Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
OPS, zaboravih:
"Imate braće ili sestara i čime se oni bave?
– Imam brata i sestru. Oni su stariji od mene. Sestra Katarina i brat Danijel. Oni imaju svoje porodice. Danijel ima dvoje djece, bavi se ribarstvom. Sestra Katarina radi u Njemačkoj, u jednoj kozmetičkoj kompaniji."
Njega i nekako da napravi sa 17, ali da sa 17 ima troje, vec je manje vJerovatno...
"Imate braće ili sestara i čime se oni bave?
– Imam brata i sestru. Oni su stariji od mene. Sestra Katarina i brat Danijel. Oni imaju svoje porodice. Danijel ima dvoje djece, bavi se ribarstvom. Sestra Katarina radi u Njemačkoj, u jednoj kozmetičkoj kompaniji."
Njega i nekako da napravi sa 17, ali da sa 17 ima troje, vec je manje vJerovatno...
Zadnja izmjena: Ibrahim, dana/u 14 nov 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Ma ovo je samo jos jedna u nizu klasicnih dusmanskih podvala. Da Toni ima takvog oca ovaj mu sigurno ne bi dao da igra za BiH vec bi morao biti clan selekcije NDH. Ratni zlocinac bi se odrekao sina koji bi zaigrao za drzavu protiv koje se on svim silama borio.
A koliko sam ja primijetio Toni je jedan dingospo, kulturan momak, neopterecen nacionalizmom. Dusmanska kuhinja sad pokusava da od ovog finog momka napravi fasistu kao sto su corluka, lovren, jajalo, jelavic i slicna izdajnicka gamad.
A koliko sam ja primijetio Toni je jedan dingospo, kulturan momak, neopterecen nacionalizmom. Dusmanska kuhinja sad pokusava da od ovog finog momka napravi fasistu kao sto su corluka, lovren, jajalo, jelavic i slicna izdajnicka gamad.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hahah ljudi su stavili izjavu BHJR ovdje davno da smo mi favoriti pa nisam trebao googlatiVirtu4l je napisao/la:Jesi li to proguglao pa si shvatio da si se provalio, dobro je, ipak ima i samokritičnih
Inace, ne treba drvlje i kamenje na Heada!!! Dobro je biti oprezan jer koga guja dva puta ujede iz iste rupe, i nije zasluzio bolje. Samo treba biti strpljiv, ne pred rudu, moze se dusa ogrijesiti...AsmirBegovic je napisao/la:Ma ovo je samo jos jedna u nizu klasicnih dusmanskih podvala. Da Toni ima takvog oca ovaj mu sigurno ne bi dao da igra za BiH vec bi morao biti clan selekcije NDH. Ratni zlocinac bi se odrekao sina koji bi zaigrao za drzavu protiv koje se on svim silama borio.
Fuj smradovi jedni a bili su se opasno nakotili.
Kad ga ne mozes degradirati na osnovu igara uvijek mozes izmisliti nesto ovakvo. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Na stranu to sve,al' on da je mogao igrao bi sa tim momcima koje si nabrojaoAsmirBegovic je napisao/la:Ma ovo je samo jos jedna u nizu klasicnih dusmanskih podvala. Da Toni ima takvog oca ovaj mu sigurno ne bi dao da igra za BiH vec bi morao biti clan selekcije NDH. Ratni zlocinac bi se odrekao sina koji bi zaigrao za drzavu protiv koje se on svim silama borio.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ja se ne bi vise ovdje pojavljivao od sramote, a ti kako hoces.Head je napisao/la:Nek novinari ovog portala pitaju Tonija Sunjica je li mu otac Dragan, ako kaze da nije nek ide meni trajni ban na ip.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koprcas se koprcasmuhamedkonjic je napisao/la:Hahah ljudi su stavili izjavu BHJR ovdje davno da smo mi favoriti pa nisam trebao googlatiVirtu4l je napisao/la:Jesi li to proguglao pa si shvatio da si se provalio, dobro je, ipak ima i samokritičnih, razlika je ipak u JR pa zato nemozes napisati Ben Haim nego JR
Uglavnom nije njihov najbolji igrac i po meni neprijeti najveca opasnost od njega nego od Natchoa on je njihov najbolji igrac.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Imao je rodjaka Filipa meni se cini koji je bio pravi ustasa i bio vodja navijaca Zrinjskog, malo su sumnljivi ti Sunjici ali to netreba znaciti da je Toni takav. Ako imas kriminalaca u rodu netreba znaciti ni da si ti kriminalac i ako bi ovaj neki Dragan bio njegov ot netreba odmah zakljucivati da je Toni isti, svak je svoj covjek.Consigliere je napisao/la:Ja se ne bi vise ovdje pojavljivao od sramote, a ti kako hoces.Head je napisao/la:Nek novinari ovog portala pitaju Tonija Sunjica je li mu otac Dragan, ako kaze da nije nek ide meni trajni ban na ip.
Predjite na Edina Dzeku i Rasemu zolju, propalo vam sa Tonijem. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ee kakvu sapunicu propustih ne vjerujem
ovo vezano za sunjica se moze okacit macku u rep, ZAR NEKO MISLI DA BI SPAHIC EMIR IGRAO U PARU SA SINOM RATNOG ZLOCINCA, na stranu ovi dokazi koje imamo da je sve laz.
idemo jos 3 dana, pobjeda i samo pobjeda, safete odlaziiiii
ovo vezano za sunjica se moze okacit macku u rep, ZAR NEKO MISLI DA BI SPAHIC EMIR IGRAO U PARU SA SINOM RATNOG ZLOCINCA, na stranu ovi dokazi koje imamo da je sve laz.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- sagitarius
- Kontakt:
Ziko je napisao/la:Fuj gadovi okanite se momka koji najpoštenije i najpožrtvovanije brani boje reprezentacije BIH,smeta li vam i on samo zato što je Hrvat,pa kako je samom Toniju kad mu Hadžić na uho pjeva neku svoju himnu a Pape i IO NSBIH mudro šute i ne oglašavaju se.Novinari koji prate repku su posebna priča,oni inače pišu onako kako im se servira sramota.......AgentttB je napisao/la:Ako je istina ovo za Sunjica i njegovog starog,onda pomokrim ih obojicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balavac jedan, cuj NEKU, to je himna jedne jedine, Bosne i Hercegovine, trebas i ti da je pjevas, idu u skolu i uci historiju svoje domovine
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- plavipatriota
- Kontakt:
fazon je što sam safet nije znao da postoje dva ben haima, i tada se to nije spominjalo (kad je rekao da je opasan ben haim po lijevoj strani IZ ČARLTONA), al sad kad je njihov neistomisljenik ponovio to, to je postalo "provalio si se"..muhamedkonjic je napisao/la:Hahah ljudi su stavili izjavu BHJR ovdje davno da smo mi favoriti pa nisam trebao googlatiVirtu4l je napisao/la:Jesi li to proguglao pa si shvatio da si se provalio, dobro je, ipak ima i samokritičnih, razlika je ipak u JR pa zato nemozes napisati Ben Haim nego JR
Uglavnom nije njihov najbolji igrac i po meni neprijeti najveca opasnost od njega nego od Natchoa on je njihov najbolji igrac.
hvala na direktnom priznanju za provalu vašeg velikog vođe!
POBJEDA I SAMO POBJEDA (moze ako mora i nerjeseno) SA PAPETOM DO ARAPSKIH POLUOSTRVA!!!!bluesaa je napisao/la:ee kakvu sapunicu propustih ne vjerujem![]()
![]()
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Nemoj tako buraz, nije to istina. Nemoj tako pricati zbog velikih igraca i ljudi kao sto su Barbarez, Glavas, Topic, Miske... A evo sad su tu i Sunjic, Vranjes, uskoro i Djuric.rishaaa je napisao/la: Na stranu to sve,al' on da je mogao igrao bi sa tim momcima koje si nabrojaoI bio bi puno sretniji da igra za Hrvatsku,mi smo nažalost Hrvatima i Srbima iz BIH opcija br. 2! Šunjić nije taj kvalitet da bi igrao za Cro,zato i igra za nas,a s druge strane preko repke se i karijera gradi,tako da on nije imao sta izgubit! A da je birao kao i svi ostali,izabrao bi susjede,to bar svi znamo !
jednim dijelom si ti u pravu jer veliki broj igraca stvarno razmislja tako kao sto si rekao, ali takvi nam i ne trebaju. Na ovaj nacin se mi cistimo od smeca, za ovu repku igraju patriote a bolesne fasiste treba drzati sto dalje od svetog dresa.
Ma možete vi hvaliti i Šunjića i Vranješa i ostalu raju iz ostala dva naroda,al' oni svi da biraju,izabrali bi zapadne ili istočne komšije! Tako da ja ne želim da pretjerano pišem o patriotizmu kojeg kod njih nema i neće nikad biti,oni se i u repki bore za svoju guzicu,njima to za razliku od Bošnjaka dođe k'o klub,ništa više od toga! BARBAREZ JE JEDINI BIO PRAVI PATRIOTA!
I Misketu smo bili druga opcija, da ga Pižon nije ismijavao ne bi Miske igrao za nas. Još jednom hvala Pižonu.
EDIT: I Topiću smo bili druga opcija.
EDIT: I Topiću smo bili druga opcija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ko si ti da pises u njihovo ime.Ti znas da nema Srba i Hrvata koji smatraju BIH svojom drzavom,reprezentacijom.rishaaa je napisao/la:Ma možete vi hvaliti i Šunjića i Vranješa i ostalu raju iz ostala dva naroda,al' oni svi da biraju,izabrali bi zapadne ili istočne komšije! Tako da ja ne želim da pretjerano pišem o patriotizmu kojeg kod njih nema i neće nikad biti,oni se i u repki bore za svoju guzicu,njima to za razliku od Bošnjaka dođe k'o klub,ništa više od toga! BARBAREZ JE JEDINI BIO PRAVI PATRIOTA!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa znam Virto da je Misimović nakon igranja za U-21 Srbije i Crne Gore ili kako se tad zvala već,vazda mijenjaju,proglašen antitalentom... A sigurno bi igrao za SCG da je mogao... Jedino je Barbarez za nas odlučio bez dvojbe,ja mislim da je on dobio i poziv od Njemačke i da je odbio! Negdje sam gledao kad je pričao,haman na Hayatu!
- plavipatriota
- Kontakt:
realno govoreći, malo ih ima koji su se za nas odlucili iz patriotskih razloga, al obicno su svi i legende postali: barbarez, glavaš, miske.. miske je i igrao za scg mladu, pa je prešao kod nas, al ne sumnjam da je njemu godinama bosna postala ubjedljivo number 1.. topić nešto slično ko miske!
ovo ostalo, također imam mišljenje da ih je dosta iz interesa, al ne bih o imenima jer sam se prevario na primjeru borisa pandže, taj je izjave davao da bi birao bosnu izmedju te dvije drzave, pa na kraju okrivi nacionalnost sto ne ode na SP.. za njega sam se baš nekako razočarao..
ali poslije pandze zaista ne mogu da vjerujem da ijedan igra iz neke prevelike ljubavi, opet kazem oni koji jesu su otprilike i legende postali
ovo ostalo, također imam mišljenje da ih je dosta iz interesa, al ne bih o imenima jer sam se prevario na primjeru borisa pandže, taj je izjave davao da bi birao bosnu izmedju te dvije drzave, pa na kraju okrivi nacionalnost sto ne ode na SP.. za njega sam se baš nekako razočarao..
ali poslije pandze zaista ne mogu da vjerujem da ijedan igra iz neke prevelike ljubavi, opet kazem oni koji jesu su otprilike i legende postali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.