[youtube][/youtube]
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mario Vrancic po meni novi Mikse sa turbo pogonom...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Mario Vrancic ce biti ogromno pojacanje za nasu repku. Totalno suprotan veznjak od Medunjanina, iako igraju istu poziciju. Sto je najvaznije, cesto se izvlaci i na krilo, jako dinamican veznjak, mnogo trci.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bit ce Mario dobra rezerva Tini,Goalgetter je napisao/la:Mario Vrancic ce biti ogromno pojacanje za nasu repku. Totalno suprotan veznjak od Medunjanina, iako igraju istu poziciju. Sto je najvaznije, cesto se izvlaci i na krilo, jako dinamican veznjak, mnogo trci.
Meni je on nekako slican Prcicu. Dobro je da cemo sa njim dobiti ba sirini i to dobrim kvalitetom.Goalgetter je napisao/la:Mario Vrancic ce biti ogromno pojacanje za nasu repku. Totalno suprotan veznjak od Medunjanina, iako igraju istu poziciju. Sto je najvaznije, cesto se izvlaci i na krilo, jako dinamican veznjak, mnogo trci.
Ne znam, po informacijama koje imam, tesko da ce i do Austrije srediti papire. Prije 3 sedmice mi je jedna osoba rekla (nebi da ga imenujem) da mora doci u Sarajevo da potpise zahtjev za nase drzavljanstvo i prijavi prebivaliste. Znaci iako je to do sad uradio potrajace to jos dugo. S obzirom kako je tesko do naseg drzavljanstva kod onog nacionaliste Novica, uz to par mjeseci se sigurno ceka odluka FIFA-e. Ali vrijedi cekati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Imaju dosta slicnih karakteristika on i Prcic u pravu si.emir79 je napisao/la:Meni je on nekako slican Prcicu. Dobro je da cemo sa njim dobiti ba sirini i to dobrim kvalitetom.Goalgetter je napisao/la:Mario Vrancic ce biti ogromno pojacanje za nasu repku. Totalno suprotan veznjak od Medunjanina, iako igraju istu poziciju. Sto je najvaznije, cesto se izvlaci i na krilo, jako dinamican veznjak, mnogo trci.
Ne znam, po informacijama koje imam, tesko da ce i do Austrije srediti papire. Prije 3 sedmice mi je jedna osoba rekla (nebi da ga imenujem) da mora doci u Sarajevo da potpise zahtjev za nase drzavljanstvo i prijavi prebivaliste. Znaci iako je to do sad uradio potrajace to jos dugo. S obzirom kako je tesko do naseg drzavljanstva kod onog nacionaliste Novica, uz to par mjeseci se sigurno ceka odluka FIFA-e. Ali vrijedi cekati.
Sto se tice drzavljanstva, nisam upoznat sa tim, ja se nadam da to nije istina sto ti je ta osoba rekla.
Zna se ko je najvise hvalio Vrancica ovdje kada i nije bio toliko "popularan"Husika je napisao/la:Mario Vrancic po meni novi Mikse sa turbo pogonom...
[youtube][/youtube]
Primjetio sam veceras u sastavu Danske igraca iz brondbya ne znam zasto i Dario Dumic ne bi dobio poziv sobzirom da igra sve utakmice po 90min u istom klubu
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Slazem se sa tobom Mislim Mlad je tip... Volio bi vidjetizgembo89 je napisao/la:Primjetio sam veceras u sastavu Danske igraca iz brondbya ne znam zasto i Dario Dumic ne bi dobio poziv sobzirom da igra sve utakmice po 90min u istom klubu
Dumic-a, Arslanagic-a, Vranic-a i Djuric i malog Raif Husić kao treceg golmana oni su nasa buducnost.... polako ih uklapati u tim.. Neznamo koliko dugo ce igrati spahic... a ogija i hadzic-a nebi zvao i oako mi je ogi drag...
Šta to fali Hadžiću? To se nije pokazao kao solidan igrač, odnosno zamjena, protiv Velsa i Belgije??
Nacin na koji je došao u reprezentaciju , i on i amidzino zlato ....fkv123 je napisao/la:Šta to fali Hadžiću? To se nije pokazao kao solidan igrač, odnosno zamjena, protiv Velsa i Belgije??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Principatus
- Kontakt:
Ma Vrancic je bog i batina za Amidzino zlato. Ovako igra igrac koji preuzima odgovornost i koji zna znanje, ne sakriva se iza drugih nego pravi razliku na terenu.Ajax je napisao/la:Zna se ko je najvise hvalio Vrancica ovdje kada i nije bio toliko "popularan"Husika je napisao/la:Mario Vrancic po meni novi Mikse sa turbo pogonom...
[youtube][/youtube]
![]()
Lako je sada kada sasvim ocekivano igra vise manje standardno u Bundesligi.
Tina bi lagano mogli zamjeniti sa nekim amaterom, koji ce svaku loptu da proslijedi najblizem do sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I kako sad Stilic da ima mjesta pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica. Tino je za njega maestro, jos mladji od njega.
1946
Head je napisao/la:I kako sad Stilic da ima mjesta pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica. Tino je za njega maestro, jos mladji od njega.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Kolutaj do sutra.phily je napisao/la:Head je napisao/la:I kako sad Stilic da ima mjesta pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica. Tino je za njega maestro, jos mladji od njega.![]()
1946
Jel se ovo Head vratio na anamo onu stranu?
Ma nije, nego još uvijek mrzi sve što ima veze sa Zvorničkom br.27Mozambik je napisao/la:Jel se ovo Head vratio na anamo onu stranu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Stilic je Misimovic za Tinu Susica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Maestro na gudalu.Head je napisao/la:I kako sad Stilic da ima mjesta pored Medunjanina, Pjanica, Prcica, Vrancica. Tino je za njega maestro, jos mladji od njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A koju to stranu?Mozambik je napisao/la:Jel se ovo Head vratio na anamo onu stranu?
Po vasem misljenju protiv Susica si tek ako mu yebes familiju i nazivas teletinom. Taj kocijaski stil propagira velika vecina ovdje ali ja ne. Po ko zna koji put kazem da ne podrzavam Susica ali to ne znaci da cu ga sad vrijedjati i pisati retardirane postove koji nemaju nikakvu svrhu i ispoljavaju samo licne frustracije pojedinaca.
Stojim iza toga da je Sven Susic puno korisniji repci za buducnost nego Stilic. Semir nije aman zaman neki igrac, osim prekida nista specijalno, a igra na poziciji na kojoj smo najvise popunjeni. Tino je mladji, vise trci i samim time korisniji reprezentaciji. Nisam jos nigdje procit'o da strucnjaci koji su citav zivot u fudbalu rekli da Sven Susic ne zasluzuje biti u reprezentaciji. Krenuvsi od Sliskovica, Hadzibegica i ostalih koji su otvoreno rekli da Susic zasluzuje biti u repci, te da je samo pitanje da li treba biti u prvih 11. Tino definitivno zasluzuje biti u rosteru 23 igraca.
A Virtuelni, kad spominjes tu Zvornicku, jesi mozda poslus'o sta ti kaze poglavica Zvornicke o Stilicu,
poslusaj ovdje
On vam je Bog i batina, pa kako je moguce da jedan okorijeli zeljovac kaze ovako o zeljovcu kojeg svi prizivate.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Slazem se i ja sa tim da Stilic zasad nema mjesta u repci, pogotovo jos kad dodje Vrancic.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, denza, FerdinandF, General505, Goalgetter, napapijri1987, Proximic, RajvoSA03, rukometubih23, Shategabri, UtdBiH21, Wolffire i 101 gost.