Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Opet je očigledan pomak u izjavama, opet se nije obrukao, morao ga je neko dobro naribati zbog prijašnjih.
Safet ili uči kako se ponašati, ili mu je neko napisao šta će izjaviti.
Safet ili uči kako se ponašati, ili mu je neko napisao šta će izjaviti.
Mase papke prvenatvom ispre oka .. moze I sa 18... haha .. reci nam papke moze mozda I sa 12...teoretski buhaha
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Susic bi i od vjerskih zajednica trebao biti nagradjen jer i najvece ateiste medju navijacima prije svake utakmice tjera da se mole za njegov razum. O njemu se vise nema sta ni pisati. Treba se samo nadati da ce Izrael biti pobijedjen. Jer ako izgubimo gotovo je sa njim ili bez njega. Ovaj lik ostaje i tako je to kod nas. Dobar ili los osudjeni smo da zivimo sa njim. Tako nas je tip razmontirao kao najveci neprijatelj da je to za nevjerovati a mi jos uvijek vodimo diskusije o njemu. Nema sada vise koristi niti se moze nista razumno reci. Prekasno je. Dati podrsku i nadati se da i bez trenera mozemo poci na EP. Ne samo da nam trener ne pomaze vec jos i smeta. U tome je nasa najveca tragedija. Safete sve u redu samo nemoj smetati.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 14 nov 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
I ponovo lik prica sa 18b mozemo na evropsko pa dragi allahu sta se desava za ovim covjekom vidjet cemo moj pape sve u nedelju!
04.10.2009 !!
Vrhunac PatiJotizma! Jeli PatiJoto, odkud ti u Dojchlandu, nisi sigurno otisao tamo na izucavanje filozofije, pare sigurno nisu razlog?Centre forward je napisao/la:Kaze neko kome je Deutschland über alles. PIHHHHHHHCentre forward je napisao/la:Safet je svoj patriotizam pokaz'o time što je doš'o i pokupio kajmak, te tuđe zasluge koji su mu formirale većinu uspjeha. Njegov patriotizam nerad, letargičnost i slične stvari tek sad dolaze do izražaja. Nisam siguran da je on još uvijek doseg'o zenit što se tiče svojih gluposti, bojim se.
Plitak si k'o istočnoaustralski šelf pobra. Donosiš odluke i sud na osnovu neke sličice. Uostalom ovdje nije riječ o meni neg' o Safetu, ja sam svoj patriotizam možda dokaz'o negdje drugo, ti to ne znaš. Samo finansijski motiv il' neki izgledniji poremećaj može bit' uzrok pravljenja odbrambenih barijera za nesposobnog stručnjaka kakav je Safet. Baš me zanima šta je on uradio za svoju zemlju vrijedno pomena? Nije život samo lopta, nek' mu kaže kapiten kako to hoda.
I jadan li je onaj koji dodze da pokupi kajmak u Bosni , eno Vaha se slomi nebi li nekako uletio u rudnik zlata.

Ovo vise nije ni smijesno... Kakve nebuloze ovaj prica u svakoj interakciji sa medijima.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Mislim da su svi strani novinari ljubomorni na nase. Vecina selektora uvijek izjavi one standardne fraze, a ovaj nas ima bisera u svakoj recinici.kokakolas je napisao/la:Ovo vise nije ni smijesno... Kakve nebuloze ovaj prica u svakoj interakciji sa medijima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobro momci, treba objektivno reći da je prije par dana mrtav hladan izjavljivao kako više ne može ići na pobjedu jer smo bez Džeke, dok je sad okrenuo priču i govori kako idemo na pobjedu - što je normalno, ali kako bi bio zadovoljan i remijem - što je svakom normalnom nenormalno s obzirom na start kvalifikacija. Pomak je evidentan.
Ove shizoračunice sa ukupnim bodovima upisanim 6 utakmica unaprijed, ne bih komentarisao, ovako ni dijete u osnovnoj školi ne planira, ali to je Safet, nije da nismo navikli .
Ove shizoračunice sa ukupnim bodovima upisanim 6 utakmica unaprijed, ne bih komentarisao, ovako ni dijete u osnovnoj školi ne planira, ali to je Safet, nije da nismo navikli .
Pape izludzuje coach of Izrael. hocu pobjedu, necu pobjeduMexico coach Miguel Herrera accused Bosnia of being "dirty" during their friendly in Chicago, but Susic brushed those comments aside and is now focused on progressing out of Group F, which also contains Iran and Nigeria.
Read more at http://www.fourfourtwo.com/sg/news/susi ... E4ZFeM8.99" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjek hebe ne vadi...
Nasi novinari opet nula bodova,pa ovaj strucnjak bi vec u zemljama regiona bio razapet na sve strane,ali samo se kod nas suti..al jbg bitnije je mjesto u avionu i izjave poslije meca sto im je bitnije,od plasmana repke na prvenstvo..

Nasi novinari opet nula bodova,pa ovaj strucnjak bi vec u zemljama regiona bio razapet na sve strane,ali samo se kod nas suti..al jbg bitnije je mjesto u avionu i izjave poslije meca sto im je bitnije,od plasmana repke na prvenstvo..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:
Nasi novinari opet nula bodova,
ti si malo stariji od ove djece pa bi trebao razmisljati zasto je to tako , novinarima odgovara safet jer im covjek donosi milione klikova rasprave uvjek se nesto desava negativno oko njega a javnost to voli .Covjek je napravio sprdanciju a to nasem narodu je uvijek bilo broj 1. Moram reci da ove animacije oko safeta kasete i slike teladi su mi poporavile dan. Ako nista vidis da ima koristi .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
to je bilo popularno za vrijeme Cire i treniranja po parkovima, Papetov problem je sto nezna sa novinarima.harry_90 je napisao/la:Covjek hebe ne vadi...![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nema sanse da pogode kako cemo mi igrati, dok s druge strane mi otprilike znamo kako ce oni igrati.harixs je napisao/la:Pape izludzuje coach of Izrael. hocu pobjedu, necu pobjeduMexico coach Miguel Herrera accused Bosnia of being "dirty" during their friendly in Chicago, but Susic brushed those comments aside and is now focused on progressing out of Group F, which also contains Iran and Nigeria.
Read more at http://www.fourfourtwo.com/sg/news/susi ... E4ZFeM8.99" onclick="window.open(this.href);return false;

1:0 za nas sto se toga tice

- Consigliere
- Kontakt:
Nadji snimak od jucer, skupili se oko njega i caskaju. Na svako pitanje koje mu ne odgovara jednostavno ne odgovori, vec skrene pricu na nesto generalno i sto svi znaju. A, razumijem i njih, na prvo pitanje: je li vasa greska sto dole idemo bez napadaca? okrenuo bi se i otisao a oni bez obavljenog posla. Pa sjeti se samo spustene slusalice u emisiji uzivoharry_90 je napisao/la:Covjek hebe ne vadi...![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nadam se da cemo pobijediti u nedjelju, a ako ne pobijedimo ne znam da li bi zelio bod koji ce ostavit ovu ublehu na klupi ili poraz koji ce ga skloniti od svetinje za sva vremena, jer bi nas taj bod koji ce ga ostavit mogao doci glave u sljedecim utakmicama
- Centre forward
- Kontakt:
Fali ti ono ukupno mijenjano 2 puta jer to je tvoj stil. Ja u životu nisam kročio na tlo Njemačke. I ti si k'o i kolega zaključio na osnovu jedne sličiceharixs je napisao/la:Vrhunac PatiJotizma! Jeli PatiJoto, odkud ti u Dojchlandu, nisi sigurno otisao tamo na izucavanje filozofije, pare sigurno nisu razlog?Centre forward je napisao/la:Kaze neko kome je Deutschland über alles. PIHHHHHHHCentre forward je napisao/la:Safet je svoj patriotizam pokaz'o time što je doš'o i pokupio kajmak, te tuđe zasluge koji su mu formirale većinu uspjeha. Njegov patriotizam nerad, letargičnost i slične stvari tek sad dolaze do izražaja. Nisam siguran da je on još uvijek doseg'o zenit što se tiče svojih gluposti, bojim se.
Plitak si k'o istočnoaustralski šelf pobra. Donosiš odluke i sud na osnovu neke sličice. Uostalom ovdje nije riječ o meni neg' o Safetu, ja sam svoj patriotizam možda dokaz'o negdje drugo, ti to ne znaš. Samo finansijski motiv il' neki izgledniji poremećaj može bit' uzrok pravljenja odbrambenih barijera za nesposobnog stručnjaka kakav je Safet. Baš me zanima šta je on uradio za svoju zemlju vrijedno pomena? Nije život samo lopta, nek' mu kaže kapiten kako to hoda.
I jadan li je onaj koji dodze da pokupi kajmak u Bosni , eno Vaha se slomi nebi li nekako uletio u rudnik zlata.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.Consigliere je napisao/la:Nadji snimak od jucer, skupili se oko njega i caskaju. Na svako pitanje koje mu ne odgovara jednostavno ne odgovori, vec skrene pricu na nesto generalno i sto svi znaju. A, razumijem i njih, na prvo pitanje: je li vasa greska sto dole idemo bez napadaca? okrenuo bi se i otisao a oni bez obavljenog posla. Pa sjeti se samo spustene slusalice u emisiji uzivoharry_90 je napisao/la:Covjek hebe ne vadi...![]()
Kad nas cionisti sad osramote kao što nas je veliki Kipar usred Zenice 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
odvadi malo burazcalcio je napisao/la: Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.

Cekamo novog Dzeku, dok se ne pojavi neko njegovih kvaliteta, VISCA U SPICcalcio je napisao/la:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.