Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2014, 22:01

Pa i oni koji navijaju za Izrael navijaju za nasu reprezentaciju samo sto gledaju stvari na dugorocnu stazu.

Ja znam da cu navijati da pobjedimo, ali sigurno ne da odigramo nerijeseno, onda je bolje izgubiti i rijesiti se ove budaletine, jer ubija uzitak gledanje reprezentacije. Eto imamo srecu pa bar 2/3 Germanije ne moze igrati, nedostatak Tine ce nas bukvalno spasiti protiv Izraela.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 22:02

Principatus je napisao/la:Pa i oni koji navijaju za Izrael navijaju za nasu reprezentaciju samo sto gledaju stvari na dugorocnu stazu.

Ja znam da cu navijati da pobjedimo, ali sigurno ne da odigramo nerijeseno, onda je bolje izgubiti i rijesiti se ove budaletine, jer ubija uzitak gledanje reprezentacije. Eto imamo srecu pa bar 2/3 Germanije ne moze igrati, nedostatak Tine ce nas bukvalno spasiti protiv Izraela.
Njegov izostanak je ogromno pojacanje, skoro vece od povratka Emira. Medunjanin i pogotovo Pjanic ce igrat za dvije klase bolje zbog izostanka Svena. Da je Dzeko zdrav, sve bi bilo dobro, jer onda bi povrede natjerale Susica da igra 4-2-3-1 i to bez Tinceka. Onda bi bio siguran u pobjedu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 13 nov 2014, 22:04

Nas i poraz vodi na EP preko baraža (naravno da otkaz dobije ovaj šljam i dođe aBd Bajević), još ćemo tu biti u jačoj jakosnoj grupi. A tu će biti Edo, Vedo, Seo i Sejo tako da nema brige ;)

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 13 nov 2014, 22:05

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 nov 2014, 22:06

Samo lud čovjek može kontat da neko od nas ne voli repku! To što neko napiše da se nada porazu,100% neće navijat za Izrael,ali će id alje pljuvati po Papetu,po repki nikad! I svašta se kaže i roditeljima u ljutnji,pa bili ste i u vezi nekad... Meni nema kakve poruke ne dolaze kad se posvađam s hanumom,ovo što vi pišete PAPETU pojedinici,ma to je pussy smoke,al da navijam da se uda za nekog drugog ne pada mi na pamet :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 nov 2014, 22:10

Pljuvati po onoj neznalici jedno,ali biti na strani židova to je već dno.Nema poganijeg i oholijeg naroda od njih,pa njih je i Svemogući prokleo.I Obećao njihovo uništenje.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 22:10

rishaaa je napisao/la:Meni nema kakve poruke ne dolaze kad se posvađam s hanumom
Zna čovjek uporediti :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2014, 22:11

Kako navijati za poraz, kad vidis kako se momci poput Mireta, Asmira, Senada, Edina i ostalih ostavljaju zadnji atom snage na terenu da bi ostvarili pobjedu? Zasluzuju momci podrsku, pored ove neznalice na klupi.

Gazi Izraelce. :bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 nov 2014, 22:12

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Nek je na cast svim Bosancima i Hercegovcima koji prizivaju pobjedu najpoganijeg naroda koji hoda ovom zemljom zbog Susicevog otkaza. Sramite se ljigavci, takve da se zarati treba ubiti prije cetnika.
:thumbup:

Pricamo o narodu koji uziva u ubijanju Palestinske djece. Iznad Gaze ima jedna manja planina, tu stoka dodje sa camping stolicama, picem, grickalicama i gleda bombe i granate kako ubijaju Palestince. Narod koji je pokvaren do srzi. Rekao sam ranije danas, samo bi mi pobjeda protiv Srbije vise znacilo od pobjede protiv ovog ljudskog sljama.
Bespotrebno generaliziranje :nene:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 nov 2014, 22:12

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Nek je na cast svim Bosancima i Hercegovcima koji prizivaju pobjedu najpoganijeg naroda koji hoda ovom zemljom zbog Susicevog otkaza. Sramite se ljigavci, takve da se zarati treba ubiti prije cetnika.
:thumbup:

Pricamo o narodu koji uziva u ubijanju Palestinske djece. Iznad Gaze ima jedna manja planina, tu stoka dodje sa camping stolicama, picem, grickalicama i gleda bombe i granate kako ubijaju Palestince. Narod koji je pokvaren do srzi. Rekao sam ranije danas, samo bi mi pobjeda protiv Srbije vise znacilo od pobjede protiv ovog ljudskog sljama.
Potpisujem.

Iako igramo radi sebe, mozda obradujemo i nevinu djecu i narod Palestine.

Pobjeda i otkaz Papetu = nesto neprocjenjivo
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 22:13

slika

Tuzla zna. :bih:

snowdrop
Kontakt:

Post Postao/la snowdrop » 13 nov 2014, 22:15

možda ovaj video ne pripada ovoj temi, al' eto

[youtube][/youtube]

sretno našima pa kako god bude :bih:
nakon svega što se izdešavalo meni dodje da sjednem i plačem
bordo boje i oči su moje

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 nov 2014, 22:18

Ja se nadam da ćemo pobijedit,jer znam da će ta iscjeckana zemlja zvana Filastiin biti uz nas i navijat!
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 nov 2014, 22:19

Goalgetter je napisao/la:Kako navijati za poraz, kad vidis kako se momci poput Mireta, Asmira, Senada, Edina i ostalih ostavljaju zadnji atom snage na terenu da bi ostvarili pobjedu? Zasluzuju momci podrsku, pored ove neznalice na klupi.

Zasto si izostavio Anela, momak koji je najveci patriota u repci. Vise volim njega gledati kako gine iako nije neki prekaljeni igrac nego vucibatinu Sunjica ciji je stari ratni zlocinac.
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 nov 2014, 22:22

Da pobjedimo, pa da Susic da ostavku, ako ikako moze :mrgreen:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 13 nov 2014, 22:24

Cartman je napisao/la:slika

Tuzla zna. :bih:
kakve ćemo samo kazne dobiti kada budemo igrali sa Izraelom kod kuće ....za ovo na košarci će KS BiH platiti masnu kaznu , a u kakvoj su finansijskoj situaciji govori to da od igrača pozajmljuju novac ...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 22:25

Head je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kako navijati za poraz, kad vidis kako se momci poput Mireta, Asmira, Senada, Edina i ostalih ostavljaju zadnji atom snage na terenu da bi ostvarili pobjedu? Zasluzuju momci podrsku, pored ove neznalice na klupi.

Zasto si izostavio Anela, momak koji je najveci patriota u repci. Vise volim njega gledati kako gine iako nije neki prekaljeni igrac nego vucibatinu Sunjica ciji je stari ratni zlocinac.
Otkud ti ovo zadnje :oops: :?
15.10 - 15.06 ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 nov 2014, 22:26

skyisthelimit je napisao/la:
Head je napisao/la:

Otkud ti ovo zadnje :oops: :?
http://www.vijesti.ba/vijesti/svijet/32 ... ojnom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 22:28

Mozambik je napisao/la:Da pobjedimo, pa da Susic da ostavku, ako ikako moze :mrgreen:
Mozda se braca Turci smiluju, pa se nadje neki lud klub da ga dovede. Germaniaspor. :D

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 13 nov 2014, 22:35

Gledaj sto vas ovi SDA-ovci opet fataju na neki patritizam...A upravo preko te metode smo ispusili sve fore i mozemo se osjecati upravo kao palestinci Evrope sa prebogatim religijskim vodjama i njihovim politickim cukicama u vidu Bakira & Co...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.