PES 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 2015
Imam windows 7, sve sam ono tamo izmjenjao, otvarao ko administrator, sve ispokusavao ne ide. Dodje do onog dijela establishing comunication i tu izbaci.
-
- Kontakt:
ček, instaliraš igru fino, prekopiraš sva tri ona fajla i onda run as admin i neće?
Kakve su ti specifikacije kompa? da ti virus ne blokira neki dll fajl?
Kakve su ti specifikacije kompa? da ti virus ne blokira neki dll fajl?
Sve uradim kako treba, krekujem, pokrenem kao admin i dodje do establishin comunication onaj krug se provrti 3 4 puta i izbaci. U specifikacijama je raspored GOOD,OK,GOOD,GOOD. Mucim se vazdan sa ovim.
- plavipatriota
- Kontakt:
probaj jarane se diskonektovat s neta 

Gasio i modem, ne moze. Fakat ove igrice koliko zakomplikuju, za 5 godina morace ti se zena naguzit da ti "majstor" instalira PES.
skontali smo gdje je link barem ja, ali ne ide druze nece da krene skidati provjeri sam ako ne vjerujes ne bih pitao da radiAltanamera je napisao/la:a igraš na XP? Žalim slučaj Vista je minimum, XP ništa :/A_d_0 je napisao/la:Ako meni govoris, skinuo sam sa linka koji si ti postavio, sve uradio kako valja i treba alii dzaba. Gledao sam nesto za prethodne verzije je bilo rijesenje da se stavi u propertirsu compatibility windows xp service 2, ali to ovdje ne vrijedi, barem ne meni.
Ljudi, link je na drugoj stranici ove teme, fino je citiran 2-3 puta kasnije, preletite malo tekst i naći ćete hiperlink skriven. Ne mogu boga mi svakom pojedinačno slati, lakše je vama pretraziti link, skinuti .torrent file i pokrenut ga
@A_d_0 probaj izbrisati Pes, uklonuti Konami folder ili samo save od Pes 2015 i ponovno ga instalirati

- JoseMourinho
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la: evo i MEGA, on leti
- plavipatriota
- Kontakt:
lijepo doba kad kupis igricu, ides sve next, ides na folder crack i kopiraš odatle ikonicu u folder igre i znaš da mora raditA_d_0 je napisao/la:Gasio i modem, ne moze. Fakat ove igrice koliko zakomplikuju, za 5 godina morace ti se zena naguzit da ti "majstor" instalira PES.

a ovo danas na kakve stvari znam naletit glava me zaboli dok dođem do ovog "next-next-next"
Sve igrice skidam sa drop-games.org
Odigrao par tekmi i nije uopste lose.
Licno meni bolje od fife 15
Odigrao par tekmi i nije uopste lose.
Licno meni bolje od fife 15
Zna li se otprilike kada će izaći prvi patch, zbog dresova i grbova pitam, da ono ugođaj bude potpun 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
e sad meni pomoć treba
kad otvorim settings i odem tamo na specifikacije učitava mi onu lošiju grafičku karticu (integrisanu), a ovu bolju ne prepoznaje..
kako da namjestim da mi ova bolja podiže igru

kad otvorim settings i odem tamo na specifikacije učitava mi onu lošiju grafičku karticu (integrisanu), a ovu bolju ne prepoznaje..
kako da namjestim da mi ova bolja podiže igru

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: PES 2015
Trebalo bi automatski kad upalis igru da prebaci na tu bolju, al ako misliš da ti je ne pokreće desni klik na ikonu sokera pa imaš run whit... i izaberes graficku
A i možeš otic u CP grafičke pa to promjeni

- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Odg: PES 2015
hvala ti punoJoseMourinho je napisao/la:Trebalo bi automatski kad upalis igru da prebaci na tu bolju, al ako misliš da ti je ne pokreće desni klik na ikonu sokera pa imaš run whit... i izaberes graficku

Nisam nimalo zadovoljan ni 15 - kom. U lopti kao da je 50 kg kako je jedva opale/dodaju igraci. Grafika katastrofa u odnosu na fifu.
Da mi je netko prije par godina govorio da ce mi nove fife biti ispred pesa slatko bi mu se nasmijao..
Nadam se da ce patchevima bar malo "uljepsati" igru..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da mi je netko prije par godina govorio da ce mi nove fife biti ispred pesa slatko bi mu se nasmijao..
Nadam se da ce patchevima bar malo "uljepsati" igru..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odkad fifa dominira, jos od 2008. 2009. samo na konzolama, a odnedavno na PC.u
treba pes 15 probati na ps4 i xboneu
treba pes 15 probati na ps4 i xboneu
Kao fan PES-a (bivši) sada i definitivno kažem, vrijeme PES-a je prošlo. I ovo je loše totalno, tako plastično. Pojačavam PC i kupujem FIFU 15. 

Evo jedna stvarka koja uveliko poboljsava grafiku, dobro ce doci prije nego sto izadju ovi patchevi i ostalo..
http://www65.zippyshare.com/v/98160218/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajlove koje ekstraktujete prebacite u folder gdje ste instalirali pes i to je to.. Evo par slika:
http://www65.zippyshare.com/v/98160218/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajlove koje ekstraktujete prebacite u folder gdje ste instalirali pes i to je to.. Evo par slika:
Najaca igra, puno bolje od 14. bice ovo dobroakisarajevo92 je napisao/la:Odigrao danas tri utakmice sa drugarom, punoo bolja od 14-ke, losija od 13.
Moze se igrat, gol razlika u 3 utakmice 16:6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.