KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la alan_kardec » 13 nov 2014, 23:27

Opet break u Vitoriji. :cool: Vrhunska timska partija, puna kontrola meča i totalno razbijanje u drugom dijelu. Ovome se nisam nadao. Cirbes :salut:
Naša ekipa je pokazala da zaslužuje top 16 fazu.

Nadajmo se da će Jović brzo nazad na teren.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 13 nov 2014, 23:30

slika

Dr. Marcus Williams
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 nov 2014, 00:28

Jović nije teže povrijeđen
A.F.C. Bournemouth!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 14 nov 2014, 16:52

Marcus Williams · 4 " ·

Support for our Stefan

slika
Sreca, samo 2 dve sedmice odsustvuje Stefan.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 nov 2014, 20:34

Marjanovic poceo da pise blog .

Pozdrav svima,

Rekli su mi - piši Bobi o čemu kod hoćeš, na primer kako izgleda košarka sa 222 cm visine. Misle sve je to baš tako lako. A pitao bi ih šta bi bilo da se svi sjate na njih u reketu i opkole ih da ne mogu da mrdnu haha. Ali hajde da pišem o tome kad su mi već predložili. Nije loše, ako daš koš.

Meni baš u tim trenucima kad me svi napadnu proradi neki inat da dam koš po svaku cenu. To je onaj osećaj kad znaš da je logičnije da dodaš loptu, ali ipak kreneš na koš.

E sad najbolje je kada se sve to završi zakucavanjem, onako poštenim što se kaže. Jeste najbitnije samo ubaciti loptu u koš, ali kada je zakucaš nekako se osećaš moćno. To ti mnogo podigne samopouzdanje. Sad ne mogu baš da se setim koje mi je najdraže, jer realno dosta puta sam zakucao u karijeri haha. Ali, u sećanju su mi ostala dva sa Hemofarmom protiv Dinama iz Moskve na fajnal ejtu Evrokupa. Oni su tad imali strašno moćan tim, a mi smo ih pobedili i prošli dalje. Sećam se da sam se dva puta tako lagano skočio i zakucao da sam se i sam oduševio.

Ali, ima primera i kada ne krene baš sve kako treba. Čak i ja sa svojih 222 cm sam dobijao banane. Nikada neću zaboraviti Serža Ibaku i utakmicu CSKA i Oklahome. Što se kaže, samo me je vratio nazad.

Ima i onih centara koju su teži da ih čuvaš nego da te čuvaju. Stoji ono da je svako nezgodan na svoj način, ali meni je nekako bilo najteže da čuvam Sofoklisa Skorcianitisa... Ne, ne, umalo da zaboravim. Na Evropskom prvenstvu u Litvaniji sam igrao protiv Pau Gasola. Ipak njemu dajem prednost. On je tata za sve.

U svakom slučaju uvek je sve lakše kada imaš dobre saigrače pored sebe. A, ja sam imao tu sreću da tokom karijere igram sa igračima koji su imali sjajan osećaj za asistenciju. Miljan Pavković, Stefan Marković, Vasa Micić... Pa prošle godine Ivan Radenović i Blejk Šilb.... Ove Wilijams prednjači, ali i Luka fino dodaje. Genralno sa svima iz Zvezde imam sjajnu saradnju.

Za kraj, malo je nedostajalo da ovaj blog osvane ne nekom odbojkaškom sajtu. Kad sam bio klinac mnogo sam voleo odbojku, znao sam sve igrače. Igrao sam je ovako rekreativno, ali sam se na kraju opredelio za basket. Valjda nisam pogrešio.”
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 nov 2014, 23:37

KK Crvena Zvezda je u Euroleague najgledaniji tim sa posetom od 51.386 gledalaca na 3 meca odigrana u Areni.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 nov 2014, 12:25

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović često ističe kako bi u narednom periodu bazu seniorskog tima crveno-belih trebalo da čine igrači iz omladinske škole. Očigledno je da na Malom Kalemegdanu ne sede skrštenih ruku, pa su juniorski tim pojačali supertalentovanim bekom koji je do skora bio član Partizana.

Reč je o Nemanji Kapetanoviću, momku rođenom 3. februara 1997. godine. Prema procenama brojnih stručnjaka Kapetanović je jedan od najtalentovanijih bekova u Srbiji, o čemu svedoči podatak da je ovog leta bio na širem spisku juniorske selekcije koja je na EP u Turskoj osvojila srebrnu medalju.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 nov 2014, 21:27

Mogu slobodno reci da su nam Dzenkins i Blazic oduzeli pobjedu iz Istanbula, a ne Arojo, Gonlum ili neko treci.

Jaka je jos jednom potvrdio moje misljenje, a to je da je glup ko ****. Obicna paljevina koja nema gram mozga, ali je izuzetno talentovan za kosarku. Nerezonski sutevi, glupi faulovi i kao slag na tortu onaj skok na Bobija. Dzenkins se jednostavno ne moze sastaviti sa kosem. Odigrao je 2-3 dobre utakmice ove sezone i on mora dosta popraviti formu..

Razocaran sam nekim igracima, ne igrom. Mogli smo ih dobiti i samo ih je sreca izvukla.. Ereceg ono nece vise u zivotu pogoditi.

Na kraju, neka suma.. Vilijams 8p i 17a, Mitrovic 30p, Marjanovic 23p i 17s, Kalinic 21p.

Dobra je stvar sto smo izgubili 7 razlike, pa ako budemo izjednaceni na tabeli mi cemo biti ispred jer smo prvu dobili sa 8.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2014, 22:02

Imali smo ih i u regularnom dijelu i u produžetku :facepalm: Ipak svaka čast našim igračima, odličnu tekmu su odigrali. Velika šteta, mnogo smo griješili u odlučujućim momentima. Williams previše silio šut koji mu je bio očajan, ali je imao nevjerovatnih 17 asistencija što je novi rekord Evrolige. :clap: :salut: Mitrović, Kalinić i Bobi :salut: Đenka nestvarno loš. Jedino pozitivno je što smo sačuvali +8 iz prve tekme.

Erceg odigrao nba simultanku, Aroya na kraju prosrao šut :crazy: .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 nov 2014, 17:25

Malo ćemo pauzirati sa diskusijama na ovoj temi.

Svaka dalja diskusija o navijačima, ubijenim, isl. biće nagrađena isključenjem sa foruma. Ovdje se priča o Zošarkaškom klubu Crvena Zvezda.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 nov 2014, 20:30

Crvena zvezda Telekom – Neptunas 79:62 (22:14, 13:23, 27:10, 17:15)

Crvena zvezda Telekom: Vilijams 2 (7as), Rebić, Čvorović, Dangubić, Mitrović 12, Lazić 2, Blažič 19 (8sk), Kalinić 8 (5sk), Marjanović 24 (12sk), Tejić, Dženkins 10, Cirbes 2.

Neptunas: Mažeika, Girdziunas 2, Nacius, Sinica 3, Dimša 9 (4sk), Gailijus 18 (6as, 5sk), Galdikas 3, Šakur 5, Benson 4 (7sk), Zavackas 8 (7sk), Vasilijus 8, Butkevičijus 2.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom napravili su ogroman i veoma važan korak u borbi za plasman u Top 16 fazu Evrolige. Crveno-beli su u Kombank areni bili bolji od Neptunasa i to ubedljivim rezultatom 79:62. Zvezda je na taj način nadoknadila razliku iz prvog meča u Klaipedi kada je litvanski tim slavio sa 83:81.

Izabranici Dejana Radonjića od početka su imali sigurno vođstvo, ali su polovinom druge deonice naprosto stali i dozvolili rivalu da napravi seriju 19:0. Litvanci su sa dva poena prednosti otišli na odmor, ali su se crveno-beli u svlačionici potpuno regrupisali i vratili na parket odlučni da ostvare pobedu.

Zvezda je u trećem periodu pokazala neverovatnu odbranu i sjajnu šutersku ekipu kakva je Neptunas svela na samo 10 poena. Rezultat treće četvrtine glasio je velikih 27:10 i pobednik je praktično bio rešen. Crveno-beli su i u poslednjoj četvrtini zadržali visok nivo igre, slavili ubedljivo i poklonili publici pregršt atraktivnih poteza.

Nošeni odličnom igrom tandema visokih igrača Mitrović – Marjanović koji su postigli prvih deset poena za svoju ekipu, Zvezda je nakon nešto više od tri minuta igre vodila 10:3. Crveno-beli su prikazali veoma snažnu odbranu i limitirali Neptunas na veoma mali broj poena i to je nakon 14 minuta igre donelo izabranicima Dejana Radonjića velikih 15 poena prednost (33:18).

Usledio je veliki pad u igri Zvezde, a na drugoj strani Litvanci su počeli da demonstriraju svoje najjače oružje – šut za tri poena. Furioznu seriju gostiju nisu prekinula ni dva tajmauta koja je tražio Dejan Radonjić. Njegovi izabranici čak pet minuta nisu mogli do poena, dok je ekipa iz Klaipede u tom intervalu pogodila čak četiri trojke i napravila seriju 19:0. Marjanović je šutem sa poludistance konačno prekinuo crne minute svoje ekipe pa je na poluvremenu rezultat glasio 35:37.

Veliki odmor poslužio je crveno-belima da zbiju redove i njihov odlučan izlazak na parket je puno nagoveštavao. Neptunas je na prvi koš čekao više od tri i po minuta pa je Zvezda serijom 7:0 ponovo preuzela vođstvo. Na prve poene Litvanaca u drugom poluvremenu odgovorio je izrazito raspoloženi Blažič preciznim šutem za tri poena (45:39). Zvezda je ubrzo preko Marjanovića stekla deset poena prednosti (49:39), ali je Neptunas mini serijom prišao na šest poena (49:43).

Crveno-beli su u tim trenucima još jače stegli odbranu i novom serjom, ovog puta 11:0 stekli ogromnih i nedostižnih 17 poena prednosti u završnici treće deonice (60:43).

U tim trenucima je svako pitanje pobednika bilo rešeno, a izabranici Dejana Radonjića su održali visok nivo koncentracije i nisu dozvolili novi pad u svojoj igri koji bi eventualno ponovo vratio Neptunas u meč. Zvezda je rutinski održavala stečenu prednost i pružila svojim navijačima obilje atraktivnih poteza uključujući i zakucavanje Blažiča koje je na dva minuta pre kraja utakmice donelo crveno-belima maksimalnih 79:58. Do kraja meča bilo je samo dovoljno vremena da Litvanci ublaže visoko vođstvo izabranika Dejana Radonjića.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 nov 2014, 22:19

Maestralna predstava u nastavku. :tokralju: :tokralju:
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 nov 2014, 23:31

http://www.nj-uz.net/partizan-pred-derb ... z3KUB8uRSS

:urnebes:

Sutra derbi. Favoriti smo veliki ko što odavno nismo bili, ali ja bih bio zadovoljan i sa pobjedom od pola koša razlike. Gotovo sam siguran da će biti teška tekma, iako smo i individualno i kolektivno dosta jači.
Te neke priče o 20-30 razlike u našu korist, koje su se pojavile po nekim forumima, me ne zanimaju. Dulove komentare neću ni da komentarišem.
Ajmo po 10-0 :opaopa: .
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 nov 2014, 19:43

Bravooooo Marcuseeeeeeeeeeeeeeeee

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 nov 2014, 20:51

Crvena Zvezda- Partizan 76-67.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 30 nov 2014, 21:42

Ma bolja ekipa trenutno definitivno,3 klase iznad svih ekipa trenutno u ABA ligi,ali uz eventualni dolazak Pavlovica,uz povratak Milosavljevica i da se dovede jos 1 plej imali bi ozbiljnog konkurenta
Manijaci Zeljini

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 nov 2014, 22:01

Kad pomsilim da sam sve vidio i cuo od Vujosevica, onda procitam vecerasnju izjavu.. :crazy:

Osvrnucu se samo na dvojicu igraca. Prvi nam je Djenka koji je povukao kada niko drugi nije mogao i tako nam vratio za svo povjerenje, kako navijaca, tako i svih u klubu. I kada je imao 0/5 iz igre dobijao je podrsku sa tribina, a sada je pokazao koliko moze biti koristan. Nadam se samo da ce nastaviti u ovom ritmu.

Drugi je Lazic.. Iz godine u godinu je sve bolji u ofanzivnom dijelu, dok mu sto se tice defanzive nista ne fali. Momak pola vremena provodi na trojci i hvata neke bitne ofanzivne skokove, ubacuje vazne trojke.. sve u svemu, nadam se da ce dobiti novi ugovor uskoro. Izuzetno zahvalan igrac u rotaciji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 dec 2014, 17:52

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa:

dscile je napisao/la:Kad pomsilim da sam sve vidio i cuo od Vujosevica, onda procitam vecerasnju izjavu.. :crazy:
Jadnik.
RIP Adis Selmanović

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2014, 21:29

To će te se pojačati za F16
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 dec 2014, 21:37

Znas nesto sto ja ne znam?

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.