Otelo je napisao/la:Ovi iz Srbije imaju najbolje teorije zavjere
[youtube][/youtube]
Moderator/ica: insider
Otelo je napisao/la:Ovi iz Srbije imaju najbolje teorije zavjere
Uh ja zaboravio za to. Valjda je danas trebala da sleti.topnik1 je napisao/la:Jel sletila ona letjelica Roseta ili kako joj bješe ime, na kometu ?

To ćemo tek saznati..DANTES je napisao/la:a možda je to obično komad stijene i leda
lopta je davno napustila Sunčev sistem i krenula ka centru galaksije...SGD53 je napisao/la:Možda su našli Ramosovu loptu
jbt te milijarde su mogle biti pametnije potrošenetopnik1 je napisao/la:Kometa treba da otkrije kako je nastaao sunčev sistem, tako barem pišu, a mi drugo i ne možemo znati
a nije da nisu,jos CERN i sve te gluposti radi nicega,da ne pricam odlazak na Mjesec,droidi na Marsu itd itd..mogli su svakome dati po milion pa da furamoDANTES je napisao/la:jbt te milijarde su mogle biti pametnije potrošenetopnik1 je napisao/la:Kometa treba da otkrije kako je nastaao sunčev sistem, tako barem pišu, a mi drugo i ne možemo znati
ja sam za to ajde da prvo popravio socijalnu sliku ljudi, pa da onda osvajamo svemir... što je najcrnje mi naukom 21 vijeka pokušavamo riješiti problem nauke 51.vijekaSlatinash_7 je napisao/la:a nije da nisu,jos CERN i sve te gluposti radi nicega,da ne pricam odlazak na Mjesec,droidi na Marsu itd itd..mogli su svakome dati po milion pa da furamoDANTES je napisao/la:jbt te milijarde su mogle biti pametnije potrošenetopnik1 je napisao/la:Kometa treba da otkrije kako je nastaao sunčev sistem, tako barem pišu, a mi drugo i ne možemo znati
mene licno ne zanimaju te stvari ali eto,samo nek se pare trose,teorije stvaraju,nek se zna nesto vise o po meni nepotrebnim stvarima
što bi meni i tebi bilo za pivu, pljeskavicu i orbitdon_burza je napisao/la:I zato smo tu gdje i jesmo .
Pogledajte samo koliko je spin off tehnologije nastalo istraživanjem svemira . Na telefonu sam jbg pa ne mogu naći sad linkove .
Btw ovaj projekt je koštao svakog gradjanina EU cijela 3 eura
Sent from my krunjač
Naravno da je otkriven, sve što današnja fizika zna je zasnovano na postojanju tog bozona. On i da nije otkriven mi bi čuli da jestmuamerc je napisao/la:Ma CERN nije uzaludan, hajd ako nista dokazali su postojanja Higgsovog bozona, i ko zna jos sta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.