Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad Safet postavi formaciju,onda je opasan i Senad Brkić ono iz penzije da se vrati,pa odigra !
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ovo je pod velikim znakom pitanja. Samo se možemo nadati da odigra simultanku.Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, Lulić mora biti naš ključni igrač, sad ili nikad.
A to se za Sunjica da lagano provjeriti. Ko god radi na bilo kojem sudu opcinskom, kantonalm, drzavnom, vstv, ima pristup programu CMS u koji moze upisati ime i vidjeti da li mu je otac Dragan ili neko drugo, da ne bi covjeka vrijedjali, omalozavali bez dokaza 
Allez
Napokon će mu sve biti potaman, ne pokriva cijelu stranu, ima poprilično loše igrače na svojoj strani, ima Medunjanina i Pjanića sa kojima može odigrati, dobiti loptu u prostor, znači nema opravdanja za lošu partiju.HariTz je napisao/la:Ovo je pod velikim znakom pitanja. Samo se možemo nadati da odigra simultanku.Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, Lulić mora biti naš ključni igrač, sad ili nikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Senad momcina danas popio kahvu sa Spahom, mozda ga je Emir nagovarao da se vrati.rishaaa je napisao/la:Kad Safet postavi formaciju,onda je opasan i Senad Brkić ono iz penzije da se vrati,pa odigra !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igra Senad za Busovaču,bar je igrao prošlu sezonu,to je maestroCartman je napisao/la:Senad momcina danas popio kahvu sa Spahom, mozda ga je Emir nagovarao da se vrati.rishaaa je napisao/la:Kad Safet postavi formaciju,onda je opasan i Senad Brkić ono iz penzije da se vrati,pa odigra !
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hahahaha Ben Haim ti je stoper a ne lijevo kriloVirtu4l je napisao/la:HariTz je napisao/la:I meni je posebno drago što je naglasio za Mujdžu.Virtu4l je napisao/la:Znamo odakle nam prijeti opasnost, ta famozna lijeva strana i drago mi je što je Mujdži naglasio da dobro uprati Ben Haima, ne znam ni sam koliko puta sam to napisao. Bešić bi mogao imati problema sa Zahavijem i tu će bitnu ulogu odigrati Šunjić i Spahić, moraju ga udvajati, jer lud je k'o struja. Desno su bezopasni, a Lulić to mora iskoristiti, vrijeme je da odigra jednu simultanku.
Koliko sam shvatio jel ovaj Zahavi igra? ako bude igrao, paklen igrač, ali mislim da bi ga Mume mogao neutralisati bez nekih većih problema.
Ne, neko bi to vec objavio do sada...jedino sto se poklapa broj djece ovoga Dragna i prezime i vjerovatno je to unijelo sumnju. NIKOGA se ne smije okrivljavati, opanjkavati, olagavati bez valjanog dokaza a naoricot ne zbog ovakvih stvari. Dakle, ovo je sto se uglavnom moze naci o tome Draganu...Ammare je napisao/la:A to se za Sunjica da lagano provjeriti. Ko god radi na bilo kojem sudu opcinskom, kantonalm, drzavnom, vstv, ima pristup programu CMS u koji moze upisati ime i vidjeti da li mu je otac Dragan ili neko drugo, da ne bi covjeka vrijedjali, omalozavali bez dokaza
"Dragan Šunjić zvani Petarda, sin Boška, rođen 11. srpnja 1971. godine u Bučićima, JMBG 1107971150060, po nacionalnosti Hrvat,državljanin Bosnei Hercegovine i Republike Hrvatske, po zanimanju strojar, završio osnovnu školu, oženjen, otac troje djece..."
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Ako je taj Dragan Šunjic 1971 godiste,ne vjerujem da je otac Toniju (1988),jer ISPADA da ga je čača napravio u 17 godini
Nije nemoguce,al ne vjerujem u to 
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 nov 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napravio ga covjek sa 16 godina hladno i onda ode u gindergarten Ustase sa 20 godina 
Tele jedno mrssss iz rep.BIH 
Ma samo jos jedan dokaz bosnjacke naivnosti. Ovdje je puno onih iz istocnog nam dijela glavnog grada, prikrivenih nickova koji bacaju koske, da bi se Bosnje svadjale i sami rusili vlastitu reprezentaciju. Ne vide ovo Bosnje na zalost, samo odete na Facebook stranicu ss.ba i uvjerite se u mnogo sto sta, tu ne mogu da se prikriju 
Toni gromado! A dvolicnjaci neka se stide!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:Ma samo jos jedan dokaz bosnjacke naivnosti. Ovdje je puno onih iz istocnog nam dijela glavnog grada, prikrivenih nickova koji bacaju koske, da bi se Bosnje svadjale i sami rusili vlastitu reprezentaciju. Ne vide ovo Bosnje na zalost, samo odete na Facebook stranicu ss.ba i uvjerite se u mnogo sto sta, tu ne mogu da se prikriju
Inace, pobjeda sa dva gola razlike, strijelci Pjanic i Hajrovic. Starteri: Begovic - Mujdza, Sunjic, Spahic, Hadzic - Besic, Pjanic Medunjanin, Hajrovic, Lulic- Visca !!!!
Cjeta ljubav prema Susicu, u ovoj temi 
Veliki je čovjek uvijek spokojan; mali je čovjek uvijek razdražljiv.
Konfucije
Konfucije
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hvataj se ti za glavu Ben Haim je stoper aa lijevo krilo ti je Ben Haim JRVirtu4l je napisao/la:
Jesi li to proguglao pa si shvatio da si se provalio, dobro je, ipak ima i samokritičnih 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne, da je to istina napravio bi ga u 18, ne treba odmah relativizirati stvari...meni je ovo bas zakopkalo a evo nasao sam kljucni dokaz da NIJE istina.tuzlak1987 je napisao/la:Napravio ga covjek sa 16 godina hladno i onda ode u gindergarten Ustase sa 20 godina
Reci?!Ibrahim je napisao/la:Ne, da je to istina napravio bi ga u 18, ne treba odmah relativizirati stvari...meni je ovo bas zakopkalo a evo nasao sam kljucni dokaz da NIJE istina.tuzlak1987 je napisao/la:Napravio ga covjek sa 16 godina hladno i onda ode u gindergarten Ustase sa 20 godina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.