16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Znaci nema Avde i necaka, odlicno. Jos da nema i Hadzica bio bi skoro uvjeren u pobjedu bez obzira sto nemamo napadaca. Ali i ovako je dobro i smatram da smo blize pobjedi nego protiv Velsa ili Belgije 

Pjanica ce morati dvojica cuvati. Besic moze sam da drzi dvojicu. Ostalima bi onda trebalo biti lakse jer oni nisu neki kvalitet.zgembo89 je napisao/la:njega cuvaju uvijek po dva štopera pa smo mogli kombinovat sa sporohodnim Misimovicem Medunjaninom sad Hajrovića ili Lulića dovoljno je jedan da čuva vidjet ćemo dal će nas Izraelci zbog toga poklopit na sreidni terenaFliX je napisao/la:Hajd bas da vidimo kako je igrat bez Dzeke sidrasa. Dukat potrcat.
- Principatus
- Kontakt:
Ma kako se blizi utakmica to me manje boli briga za Susicem i Susicevcima.
Idemo proci kroz njih kao kroz plitak potok!

Idemo proci kroz njih kao kroz plitak potok!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
iznenadjen sam rezultatima ankete...drzim da ce nas chifuti satrat ko palestinu 

nadam se da nikad nećeš biti neko ko donosi odluke u ovoj državi...MirzaLukavac je napisao/la:iznenadjen sam rezultatima ankete...drzim da ce nas chifuti satrat ko palestinu
3:0... lagano, bez po muke... 1/1.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Begovic
Mujdza Spahic Bicakcic Vranjes
Hajrovic Besic Zukanovic Lulic
Pjanic
Visca
moj izbor
Mujdza Spahic Bicakcic Vranjes
Hajrovic Besic Zukanovic Lulic
Pjanic
Visca
moj izbor
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
i ja se nadam da i ti nes bit u pravu u prognoziranjuDANTES je napisao/la:nadam se da nikad nećeš biti neko ko donosi odluke u ovoj državi...MirzaLukavac je napisao/la:iznenadjen sam rezultatima ankete...drzim da ce nas chifuti satrat ko palestinu
3:0... lagano, bez po muke... 1/1.....

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Zoran Šuko komentariše tekmu
Mislim da nismo nikad pobjedili kad je on bio komentator 

Koliko me sjećanje služi, prenosio je BiH-Estonija?Sheyi je napisao/la:Zoran Šuko komentariše tekmuMislim da nismo nikad pobjedili kad je on bio komentator

Je 
Lulić bi mogao u vrh napada, gledao sam ga u Laziju sve utakmice i nekako od svih igraca koje imamo najbolje se snalazi u 16, što kažu ima njuh za gol, nešto poput Mullera, izgleda traljavo ali pospremi loptu u gol.

Lulić bi mogao u vrh napada, gledao sam ga u Laziju sve utakmice i nekako od svih igraca koje imamo najbolje se snalazi u 16, što kažu ima njuh za gol, nešto poput Mullera, izgleda traljavo ali pospremi loptu u gol.

To bi bio grijeh. Igrača koji treba da ordinira tamo gdje je Izrael najslabiji staviti negdje gdje je mnogo manje koristan.Sheyi je napisao/la:Lulić bi mogao u vrh napada, gledao sam ga u Laziju sve utakmice i nekako od svih igraca koje imamo najbolje se snalazi u 16, što kažu ima njuh za gol, nešto poput Mullera, izgleda traljavo ali pospremi loptu u gol.
On će bit igrač utakmice ako bude igrao na svojoj poziciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može i Višća, mada i ne vjerujem da će biti ovako kao što sam napisao.Virtu4l je napisao/la:To bi bio grijeh. Igrača koji treba da ordinira tamo gdje je Izrael najslabiji staviti negdje gdje je mnogo manje koristan.Sheyi je napisao/la:Lulić bi mogao u vrh napada, gledao sam ga u Laziju sve utakmice i nekako od svih igraca koje imamo najbolje se snalazi u 16, što kažu ima njuh za gol, nešto poput Mullera, izgleda traljavo ali pospremi loptu u gol.
On će bit igrač utakmice ako bude igrao na svojoj poziciji.
Vrijeme je i da Lulic razvali, neka stavi Anela na beka da se Lulić ne vraća stalno nazad i bit ce ok
4-5-1(4-3-3)
-----------Bešić-----------
------Mire----Medo------
-Višća(Kvrž)---------Lulić-
-----------Izo--------------
To je ta ekipa

Virtu4l je napisao/la:To bi bio grijeh. Igrača koji treba da ordinira tamo gdje je Izrael najslabiji staviti negdje gdje je mnogo manje koristan.Sheyi je napisao/la:Lulić bi mogao u vrh napada, gledao sam ga u Laziju sve utakmice i nekako od svih igraca koje imamo najbolje se snalazi u 16, što kažu ima njuh za gol, nešto poput Mullera, izgleda traljavo ali pospremi loptu u gol.![]()

U napadu bi ga vjerovatno "neutralizirali".
http://prntscr.com/56e64o" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Danska je veceras dala BiH opomenu i pokazala pravi put do pobjede.
Nigdje veze usporedba.Na gostujucem terenu pred praznim tribinama,i jos ni blizu desetkovani zbog povreda kao BIH repka.samoposmatram je napisao/la:Danska je veceras dala BiH opomenu i pokazala pravi put do pobjede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare unaprijed priprema izgovore.harishp je napisao/la:Nigdje veze usporedba.Na gostujucem terenu pred praznim tribinama,i jos ni blizu desetkovani zbog povreda kao BIH repka.samoposmatram je napisao/la:Danska je veceras dala BiH opomenu i pokazala pravi put do pobjede.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Možda i ne bi, ali bi na svojoj poziciji bio mnogo opasniji. Centaršutevi nam ne trebaju, a on svakako ne zna centrirati, trebaju nam prodori, širenje igre i otvaranje prostora za Pjanića.bvb je napisao/la:U napadu bi ga vjerovatno "neutralizirali".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

I ti rahat od pameti,ha ja a uz to los advokat ko Harkin,pardon Karkin.h1a2s3o je napisao/la:Hare unaprijed priprema izgovore.harishp je napisao/la:Nigdje veze usporedba.Na gostujucem terenu pred praznim tribinama,i jos ni blizu desetkovani zbog povreda kao BIH repka.samoposmatram je napisao/la:Danska je veceras dala BiH opomenu i pokazala pravi put do pobjede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH
Prenosio je i protiv LatvijeSheyi je napisao/la:Zoran Šuko komentariše tekmuMislim da nismo nikad pobjedili kad je on bio komentator

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.