FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo sve što je urađeno u Gračanici je za svaku pohvalu. Mislim da bi se trebale raditi takve stvari i po drugim gradovima kad postoji mogućnost za odigravanjem neke prijateljske...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Re: Odg: FK Sarajevo
Pa danas sam citao da pocinju pregovori sa njim oko produzetka saradnje.cobefks je napisao/la:???Sabinho je napisao/la:Samire sine misli glavom.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: FK Sarajevo
Nadam se da ce produziti. Ne bi mu bilo pametno sad da ide, kad se ustalio u prvih 11, gdje god da ode, tesko ce se izboriti za mjesto. U pamet Samke!Sabinho je napisao/la:Pa danas sam citao da pocinju pregovori sa njim oko produzetka saradnje.cobefks je napisao/la:???Sabinho je napisao/la:Samire sine misli glavom.![]()
-
lafomamone
- Kontakt:
Vezano za Radovca, vidim povlace se po forumima nekakve cifre od milion eura, gadjamo se brojkama ko da su grudve snijega, smijesno. Ne treba nam da budemo ko Amar Osim koji je tu politiku vodio pa na kraju pustao igrace, skoro pa, besplatno
Treba biti realan mi jos nismo na nivou kada mozemo ocekivati nekakve milione, ko to ne bi zelio, i to ne samo iz Sarajeva. Jesmo na dobrom putu, igraci imaju redovna i visoka primanja, konstantno se ulaze i sve je to ok, ali treba nama jos pure da dodjemo do tog nivoa. Ne zaboravite da se takmicenje u kome ucestvuje FKS zove BHTelecom liga
Treba biti realan mi jos nismo na nivou kada mozemo ocekivati nekakve milione, ko to ne bi zelio, i to ne samo iz Sarajeva. Jesmo na dobrom putu, igraci imaju redovna i visoka primanja, konstantno se ulaze i sve je to ok, ali treba nama jos pure da dodjemo do tog nivoa. Ne zaboravite da se takmicenje u kome ucestvuje FKS zove BHTelecom liga
Ja se nadam da će Samiru glavni cilj biti napredak, a ako realno sagledamo sve trenutno mu je najbolje u Sarajevu. Pisao sam i ranije, gdje god da ode neće biti starter i dobro ćemu biti ako uopće bude sa prvim timom.
Vjerujem da će razmisliti i odlučiti da produži, da još bar sezonu i po odigra kod nas a onda će mu se otvoriti vrata mnogih klubova.
A ako kojim slučajem ne želi produžiti, ne trebamo ga kriviti, nego jednostavno poštovati njegovu odluku, za nas je onda najbolje da ga prodamo u januaru ali ni tu se ne treba natezati sa nekim velikim ciframa.
Vjerujem da će razmisliti i odlučiti da produži, da još bar sezonu i po odigra kod nas a onda će mu se otvoriti vrata mnogih klubova.
A ako kojim slučajem ne želi produžiti, ne trebamo ga kriviti, nego jednostavno poštovati njegovu odluku, za nas je onda najbolje da ga prodamo u januaru ali ni tu se ne treba natezati sa nekim velikim ciframa.
- Evolution87
- Kontakt:
Sta HT kaze, tako ce i biti. Nazalost.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A kakav je stav HT-a, zna li se?Evolution87 je napisao/la:Sta HT kaze, tako ce i biti. Nazalost.
@high nam odavno ne piše na forumu a i @head nekako urijetko u zadnje vrijeme, a oni su jedini povjerljivi sa informacijama.
Hajmo mi uzet' Slobodu ba 
Ma ova sadašnja bh liga nije ni u rangu nekadašnje republičke lige bih. Čitam šta pišete a ne vidim da bi i jedan od tih igrača bio ni na klupi nekadašnjeg Želje i Sarajeva. Kad se sjetim samo Bukalovog tima ili videoton generacije pa kod vas Rajkovića, Pašića, Fazlagića, Jozića. Sada je puno bolje gledati Englesku, NJemačku ligu na tv nego ikako i spominjati sadašnje bh klubove.
Jel me furaš?bojamora je napisao/la:Ma ova sadašnja bh liga nije ni u rangu nekadašnje republičke lige bih. Čitam šta pišete a ne vidim da bi i jedan od tih igrača bio ni na klupi nekadašnjeg Želje i Sarajeva. Kad se sjetim samo Bukalovog tima ili videoton generacije pa kod vas Rajkovića, Pašića, Fazlagića, Jozića. Sada je puno bolje gledati Englesku, NJemačku ligu na tv nego ikako i spominjati sadašnje bh klubove.
Pa šta radiš na ovoj temi svega ti? Hajd ti na Otok pa gledaj šta ti je čejf, nas ostavi da uživamo i nerviramo se i gledamo i komentarišemo nešto što je NAŠE.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Treba mi slika Evil Europe, nesto na taj fazon pa ako ima neko neka posalje ili postavi ovde.. hvala
1946
Pobjedimo u Tuzli, Zrinjski nek dobije Siroki i eto nas na jedan bod razlike. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja ne znam za vas, ali ja sam se vec zabrinuo sta cu raditi svake subote 3 mjeseca 
1946
malo izades u grad, ubit ce te 4 zida i forum.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja sam se vec zabrinuo sta cu raditi svake subote 3 mjeseca
ili idi na termin sa benkom fali mu igraca.
Ko mu kazeado19211 je napisao/la:malo izades u grad, ubit ce te 4 zida i forum.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja sam se vec zabrinuo sta cu raditi svake subote 3 mjeseca, i ova dva kralja benko i afmoman
![]()
ili idi na termin sa benkom fali mu igraca.
Mi nikada odustati necemo...
kakav crni ministar Bog te ne ubio10.Skoro je napisao/la:Ko mu kazeado19211 je napisao/la:malo izades u grad, ubit ce te 4 zida i forum.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja sam se vec zabrinuo sta cu raditi svake subote 3 mjeseca, i ova dva kralja benko i afmoman
![]()
ili idi na termin sa benkom fali mu igraca.Pa za tebe bi uspjeh bio da odes s ove teme, a da ne kazem s foruma. Da imas dva prsta obraza nakon slucaja Kalasi (a znas sta si tvrdio ministre) propao bi u zemlju.
1:2 
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, nedimmmm1337 i 18 gostiju.