Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Misir
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 16:00

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 14 nov 2014, 16:01

Belmin6 je napisao/la:Eto vidis. Onaj pravi egoista, misli on je neko. Ovi momci imaju visoko misljenje o njemu, a grdno se varaju.
Jarane ne mozes ovako zakljucivati, vidio ga jednom u kaficu gdje se nije htio slikati i odmah je kabadahija. Ne branim Emira, ali budimo realni i probajmo se staviti u slicnu situaciju.
Zar nije logicno ne prekidati covjeka i pitati za sliku kad izadje. Kao volio bi da se slikas, a problem ti sacekati 20 minuta.
Sta ce biti kad neko dodje za 5min, pa neko drugi za 10 itd.?

Nece covjek da ga neko prekida, a ako ti je bas toliko stalo da se slikas imas opciju da sacekas. Sasvim korektno.

I zasto nije neko?
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 14 nov 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 16:02

.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 nov 2014, 16:03

Ma, koga briga kakav je ko ovamo, u zivotu van terena?! Osim mozda ako ne zivi iznad tebe u stanu, a curi mu iz banje :mrgreen:
Ne poznajem ni jednog naseg igraca privatno, i na njih gledam iskljucivo kao na profesionalne igrace i nikako vise. Meni je bitno da Dzeko zabije gol, a hoce li sutra biti ambasador Unicefa ili nece, to mi je najmanje vazno. Obicno se i s tim pretjeruje.... recimo, igrac se uslika sa djetetom sa Dawnovim sindromom i ide natpis od pola metra: Pogledajte kakav je humanista taj i taj.... Ma, nemoj me zayebavat :roll: Odvojio 5 sekundi zivota i sad on humanista.
Samo nek igraju najbolje sto mogu i nek' ginu za dres repke... za ostalo me boli kuki! ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2014, 16:04

Misir je napisao/la:Ovo je zadnje uvlacenje u prepisku s tobom, ima dobrih doktora potrazi pomoc, eto ja cu misliti kako imas PTSP da te opravdam.
Koji ti je bivsi nick? :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 16:06

bvb je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Eto vidis. Onaj pravi egoista, misli on je neko. Ovi momci imaju visoko misljenje o njemu, a grdno se varaju.
Jarane ne mozes ovako zakljucivati, vidio ga jednom u kaficu gdje se nije htio slikati i odmah je kabadahija. Ne branim Emira, ali budimo realni i probajmo se staviti u slicnu situaciju.
Zar nije logicno ne prekidati covjeka i pitati za sliku kad izadje. Kao volio bi da se slikas, a problem ti sacekati 20 minuta.
Sta ce biti kad neko dodje za 5min, pa neko drugi za 10 itd.?

Nece covjek da ga neko prekida, a ako ti je bas toliko stalo da se slikas imas opciju da sacekas. Sasvim korektno.

I zasto nije neko?
Pa sigurno je tako. Jedna je stvar na ulici u prolazu pitati nekoga da se slika sa tobom a nesto drugo je prekidati covjeka dok sjedi za stolom i ruca/pije kafu i prica sa nekim. Ne moze se uvijek biti raspolozen.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 nov 2014, 16:07

@bvb

Iskreno, da li bi ti cekao pola sata sam ispred kafica da se uslikaš s covjekom koji te odbio, onako preko qrca ?

Ja ne bih, treba covjek nekad sacuvati obraz.

Uostalom, sad znam kome je obraz kao džon.

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 16:08

.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2014, 16:08

To je teret koji dolazi sa slavom, neki se znaju nositi sa tim, a neki ne. Spahić je dovoljno drzak, bahat i arogantan da ne zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2014, 16:10

Misir je napisao/la:Stanley Stan Marsh
Pozdrav komsijo

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 14 nov 2014, 16:10

Cekaj, jer se Spaha po Belminu u toj situacij nije htio slikat, ili i inace kazes da se ne zeli slikat?

Jel to drugo je obicna laz.

Imam slike koje to dokazuju.

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 16:14

.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 nov 2014, 16:17

Ljudi nekada nisu svjesni da su igrači obični ljudi kao svi mi. Što znači, i oni mogu biti nadr.kani, neraspoloženi... Pa nema te poznate ličnosti koja u nekom trenutku nije bila arogantna prema obožavateljima. Jbg, dešava se.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 16:18

Podsjetilo me je ovo na jednu scenu iz filma Kralj komedije sa De Nirom i Jerry Louisom (koja slucajnost da je Jerry ovdje na temi) :lol:
Prvo sve lijepo, "Jerry ti si divan, moze li autogram", dobije autogram, a onda posto nije imao vremena popricati na telefon sa nekim njenim poznanikom....
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 14 nov 2014, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 nov 2014, 16:29

Jesam ja jedini neutralan u vezi Spahica. Niti ga stvarno nesto gotivim, ali ga i ne mrzim. Treba da bude svima poznato da on nije ''cvjecka'', i da ima stvarno diskutabilan karakter. Isto tako, cijenim njegovo igranje pod povredama, razbijenom glavom, i davanjem zadnjeg atoma snage na terenu, isto kao sto mu i zamjeram na Nigeriji, Francuskoj... Sto se po meni, nekako sve sumira na to da sam neutralan sto se tice njega, drag, kao i svi ostali reprezentativci, i ima moju podrsku.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 nov 2014, 16:33

Goalgetter je napisao/la:Jesam ja jedini neutralan u vezi Spahica. Niti ga stvarno nesto gotivim, ali ga i ne mrzim. Treba da bude svima poznato da on nije ''cvjecka'', i da ima stvarno diskutabilan karakter. Isto tako, cijenim njegovo igranje pod povredama, razbijenom glavom, i davanjem zadnjeg atoma snage na terenu, isto kao sto mu i zamjeram na Nigeriji, Francuskoj... Sto se po meni, nekako sve sumira na to da sam neutralan sto se tice njega, drag, kao i svi ostali reprezentativci, i ima moju podrsku.
Isti sam. Nikad mi nije bio medju tri najomiljenija igraca u repki, ali uvijek sam ga cijenio i smatram da je u zadnja tri kvalifikaciona ciklusa, koja su bila i najbolja u nasoj historiji, prakticno sam drzao odbranu. :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2014, 16:51

Nije pe... da se slika sa muškarcima koje ne poznaje, :kafa:

Emir igra, to je najbitnije, kakav je van reprezentativnih obaveza je njegova privatna stvar.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2014, 16:53

Sa mnom se sasvim normalno slikao ljetos. :salut:
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 nov 2014, 16:53

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Prica na ovoj temi je uvjek naj jaca. :rol:
Zaboli me ona stvar za to da li se Spaha hoce slikat sa vama. Pamtit i postovati cu ga za ono sto gine po terenu za ovu repku, sto je sa svakom povredom igrao za repku, sto je preskakao utakmice kluba da bude spreman za repku, gdje vecina to obrnuto rade jer znaju odakle lova dolazi. Po tom pitanju i jeste naj veci sin Bosanski, eh sad sto kao stoper zna previse sa loptom u nogama neke driblinge izvodit i sto je protiv Nigerije odigravao 1-2 duple pasove sa emenikeom je drua prica.

Sto se ovog proslog okupljanja tice, mislim da je pod ogrovnim pritiskom iz kluba da ne igra a repku, i da je zato propustio tekme dok ne potpise ugovor
Tako i ja mislim.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2014, 16:58

Naravno da je nebitno što se nije htio slikati, došao je na forum da plače o tome, :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, L-Train, Proximic i 18 gostiju.