tome kakva bi steta bila propustiti takmicenje u obliznjoj Francuskoj ne treba ni pisati.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E to je to.Consigliere je napisao/la:Razumijem zelje pojedinaca, koji prizivajuci neki tezi poraz ustvari zele dobro ekipi u buducnosti te neke promjene na klupi i u Savezu, ali jednostavno ja ne mogu navijati protiv ovih momaka i naseg dresa. Takodjer samtram da neigranje na Euru nije vrijedna zrtva da padnu neke glave, jednostavno propustanje jednog takvog takmicenja ima dalekosezne negativne posljedice, a o tome kakva bi steta bila propustiti takmicenje u obliznjoj Francuskoj ne treba ni pisati.
Idemo Bosno do Eura!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Strijelci:Medunjanin i
Hajrovic
Vrijeme je da ljevice prorade.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Jedan meraklijski za raju u inat ci-futima.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Burberry46
- Kontakt:
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... _new_likes" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. bacite lajk na fan page
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Principatus
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Sa obzirom da nemamo lijevog beka a ni centarfora, samim tim što igraju u ligi petice i dobijaju solidnu minutažu, trebaju biti na spisku.Sabinho je napisao/la:Uvijek ce mi ispred imena kluba u kojem igrac igra biti njegova forma i statistika.
Kako ćeš ih poredit sa drugima kad Anel Hadžić uopće nije lijevi bek, kao ni što Lulić, Hajrović i Višća nisu centarfori?
Potpuno različiti profili igrača.
- Principatus
- Kontakt:
Ali samo pod uvjetom da je clan Germanije ili nekako u talu sa familijom Susic.Sabinho je napisao/la:Uvijek ce mi ispred imena kluba u kojem igrac igra biti njegova forma i statistika.
Iduce godine 80% ce njegov klub igrati drugu ligu tako da prema pisanjima onih koji smatraju da treba biti pozvan samo iz razloga sto igra Seriju A otpada. Govori se o igrackim kvalitetama jednog centarfora a ne o tome sto je ovaj vikend Igrao protiv Chieva a na isti datum naredne godine ce igrati protiv Lanciana.HariTz je napisao/la:Sa obzirom da nemamo lijevog beka a ni centarfora, samim tim što igraju u ligi petice i dobijaju solidnu minutažu, trebaju biti na spisku.Sabinho je napisao/la:Uvijek ce mi ispred imena kluba u kojem igrac igra biti njegova forma i statistika.
Kako ćeš ih poredit sa drugima kad Anel Hadžić uopće nije lijevi bek, kao ni što Lulić, Hajrović i Višća nisu centarfori?
Potpuno različiti profili igrača.
@Principatus nisam aludirao na to. Cudi me da nisam nigdje vidio da spominjes Mahmutovica koji je znatno opasniji napadac i koji ima bolje reference od Djurica. Nemam nista protiv kad momak zabije jos koji gol da ga se pozove.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, bavariapivo, boki86, Bordo10, BordoArmy88, CHR, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, enobarca, exampLe., Goalgetter, Gomis99, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, invincible1921, isko1807, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, legendarnadruga, Maestro^^, MikiPirs, MostarNeretva, muhamedkonjic, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, RaZuti, ronaldo99, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, TofiTofita, trunks1946, Venom, VivaLaLiberta, WeekendOffender, Wilshere10, Yucca i 305 gostiju.