Da znaš čitati, kao što ne znaš, do sad bi mnogo puta pročitao kako Virtual piše da smo bolji, kvalitetniji i da možemo pobijediti puno lakše od očekivanog.tuzlak1987 je napisao/la:Pustite Virtuala, njemu je u cilju da ispadne kako je Izrael favorit jer bi tada mogao da hvali bod svog idola ili da opravda poraz...
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Senad Lulić strašni i neugodni centarfor
Šunjić zasluzuje da igra ispred Bičakčića ako već "glumimo" neke zasluge, taj momak ima ogromne zasluge i ogroman kredit u repki. Trebalo bi ovako da pocnemo
Begović
Mujdža-Šunjić-Spahić-Hadžić
Bešić-Medunjanin
Hajrović-Pjanić-Višća
Lulić

Begović
Bešić-Medunjanin
Hajrović-Pjanić-Višća
Lulić
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Hajd bas da vidimo kako je igrat bez Dzeke sidrasa. Dukat potrcat. Doduse on je nas najbolji strijelac, jos da je pogadjo ono sto je fulo i sto je trebo potrcat a nije, imo bi on na kontu sad oko 100golova u dresu repke.. al otom potom.
Inace, za ovu tekmu izgleda i ne vlada neko interesovanje. Sasvim je sigurno da to pocetka tekme necemo dobacit 100stranica
Inace, za ovu tekmu izgleda i ne vlada neko interesovanje. Sasvim je sigurno da to pocetka tekme necemo dobacit 100stranica

Zna li neko kakvo je stanje sa nasim navijacima, citao sam da savez nije prodao sve ulaznice sto su dobili od izraelaca, izgleda da se raja zasitila a mora i da je do vize...
1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobra ekipa, fale samo Dzeko naprijed i Seo na beku da bi bili beton. Ali sta je tu je, povrede su dio fudbala. Sreca nasa pa Dzeko nije sklon povredama, ovo mu je ja mislim prva utakmica koju propusta (zbog povrede).Minjore je napisao/la:Senad Lulić strašni i neugodni centarforŠunjić zasluzuje da igra ispred Bičakčića ako već "glumimo" neke zasluge, taj momak ima ogromne zasluge i ogroman kredit u repki. Trebalo bi ovako da pocnemo
Begović
Bešić-Medunjanin
Hajrović-Pjanić-Višća
Lulić
I fali nam novi selektor.calcio je napisao/la:Dobra ekipa, fale samo Dzeko naprijed i Seo na beku da bi bili beton. Ali sta je tu je, povrede su dio fudbala. Sreca nasa pa Dzeko nije sklon povredama, ovo mu je ja mislim prva utakmica koju propusta (zbog povrede).Minjore je napisao/la:Senad Lulić strašni i neugodni centarforŠunjić zasluzuje da igra ispred Bičakčića ako već "glumimo" neke zasluge, taj momak ima ogromne zasluge i ogroman kredit u repki. Trebalo bi ovako da pocnemo
Begović
Bešić-Medunjanin
Hajrović-Pjanić-Višća
Lulić
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lazni bek, lazni spic i lazni selektor.......
Tesko je pobijediti i odron ekipu kao sto je Izrael sa takvim sastavom.
- undefined007
- Kontakt:
False nine, lažna 9-tka. bosanski Messi, heroj iz Žiline
HISTORIJA ĆE SE PONOVITI ! I.H 20

HISTORIJA ĆE SE PONOVITI ! I.H 20

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Ovaj Kvrzic zna zabit, nadje se na pravom mjestu. Mozda je on bolja opcija za spica od Izeta, on neka bude na krilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ne znam zasto se toliko potencira Hadzic, kad svi znamo da od njega nema nekog hljeba, pogotovu na poziciji beka! Po meni je bolja opcija Mujdza na lijevog, a Bicakcic na desnog beka. U spicu je po meni najbolje rjesenje Hajrovic, takodje bi umjesto Visce vise volio vidjeti Prcica.
To bi značilo četiri igrača na neprirodnim pozicijama, a ovako će biti samo dvaPasha_car_aga je napisao/la:Ne znam zasto se toliko potencira Hadzic, kad svi znamo da od njega nema nekog hljeba, pogotovu na poziciji beka! Po meni je bolja opcija Mujdza na lijevog, a Bicakcic na desnog beka. U spicu je po meni najbolje rjesenje Hajrovic, takodje bi umjesto Visce vise volio vidjeti Prcica.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
a lazni navijaci na forumuBatko je napisao/la:Lazni bek, lazni spic i lazni selektor.......

Steta ga je gurati gore jer je jako odgovaran u defanzivi i moze trcati ko konj. Zabije on i sa krila.Cartman je napisao/la:Ovaj Kvrzic zna zabit, nadje se na pravom mjestu. Mozda je on bolja opcija za spica od Izeta, on neka bude na krilu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Prafe patrijote cine ipak balans u Sajinu koristbordobijeli je napisao/la:a lazni navijaci na forumuBatko je napisao/la:Lazni bek, lazni spic i lazni selektor.......

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako li je on dobio vizu za ovako kratko vrijeme.Cartman je napisao/la:Ovaj Kvrzic zna zabit, nadje se na pravom mjestu. Mozda je on bolja opcija za spica od Izeta, on neka bude na krilu.

1946
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa Zoran je, da je Ervin ili Semir mozda bi i bilo problema.Head je napisao/la:Kako li je on dobio vizu za ovako kratko vrijeme.Cartman je napisao/la:Ovaj Kvrzic zna zabit, nadje se na pravom mjestu. Mozda je on bolja opcija za spica od Izeta, on neka bude na krilu.

Pape radi za Mossad.Head je napisao/la:Kako li je on dobio vizu za ovako kratko vrijeme.Cartman je napisao/la:Ovaj Kvrzic zna zabit, nadje se na pravom mjestu. Mozda je on bolja opcija za spica od Izeta, on neka bude na krilu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ova treca se meni svidja.Principatus je napisao/la:Mislim da ce mo igrati ovako nesto, kad Vrske i Tino nemogu igrati, onda mora Hadzic:
----------------------Begovic----------------
-Mujdza----Bicakicic*--Spahic----Hadzic
----------------Besic----Medunjanin--------
-----Hajrovic------Pjanic-------------Visca-
---------------------Lulic----------------------
*Sunjic
A mogli bi i ovako:
----------------------Begovic---------------
-Mujdza----Bicakicic--Sunjic----Spahic-
-------------Besic----Medunjanin--------
-----Hajrovic------Pjanic--------Visca---
---------------------Lulic----------------------
Nazalost Vranjes nije nikako spreman inace bi mogli i ovako nesto ludo pokusati sa Mujdzom
--Vranjes----Bicakicic--Sunjic----Spahic-
--------------Besic----Medunjanin--------
----Mujdza-------------------------Lulic---
-----------------Hajrovic-------------------
A da imamo Djurica i Zukanovica:
-Mujdza---Bicakicic*--Spahic----Zukanovic-
----------------Besic----Medunjanin--------
--Hajrovic---------Pjanic-----------Lulic----
---------------------Djuric----------------------
Ova zadnja postava bi pozadi bila sigurna, pa i na lijevom beku, naprijed sa visokim napadacem i dva krila, Pjanic iza napadaca. Ali naravno da nas je retardirani selektor morao dodatno oslabiti, igracki i moralno.
Sto se tice cetvrte, Lulic i Hajrovic bi trebali mjenjati pozicije jer ovako visoki igrac se nemoze iskoristiti. Lulic na lijevom krilu ne zna ubaciti centarsut, dok se on namjesti na desnu nogu prodje opasnost. Hajrovic je lijevak i on bi sa lijeve strane mogao ubaciti koju.
Olakšao sam UEFA-i posao, pa ne bi bilo loše da preuzmu ovo 

njega cuvaju uvijek po dva štopera pa smo mogli kombinovat sa sporohodnim Misimovicem Medunjaninom sad Hajrovića ili Lulića dovoljno je jedan da čuva vidjet ćemo dal će nas Izraelci zbog toga poklopit na sreidni terenaFliX je napisao/la:Hajd bas da vidimo kako je igrat bez Dzeke sidrasa. Dukat potrcat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.