Ne mozemo ni na silu stvoriti nekog novog Dzeku.mirzatele je napisao/la:Cekamo novog Dzeku, dok se ne pojavi neko njegovih kvaliteta, VISCA U SPICcalcio je napisao/la:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.![]()
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Eh sad si nayebo. Ides u virtualnu arhivu. Sad si Velsanin, Belgijanac i Izraelac. Ocito da si neprijatelj Bosnemirzatele je napisao/la:Nadam se da cemo pobijediti u nedjelju, a ako ne pobijedimo ne znam da li bi zelio bod koji ce ostavit ovu ublehu na klupi ili poraz koji ce ga skloniti od svetinje za sva vremena, jer bi nas taj bod koji ce ga ostavit mogao doci glave u sljedecim utakmicama

Jel' nama trebaju napadači?calcio je napisao/la:Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.
Jel' imamo bolje od njih dvojice?
Ja mislim da nemamo, tako da, pozivati se na to koliko oni daju golova je

Sa obzirom da nemamo nijednog, oni su jedino rješenje na toj poziciji. Solidni su obojica, nisu klase, ali nam mogu poslužiti.
Mi na silu ne možemo stvoriti novog Džeku tj klasnog napadača.
- Consigliere
- Kontakt:
Neces vjerovati, ali mene stid u tvoje ime dok ovo citam.calcio je napisao/la:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.

Neuspjeh sto tek sa 24 godine igra Seriu A? Neuspjeh sto barem nije na 20+ golova u svakoj sezoni? Bolje niko nego jedan od njih?
Brukas se bezveze.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
kazem, nadam se pobjedi i stvarno mislim da cemo pobijediti, da ce momci upravo zbog ovih izostanaka dati sve od sebe. Ali uzeti bod i slusati izjave da je to super i onda sa ublehom na klupi cekati utakmice sa Velsom,Belgijom opet Izraelom ili otjerati ga jednom za sva vremena, dobiti novog trenera,unijeti pozitivnu atmosferu i sa normalnim spiskom krenuti u nastavak kvalifikacija, jer mi smo uz normalnu taktiku za sve reprezentacije osim Belgije svemirski brodDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Eh sad si nayebo. Ides u virtualnu arhivu. Sad si Velsanin, Belgijanac i Izraelac. Ocito da si neprijatelj Bosnemirzatele je napisao/la:Nadam se da cemo pobijediti u nedjelju, a ako ne pobijedimo ne znam da li bi zelio bod koji ce ostavit ovu ublehu na klupi ili poraz koji ce ga skloniti od svetinje za sva vremena, jer bi nas taj bod koji ce ga ostavit mogao doci glave u sljedecim utakmicama
a ne ono fakat, svaka cast,na neki nacin ti se divim kako si skoro jedini ostao i trudis se da ga odbranis u apsolutno, ali apsolutno svemu, al pitam se da li bar sam sebi kazes, mozda nisam upravu. DRUZE NEMA YEBENOG DZEKE NEMA YEBENOG VEDE, JEL TREBAMO CEKATI IBRAHIMOVICA DA GA POZOVEMO ILI POZVATI ONO STO IMAMO, JER MORAMO IMATI YEBENOG NAPADACA KAO APSOLUTNA SVAKA REPREZENTACIJA NA SVIJETU. Ne znam kako mozes misliti da je bolje imati Viscucalcio je napisao/la:Ne mozemo ni na silu stvoriti nekog novog Dzeku.mirzatele je napisao/la:Cekamo novog Dzeku, dok se ne pojavi neko njegovih kvaliteta, VISCA U SPICcalcio je napisao/la:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.![]()

60-a minuta gubis 1:0 koga ce Safet Susic ubaciti ? Cimirota, Vranjesa, faking Zakarica ?
- calcio
- Kontakt:
Momak ima punih 24 godine, napadac je, zabio je 15-tak golova u karijeri, a igrao je uglavnom u nizim ligama.Consigliere je napisao/la:Neces vjerovati, ali mene stid u tvoje ime dok ovo citam.calcio je napisao/la:
Neuspjeh sto tek sa 24 godine igra Seriu A? Neuspjeh sto barem nije na 20+ golova u svakoj sezoni? Bolje niko nego jedan od njih?
Brukas se bezveze.
Trebalo bi da me je stid zato sto ne smatram da bi trebao biti nezamjenjiv na spisku, kao sto ti mislis?
Kao sto sam ranije rekao, da se ja pitam pozvao bih napadaca ali to bi bio vjerovatno Adilovic ili neko iz PL.
Neko ko je zabio vise od 15 golova u karijeri...
calcio
tako si lose poceo trollat da mi te stvarno zao i u ko sto rece neki forumas gore stidim se ja zbog tvojih postova
tako si lose poceo trollat da mi te stvarno zao i u ko sto rece neki forumas gore stidim se ja zbog tvojih postova
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Objasnio.mirzatele je napisao/la: a ne ono fakat, svaka cast,na neki nacin ti se divim kako si skoro jedini ostao i trudis se da ga odbranis u apsolutno, ali apsolutno svemu, al pitam se da li bar sam sebi kazes, mozda nisam upravu. DRUZE NEMA YEBENOG DZEKE NEMA YEBENOG VEDE, JEL TREBAMO CEKATI IBRAHIMOVICA DA GA POZOVEMO ILI POZVATI ONO STO IMAMO, JER MORAMO IMATI YEBENOG NAPADACA KAO APSOLUTNA SVAKA REPREZENTACIJA NA SVIJETU. Ne znam kako mozes misliti da je bolje imati Viscuu spicu nego jednog napadaca, to je to, sad imamo Djurica i Mahmutovica i oni su morali bit pozvani,minimalnooo da udju s klupe, minimalno.
60-a minuta gubis 1:0 koga ce Safet Susic ubaciti ? Cimirota, Vranjesa, faking Zakarica ?
Nego dodao bi jos samo da VIsca ili Lulic NIKAKO nemogu odigrati bolje napadaca od naprimjer Mahmutovica. Jedino mozda Hajrovic ako ga krene imao bi nekakve sanse jer se zna zagraditi i jak je tehnicki. Samo opet bi Mahmutovic ili neko slican njemu bio bolji izbor. Visca ili Lulic mogu odigrati samo krilo ili krilnog napadaca nikako centralnog napadaca ali bas nikako. Jer im fali za nesto tako jako puno toga a i NIKAD prije u karijeri to nisu ni igrali. Ovo je stvarno smijesno postalo.
- calcio
- Kontakt:
Rekao sam koga bih pozvao.
Adilovic zabije 20 po sezoni a vi bi pozvali ovoga koji zabije 15 u karijeri.
Adilovic zabije 20 po sezoni a vi bi pozvali ovoga koji zabije 15 u karijeri.
Vidi vec jednu stranicu nema onog smaraca sto pise o srnecim ledjima i sam se sebi smije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislio sam da vodimo koliko toliko ozbiljnu diskusiju, koja necemu vodi, al mi dodjosmo do Eldina nekako
Adilovic
Adilovic

Taj Adilovic koji se ovdje spominje je ove sezone postigao jedan gol u 360 minuta igre ove sezone i igra u drugoj Turskoj ligi. A Mahmutovic je postigao ove sezone vec 6 golova u 763 minuta i igra u Ceskoj ligi koja je 14 liga po jacini.
- calcio
- Kontakt:
Adilovic bi u Ceskoj bio jedan od boljih golgetera, zabijao bi sigurno 15-tak po sezoni.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Đurića prekrižio jer je sa 24. godine u Seriji A, a Adilovića bi zvao koji je sa 28 godina, na vrhuncu karijere, u Samsunsporu u n-toj Turskoj ligi
Koja predanost

Koja predanost

- anonymousHD
- Kontakt:
Ja se neki dan zajebavao sa Adilovićem, a sad ga ljudi hoće u repki.
Adilović je panj, što dalje od repke.
Mahmutović, Đurić, Zec, to su samo kandidati, tj. ovi momci trebaju da budu u repki.
Adilović je panj, što dalje od repke.
Mahmutović, Đurić, Zec, to su samo kandidati, tj. ovi momci trebaju da budu u repki.
- plavipatriota
- Kontakt:
Adilović
druga turska, mislim nekako, jače od seria a.. al čudno je da ovaj intelektualni mag calcio ne razmišlja da li bi taj isti đurić zabio 25 u našoj ligi, a i više od adilovića u drugoj turskoj..
jer papetova logika= briljira u hajduku=briljira u realu.. bitno je da briljira..
evo i ja briljiram na terminima, mogul poziv dobit
to isto da kažeš: bolje pozvati edina bavčića, daje 20 poena u prosjeku za prištinu, kakav jusuf nurkić, eno ne može više od 10 u nba..
al papetovi rezači noktiju i njihov veliki vođa su odavno izgubili osjećaj šta znači igrat u dobrom klubu, a šta znači po buranija ligama.. jer je njima hajduk=real madrid
koji mozgovi

druga turska, mislim nekako, jače od seria a.. al čudno je da ovaj intelektualni mag calcio ne razmišlja da li bi taj isti đurić zabio 25 u našoj ligi, a i više od adilovića u drugoj turskoj..
jer papetova logika= briljira u hajduku=briljira u realu.. bitno je da briljira..
evo i ja briljiram na terminima, mogul poziv dobit

to isto da kažeš: bolje pozvati edina bavčića, daje 20 poena u prosjeku za prištinu, kakav jusuf nurkić, eno ne može više od 10 u nba..
al papetovi rezači noktiju i njihov veliki vođa su odavno izgubili osjećaj šta znači igrat u dobrom klubu, a šta znači po buranija ligama.. jer je njima hajduk=real madrid
koji mozgovi
Tako je plus Tankovic. To je to trenutno i mozda Hodzic ako se izbori u Dinamu za neku vecu minutazu.anonymousHD je napisao/la: Mahmutović, Đurić, Zec, to su samo kandidati, tj. ovi momci trebaju da budu u repki.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 nov 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
Nisam ja nikoga prekrizio, govorim o trenutnoj situaciji. I ne vodim se transfemarktom i jacinom liga kao sto neki od vas rade. Mnogo je igraca koji zavrse u velikim klubovima iako nemaju kvalitet, kao sto ima mnogo igraca koji nikad ne doguraju do velikih liga i klubova iako imaju kvalitet. Mnogo se stvari treba poklopiti da bi doslo do transfera. Glupo je prema tome gdje neko igra ocjenjivati kakav je igrac.Donnie Darko je napisao/la:Đurića prekrižio jer je sa 24. godine u Seriji A, a Adilovića bi zvao koji je sa 28 godina, na vrhuncu karijere, u Samsunsporu u n-toj Turskoj ligi![]()
Koja predanost
-
- Kontakt:
ako bi,i da li bi zabijao...adilovicu je zenit karijere turska druga liga...da je zabijo neznam koliko,koliko je adilovicu godina
djuric moze zabijati i gol po sezoni,ali sa 24 godine igra u prvih 11 u seriji a...
neka mi neko objasni,muslimovic je u italiji grijao klupu,vecinom....dok je karijeru ozivio mnogo kasnije u grckoj...
nebranim nikoga,ali mislim da ste strogi previse prema malom djuricu,nerealni ste..jos ce on napredovat,nemoze svako igrati za nekog velikana sa 18 i resetati mreze..polako

djuric moze zabijati i gol po sezoni,ali sa 24 godine igra u prvih 11 u seriji a...
neka mi neko objasni,muslimovic je u italiji grijao klupu,vecinom....dok je karijeru ozivio mnogo kasnije u grckoj...
nebranim nikoga,ali mislim da ste strogi previse prema malom djuricu,nerealni ste..jos ce on napredovat,nemoze svako igrati za nekog velikana sa 18 i resetati mreze..polako
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.