Safet Sušić - Pape

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 nov 2014, 18:00

mirzatele je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nadam se da cemo pobijediti u nedjelju, a ako ne pobijedimo ne znam da li bi zelio bod koji ce ostavit ovu ublehu na klupi ili poraz koji ce ga skloniti od svetinje za sva vremena, jer bi nas taj bod koji ce ga ostavit mogao doci glave u sljedecim utakmicama
Eh sad si nayebo. Ides u virtualnu arhivu. Sad si Velsanin, Belgijanac i Izraelac. Ocito da si neprijatelj Bosne :mrgreen:
kazem, nadam se pobjedi i stvarno mislim da cemo pobijediti, da ce momci upravo zbog ovih izostanaka dati sve od sebe. Ali uzeti bod i slusati izjave da je to super i onda sa ublehom na klupi cekati utakmice sa Velsom,Belgijom opet Izraelom ili otjerati ga jednom za sva vremena, dobiti novog trenera,unijeti pozitivnu atmosferu i sa normalnim spiskom krenuti u nastavak kvalifikacija, jer mi smo uz normalnu taktiku za sve reprezentacije osim Belgije svemirski brod
Ma znam sta pises druze, nego sam ti napisao sarkazmom spin koji ce ti ovi sto ga brane pisati. Zato onaj zeleni smijeh. :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 nov 2014, 18:01

calcio je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Đurića prekrižio jer je sa 24. godine u Seriji A, a Adilovića bi zvao koji je sa 28 godina, na vrhuncu karijere, u Samsunsporu u n-toj Turskoj ligi :tokralju:

Koja predanost :tokralju:
Nisam ja nikoga prekrizio, govorim o trenutnoj situaciji. I ne vodim se transfemarktom i jacinom liga kao sto neki od vas rade. Mnogo je igraca koji zavrse u velikim klubovima iako nemaju kvalitet, kao sto ima mnogo igraca koji nikad ne doguraju do velikih liga i klubova iako imaju kvalitet. Mnogo se stvari treba poklopiti da bi doslo do transfera. Glupo je prema tome gdje neko igra ocjenjivati kakav je igrac.
Naravno da je glupo vama koji branite Safeta. Kako bi drugačije opravdali dominaciju HNL-a u reprezentaciji.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 nov 2014, 18:03

Prvo kažete da smo mi prosjek repka, a ovamo pisete da ne treba zvati Djurica jer je kao prosjek.

Eto Hajrović će igrati napadača, koliko je on dao golova ove sezone? 1.
Đurić? 1

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 nov 2014, 18:04

calcio je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pa znaju da nemamo napadaca koji bi mogli zamjeniti Dzeku i Ibisevica. Ozbiljni sportski novinari su ipak malo upuceniji od obicnih forumasa koji velicaju Djurica i Mahmutovica i prave od njih klasu. Ovaj prvi je usao u 25 godinu i tek debitovao u prvoj ligi. U zadnjih 4-5 sezona je sveukupno zabio 15-tak golova. U tim godinama normalan igrac iza sebe ima na stotine nastupa u prvim ligama i masu golova. Mahmutovic je vec 7-8 godina u Ceskoj i nikad nije zabio vise od 12-13 golova u sezoni. Sad bi neki novinar trebao napadati selektora jer nije pozvao nekog od ove dvojice? To se ovdje na forumu mozda smatra kao ozbiljna kritika ali u stvarnom zivotu je smijesno.
Cekamo novog Dzeku, dok se ne pojavi neko njegovih kvaliteta, VISCA U SPIC :opaopa: :bih:
Ne mozemo ni na silu stvoriti nekog novog Dzeku.
E druze haj ovako da okrenemo pricu. Mi pored Begovica nemamo ni jednog golmana ni blizu njegovih kvaliteta. Fejzic je na klupi posljednjeplasiranog kluba cvajte http://www.****/utakmica/WERt3kQF/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (rezultati com) dujkovicu zrinjski vrhunac karijere. Po tvojoj logici oni nebi trebali biti pozivani nego samo Begovic. Sta ce nam slabiji golmani. Pa onda po tvojoj logici kad se Begovic povrijedi koga cemo na go? Susicu je ovo cini mi se peta godina u reprezentaciji i za to vrijeme nije uspio naci treceg napadaca, igraca koji ce sjediti na klupi i ulaziti samo kad mora ( kakva je sad situacija). Ja kad nemam para da kupim Audia ja cu kupit golfa dvicu. Pokrijes se sa onim sto imas. Vec se godinama Susicu prebacivalo nepozivanje nekog treceg napadaca koji ce bit zamjena Dzeki i Vedi, al on je tvrdoglav i njegov inat nas je doveo do ove sad situacije.

Inace mislim da cemo pobijediti ove **** i vratiti se kuci sa tri boda. Najgore bi bilo da odigramo nerijeseno jer bi imali samo tri boda a i ova "trenercina" bi ostala selektor.
Zadnja izmjena: mumin, dana/u 14 nov 2014, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 nov 2014, 18:04

Glupo je samo prema broju golova ocijenjivati kvalitet napadaca. Ima jos bitnih stvar nisu sve samo golovi. Ako se pogleda Mahmutovic i koliko je odigrao minuta prosle sezone ( malo ) kao i ove sezone postigao je solidan broj golova. Mada cak bi mi prije i Adilovic igrao devetku nego Visca ili Lulic ako vec mora biti on. Da zaigraju u nekom klubu Adilovic i VIsca zajedno 99% ce Adilovic igrati pravog napadaca a ne Visca laznog napadaca.
wienultras je napisao/la:ali mislim da ste strogi previse prema malom djuricu,nerealni ste..jos ce on napredovat,nemoze svako igrati za nekog velikana sa 18 i resetati mreze..polako
Jeste on igra u Serie A samo tih par golova stvarno nisu nesto posebno. Trebao bi postici bar jedno 10 po sezoni da bi zasluzio da igra za reprezentaciju. Trenutno su po meni Mahmutovic i Tankovic ispred njega. Mada sad je ionako sve kasno a poslje ove utakmice bice duga pauza. Ako tada Djuric bude imao naprimjer bar jedno pet golova tada bi zasluzio biti jedan od 23 igraca.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 18:04

Svaki igrac koji ovisi o klubu a ne o svojim kvalitetama otpadne sa vremenom. Meni je najjaca scena sto se tice te price oko klubova kad su navalili da se pozove Jahica sto je Pape i uradio. Argument javnosti je bio da ce igrati knock out fazu LP i zato je pozvan medjutim nakon baraza u koji je pozvan Jahic odlazi u Kardemir gdje se borio za opstanak i tu zavrsava svaka prica o njemu. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 nov 2014, 18:06

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 18:09

Djuric ima vremena da se nametne, mislim da situacija dobro izgleda po njega. U Ceseni ga izgleda cijene, dobice sansu i na njemu je da je iskoristi. AKo i ispadnu u drugu ligu moze naci neki drugi klub, ali o tome je vec rano razmisljati. Susic je rekao da ga prati i vjerujem da ce ga pozvati. Ja govorim i trenutnoj situaciji, prije bih zvao Adilovica jer je iskusan, prekaljen i dokazan golgeter, vise bi nam on mogao pomoci u ovom trenutku nego Djuric. Ali tesko da bi i on dobio sansu u prvih 11, ne vjerujem.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 18:10

BelminM23 je napisao/la:
Nevjerovatno, upoznao sam ovoga narkomana Allaha mi i to sam imao velikih problema sa njim. 100% sam siguran da je to on. :crazy:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 nov 2014, 18:10

ajax

upravu si ti druze,stoji to sve.
mahmutovic zasluzuje poziv,prije djurica,stilic prije svena,prcica i td..samo sam komentarisao kada se uzme u obzir koga se sve postavlja u napad,smijesno mi...visca nije napadac,nije ni hajrovic.
adilovic nikako ba,
ipak ja bi zvao i mahmutovica i djurica,pa makar klupu grijali,djuric je poput djeke,visok,jak,po dvojicu moze nosati..tehnicki jak...gledao sam dvije utakmice do sad njegove,strasan je...fali koji gol vise,ali i to ce doci..
strasan je u duelu,jak,pravi hrvac..jedan takav bi dosta prostora oslobodio visci,hajrovicu,pjanicu...
ali opet,to je samo moje misljenje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 nov 2014, 18:11

Adilovic i dokazani golgeter u istoj recenici. E sad sam sve vidio. To moze reci osoba koja nikad nije gledala pomenutog igraca i budala.
Celik!3,2,2.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 nov 2014, 18:11

Sabinho je napisao/la:Svaki igrac koji ovisi o klubu a ne o svojim kvalitetama otpadne sa vremenom. Meni je najjaca scena sto se tice te price oko klubova kad su navalili da se pozove Jahica sto je Pape i uradio. Argument javnosti je bio da ce igrati knock out fazu LP i zato je pozvan medjutim nakon baraza u koji je pozvan Jahic odlazi u Kardemir gdje se borio za opstanak i tu zavrsava svaka prica o njemu. :lol:
Slazem se sa poentom posta da se netreba odmah zvati igrac samo radi kluba i ligi u kojoj trenutno igra nego na nivou kvaliteta tog igraca, ali neslazem se sa ovim primjerom o Jahicu, koji je u svoje vrijeme imao vrlo dobrih nastupa za repku, i vise nego opravdao svoje mjesto u njoj dok je igrao.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 18:13

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Svaki igrac koji ovisi o klubu a ne o svojim kvalitetama otpadne sa vremenom. Meni je najjaca scena sto se tice te price oko klubova kad su navalili da se pozove Jahica sto je Pape i uradio. Argument javnosti je bio da ce igrati knock out fazu LP i zato je pozvan medjutim nakon baraza u koji je pozvan Jahic odlazi u Kardemir gdje se borio za opstanak i tu zavrsava svaka prica o njemu. :lol:
Slazem se sa poentom posta da se netreba odmah zvati igrac samo radi kluba i ligi u kojoj trenutno igra nego na nivou kvaliteta tog igraca, ali neslazem se sa ovim primjerom o Jahicu, koji je u svoje vrijeme imao vrlo dobrih nastupa za repku, i vise nego opravdao svoje mjesto u njoj dok je igrao.
Da ali zasto se pritisak pojavio tek kad je Apoel plasirao dalje u LP a prije toga kraj kvala i ostali period se "a" nije moglo cuti o njemu, nit' ga je ko prizivao nit' ista. I onda navalili igrace covjek osminu finala a on zapalio u Tursku po lovu. :) Onda opet tisina evo i dan danas. :silent:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 nov 2014, 18:14

wienultras je napisao/la:ajax

upravu si ti druze,stoji to sve.
mahmutovic zasluzuje poziv,prije djurica,stilic prije svena,prcica i td..samo sam komentarisao kada se uzme u obzir koga se sve postavlja u napad,smijesno mi...visca nije napadac,nije ni hajrovic.
adilovic nikako ba,
ipak ja bi zvao i mahmutovica i djurica,pa makar klupu grijali,djuric je poput djeke,visok,jak,po dvojicu moze nosati..tehnicki jak...gledao sam dvije utakmice do sad njegove,strasan je...fali koji gol vise,ali i to ce doci..
strasan je u duelu,jak,pravi hrvac..jedan takav bi dosta prostora oslobodio visci,hajrovicu,pjanicu...
ali opet,to je samo moje misljenje
Djuric ima sanse da se nametne tako je. Cak i Adilovic bi bio bolji izbor u napadu samo u ovoj utakmici nego Visca, Lulic i najvjerovatnije Hajrovic. Igracki Tankovic i Mahmutovic zasluzuju prije zaigrati nego Adilovic. Isto vazi i za Djurica ako pocne bar povremeno zabijati. Znaci minimalno 8-10 golova po sezoni. Sto se tice ove utakmice to se slazem sa tobom trebao je pozvati dvojicu napadaca. Pa makar to bili Djuric i Adilovic. Bolje cak i to nego nista.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 18:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Adilovic i dokazani golgeter u istoj recenici. E sad sam sve vidio. To moze reci osoba koja nikad nije gledala pomenutog igraca i budala.
Jedino ovi zadnji mogu ismijavati igraca koji je sa lakocom zabijao dvadesetak golova u PL par sezona zaredom. Nije u nasoj ligi tako lako zabiti gol.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 nov 2014, 18:18

treba uzeti u obzir i klub u kojem igra,klub koji u prosjeku zabije gol po utakmici..
i brani se u vecini..ali ima vremena za njega,kako sam kazes,neka zabije do ljeta,barem 8,do 10,bice i poziv,i mozda klub novi..njegovo je da igra
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 nov 2014, 18:19

Sheyi je napisao/la:Prvo kažete da smo mi prosjek repka, a ovamo pisete da ne treba zvati Djurica jer je kao prosjek.
Jes, jes... :rol:
Papetoqurci o repki: Sta vam je? Mi smo jedna prosjecna ekipa sa nekoliko dobrih igraca koju je genije Safet odveo na Svjetsko?
Papetoqurci o Djuricu: Sta vam je? Sa 24 tek u Seriji A? Mi smo ipak jedna od jacih evropskih ekipa- svjetska klasa ili niko.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 14 nov 2014, 18:23

Hahahaha adilovic dokazani golgeter,samoubij se molim te. Pa ta krampa je znala promasiti prazan gol s dva metra.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 18:24

Consigliere je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Prvo kažete da smo mi prosjek repka, a ovamo pisete da ne treba zvati Djurica jer je kao prosjek.
Jes, jes... :rol:
Papetoqurci o repki: Sta vam je? Mi smo jedna prosjecna ekipa sa nekoliko dobrih igraca koju je genije Safet odveo na Svjetsko?
Papetoqurci o Djuricu: Sta vam je? Sa 24 tek u Seriji A? Mi smo ipak jedna od jacih evropskih ekipa- svjetska klasa ili niko.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja licno nisam nikad rekao da smo prosjecna repka, za druge ne znam. Nije Djuric dosao u Serie a zato jer je izdominirao u nizim ligama, realno ne zna ni sam kako je dobio sansu ali kad je vec dobio neka ucini sve sto moze da je iskoristi. Valjace njemu, valjace i nama u buducnosti.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 nov 2014, 18:26

@calcio mozes li mi odgovorit na ovo pitanje sa prethodne stranice?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.