Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2014, 04:33

jebote pa izgubit cemo utakmicu koju smo haman pa dobili..ebote pa 19 razlike vodis i ispustis ..nebi bili mi ebiga ne znam sta da kazem ali ne volim ovo ovako sto rade

BiHfan ma nije ovdje nista strasno oklizno se Rose i ovo sto nije zaljecio ponovo je malo poremetio ali bice ok
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 nov 2014, 04:35

MDJ veteranski izlevati Rossa, treba ovo nekako privest kraju, vidi se da ih je trznulo malo bilo kad se Derrick povrijedio, pa su nekako zbunjeno i igrali
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2014, 04:36

BosnaSTL je napisao/la:Rose je gotov!
sta je gotov?

pa vuce povredu zgloba izvrno je bio obadva prije heftu vratio se protiv Bucksa ranije igrao, pa onda slijedecu odmarao utakmicu nije se poravio..sad se oklizno i opet mu je zglob stradao polahko ba dobili smo ovu tekmu vjerovatno

ej moj Hinrich ej moja budalo budalasta hahaa st ami radimo sto ljudima poklanjamo utakmicu i opt Gasol izgub loptu ahahaha pa ovo samo mi mozemo i niko vise
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2014, 04:42

ma nije koljeno ne hoda kao da je koljeno otisao bi vec u svlacionicu..samo vidjelo se da je dole malo izvrno zglob kad se oklizno nije koljeno vec dole kad se oklizno malo je zglob poremetio ponovo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 nov 2014, 04:43

SaltCityAttack je napisao/la:ma nije koljeno ne hoda kao da je koljeno otisao bi vec u svlacionicu..samo vidjelo se da je dole malo izvrno zglob kad se oklizno nije koljeno vec dole kad se oklizno malo je zglob poremetio ponovo
Ja i opet 2 sedmice hebavanja, pa onaj trip koji nam slijedi nece ni ici ja mislim.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2014, 04:44

ipak je hamstring nije nista drugo ali dobro je proce to brzo samo eto sve je to zato sto se vraca orije nego se oporavi ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 nov 2014, 04:46

Jimmy clutch slobodna, mudonja , a tamo Nazr daje veteranske savjete Derricku :mrgreen:
slika
Joakim nakon tekme
Lider ekipe :salut:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 nov 2014, 13:35

Ofulao tekmu. Preumoran bio. Torent skidam cim postave na torent sto koristim.

Zao mi Ruze. A nisam tip koji voli sazaljevati ljude. Samo se bojim da ga sve ovo sto se desava ovih dana psihicki ne obori. I ja sam frustriran njegovim povredicama, ali Boze moj. Ne mogu to njemu zamjeriti, da ga ebes. I ona izjava sto je rekao da razmislja o buducnosti... Iskreno, ne vidim u tome nista lose. Crnac atleta koji razmislja o svojoj buducnosti. To je tako rijetko u Americi, da sokira ljude kada izjave tako nesto. I, u opste ne sumnjam, da kada bude potrebno da dadne 110% i vise od sebe, da ce to i u raditi. Mi bili navikli kad je zdrav da gine svaku utakmicu RS, pa nam sad tako racionalno razmisljanje neobicno. Iako njegova igra je po meni isto agresvina kao i uvijek. Znaci na terenu nema stednje. Neka, RS, je u pitanju. Treba, ako hocemo da budemo kompetitivan tim u PO, da se tako razmislja. Neka presjedaju utakmice. Do sada su to radili i sa Jimmyjem, i sa Noahom ove sezone. Tako se gradi sirina ekipe, kada drugi treba da preuzmu vecu ulogu.
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 nov 2014, 13:53

slika

Trenutak kada se DR povredio...

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2014, 14:37

Rose za 28 minuta, 18 poena, 5.4 asistencije, 2.8 skoka.

Imamo 7-2, u gostima 5-0, Amerikanci opet od svega prave šou. Čudno ljudima što čovjek brine o sebi, svaki navijač će biti u ovom trenutku uz Derrick-a, a retardi koji govore da se oprosti ne zaslužuju pažnju i idu na gnjavatore. Da riskira teže povrede da udovolje strastima pojedinaca je apsurdno.

Da je u pitanju playoff ili borba za osmo mjesto, Derrick bi bio tu, ali ovako igramo odlično, tako da don't worry be happy, ;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 nov 2014, 14:54

Momčino ukućane nazivaj retardima. Post ti neću prijaviti jer si očigledno isfrustrian, ali takvo ti vrijeđanje nije potrebno. Živio ti meni :thumbup:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 nov 2014, 15:46

Momci, nema potrebe za teskim rijecima. Polako samo.

@Neutral, druze, svako (ko nije trol) ima pravo na svoje misljenje. Nemas potrebe da radi toga nazivas ljude imenima. Drugo bi bilo da trolaju, kao sto je to LanBias uvijek radio, ali ovako kada se samo kaze iskreno misljenje o nekoj temi, a koja je Derrick, trenutno, nema potrebe da tako reagujes.

Samo sabur.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 nov 2014, 15:53

Jedan veteran koji je dostojan rotacije i Derrickovo zdravlje nas djele od titule. Ubjedjen sam.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2014, 16:39

@Kad_tad

Troler je u pitanju, tako da i couldn't care less, na listi gnjavatora je, ne mogu više čitati smeće koje piše. Sigurno je opet neku glupost napisao, no opet kažem, koga briga, neka svoj smrad negdje drugo širi, a ne na ovakvim temama koje većini služe samo za provokacije i trošenja viška testosterona.

Imao sam i ja i previše sabura prema mnogima, sada su svi ti likovi na listi gdje su odavno trebali biti.

Ray Allen? :mrgreen:

Ekipa djeluje zaista odlično, koliko je samo značio odlazak Boozer-a, prije svega na psihičkom planu, znaš da imaš igrača koji nije duh u odbrani.

Rose se ne dira, kritika može postojati onog trenutka kada solira, kada troši bez veze lopte, kada previše griješi, a odluka o tome da čuva svoje tijelo je sasvim logičan slijed događaja nakon dvije teške povrede. Ja sam prvi spominjao njegov veliki ugovor nakon tih sitnih povredica, no uzimite u obzir da igramo odlično i sa manjom minutažom Derrick-a, te sasvim dobro igramo i bez njega. Da recimo imamo omjer 3-4 ili nešto slično, onda bi sve ovo drugačije bilo.

Rose-ovih 55-60 utakmica i da igra playoff je vrijedinije od nečije cijele sezone jer Derrick donosi smirenost, preokrete, stvara višak u napadu, jednostavno motor je ove ekipe koja jedino s njim može do prstena. I Thiby je svjestan toga, tako da je smanjio minutažu određenim igračima, nema više 45-46 minuta.

Let's go Bulls! :cool:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2014, 18:48

kad_kako je napisao/la:Ofulao tekmu. Preumoran bio. Torent skidam cim postave na torent sto koristim.

Zao mi Ruze. A nisam tip koji voli sazaljevati ljude. Samo se bojim da ga sve ovo sto se desava ovih dana psihicki ne obori. I ja sam frustriran njegovim povredicama, ali Boze moj. Ne mogu to njemu zamjeriti, da ga ebes. I ona izjava sto je rekao da razmislja o buducnosti... Iskreno, ne vidim u tome nista lose. Crnac atleta koji razmislja o svojoj buducnosti. To je tako rijetko u Americi, da sokira ljude kada izjave tako nesto. I, u opste ne sumnjam, da kada bude potrebno da dadne 110% i vise od sebe, da ce to i u raditi. Mi bili navikli kad je zdrav da gine svaku utakmicu RS, pa nam sad tako racionalno razmisljanje neobicno. Iako njegova igra je po meni isto agresvina kao i uvijek. Znaci na terenu nema stednje. Neka, RS, je u pitanju. Treba, ako hocemo da budemo kompetitivan tim u PO, da se tako razmislja. Neka presjedaju utakmice. Do sada su to radili i sa Jimmyjem, i sa Noahom ove sezone. Tako se gradi sirina ekipe, kada drugi treba da preuzmu vecu ulogu.
Pa njima je cudno jer Rose sad kad ugane zglob ne igra ..covjek nece da se vraca rano pa da ooet bude nesto..ipak se vratio ranije protiv Bucksa ..sto nam to treba vala ...on na terenu daje sve kao I nekad sad se ne vraca brzo razmislja kad je povredjen ..samo ovo su sve neke druge povrede nije nista koljeno to je vazno..uganes nogu pa svako moze je izvrnuti Rose je nezgodno stao ..inace sinoc smo ih razbili vodili smo 18 razlike pa smo to bili inispustili ali Gasol ih je citao u avionu I odlicno mu upalilo..trebaju ga svi slusat skijedeci put
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 nov 2014, 11:49

7 miliona za Pao Gasol-a, koja krađa Bulls-a.

9 utakmica, 34.9 minute u prosjeku, 19.3 poena, 11.1 skokova, 2 asistencije, 2.4 blokade, :beba:

Takve brojke nije imao ni u Lakers-ima, :cool:

Svi imamo neke želje koga bi voljeli vidjeti u Bulls-ima, za mene je to Dion Waiters koji je novi Ben Gordon, :kafa:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2014, 00:50

Vrijeme je da se Pacers-i pobjede, neke stvari se ne zaboravljaju.

- Jimmy Butler Left thumb sprain Probable
- Derrick Rose Both ankle sprains Out

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 nov 2014, 01:03

Salt je veceras na utakmici, ocekujem par fotkica uzivo iz United Centra. :opaopa:

Rose je out 100%, Jimmy ce igrat.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2014, 01:05

Salt na utakmici, sigurno gubimo, :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 nov 2014, 02:26

Opet ne mozemo nikakav sut da pogodimo. :damn:
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.