Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Ajax » 14 nov 2014, 16:59

Consigliere je napisao/la:Ma, koga briga kakav je ko ovamo, u zivotu van terena?! Osim mozda ako ne zivi iznad tebe u stanu, a curi mu iz banje :mrgreen:
Ne poznajem ni jednog naseg igraca privatno, i na njih gledam iskljucivo kao na profesionalne igrace i nikako vise. Meni je bitno da Dzeko zabije gol, a hoce li sutra biti ambasador Unicefa ili nece, to mi je najmanje vazno. Obicno se i s tim pretjeruje.... recimo, igrac se uslika sa djetetom sa Dawnovim sindromom i ide natpis od pola metra: Pogledajte kakav je humanista taj i taj.... Ma, nemoj me zayebavat :roll: Odvojio 5 sekundi zivota i sad on humanista.
Samo nek igraju najbolje sto mogu i nek' ginu za dres repke... za ostalo me boli kuki! ;)
:salut: :salut:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 14 nov 2014, 17:01

Belmin6 je napisao/la:@bvb
Iskreno, da li bi ti cekao pola sata sam ispred kafica da se uslikaš s covjekom koji te odbio, onako preko qrca ?
Ne bih, ali bih vjerovatno prije razmotrio opciju da ga ne pratim dok ulazi u kafic, prilazim stolu i pitam za fotku, nego da sacekam bolju priliku za slikanje. Najlakse je reci da je kabadahija ili slicno, ali treba probati razumjeti i Spahu.
Mislis li da je "ruzno" od tebe sto si ga prekidao dok sjedi s nekim na kafi umjesto da sacekas malo (ako imas dovoljno vremena). On isto tebe moze posmatrati kao kabadahiju koji ga prati i ometa, zar ne?

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 nov 2014, 17:06

Neutral, koji je tvoj problem :?:

@bvb

Niti sam ga uhodio ili nešto slicno. Vidio sam da je ušao u kafic i kulturno mu prišao, a on me drsko odbio.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 17:10

Najgore od svega je sto bi da se umjesto Emira nalazio Edin Cartman i kompanija okupili na Dzekinoj temi i ne bi dali pardona nikome. Ovako kad je vec on u pitanju druga je prica. Ponavljam, milion puta sam cuo takve price o njemu od momaka koji se cine iskrenim i koji ne bi imali nikakve koristi da to izmisljaju. Interesantno, nikada to nisam cuo o nekom drugom igracu a imamo vecih zvijezda od Emira.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 nov 2014, 17:17

Vjerujem Belminu i niko nije rekao da laze, ali je pitanje jel to nesto toliko veliko da ga se pljuje. Prisao mu je u kaficu, malo neugodno i nepristojno, da li bi mu neki drugi igrac izasao u susret ne znamo ( ne racunam ove Vrsajevice, Zakarice i ostale jer su oni jos u fazi da traze od nekog da se slikaju ), da li je Emir mogao ustati uslikati se,pa vjerovatno jeste, ali sad praviti dramu, pa nije ga udario. Ipak je Emir velika zvijezda i da je umisljen vjerovatno ga nebi mogli ni vidjeti nikako, a kamoli uslikati se, a to svako moze u situaciji kad je to predvidjeno.

Drugo poslije te kafe Emir je otisao u posjetu Celiku i slikao se sa svima, mozda nesto i donirao zasto to niko ne spominje ?
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 14 nov 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 17:19

Belmin6 je napisao/la:Neutral, koji je tvoj problem :?:

@bvb

Niti sam ga uhodio ili nešto slicno. Vidio sam da je ušao u kafic i kulturno mu prišao, a on me drsko odbio.
Mozda si mu kulturno prisao ali moras shvatiti da je sam prilaz nekome dok sjedi i jede/pije i trazenje da prekine obrok ili kafu da bi se slikao sa tobom pomalo nekulturno.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 nov 2014, 17:27

Belmin6 je napisao/la:Neutral, koji je tvoj problem :?:

@bvb

Razumijem te, nije baš Emir blage naravi, još pogotovo ako ako nadrndan. Prgav je on baš. Mada opet, možda nije bio raspoložen, možda je htio malo mira, možda je jeo, pio, razgovarao nešto važno pa je tako odreagovao.
Sa mnom u Zenici se slikao bez problema, sa osmijehom na licu. Čak smo i ponovili sliku, jer je 1. bila mutna :lol:
a vidno je bio umoran i žurio se u autobus.
Tako da, opet, ni meni ne bi bilo baš drago da mi neko na takav način odbije.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 17:38

Belmin6 je napisao/la: Kakav si ti frajer :crazy:

Ono draže mi se uslikati s nekom fuksom, nego s jednom od legendi reprezentacije BIH :?: Šta pricaš bolan :?: Pa mislim da bi 99 % ljudi uradilo isto kao i ja. Zar ne :?:

Šta ima u tome loše ? Što sam kulturno prišao, izvinio se zbog ometanja i pitao za sliku ? Jesam ga uvrijedio nešto, u cemu je problem bio ? Oduzeo bih mu krucijalnih deset sekundi života ?
A gdje to piše,u kojem zakonu da je bilo ko od sportista dužan da se slika s tobom ??? Ko si to ti ? I realno ako sagledaš i on je čovjek od krvi i mesa,došao je popit piće,malo popričat sa jaranom! Kad shvatiš da mu to nije dužnost i da je to samo njegova dobra volja,biće ti lakše! Ja prvi ne bi nikad to uradio,jer ne patim od tih sranya zvanih slika ! Pjanića sam sreo s nekom djevojkom prije 2 mjeseca,i šta sam treb'o,daj Pjana da se slikamo !?
Što nisi saček'o vani ko i ta djevojka i uslikao se,ako ti je stalo!

Ja samo kažem da mi je draže uslikat se s nekim kome ja nešto značim u životu i ko meni znači,npr djevojka,drugarica,rodica.. fakat da neću zaustavit prvu na ulici i pitat je da se slikamo!
Jednostavno nikog ne doživljavam kao zvijezdu,za mene su svi ljudi isti,pare i trenutna slava su nešto drugo! Oni su tu zbog ove države,i ona treba biti u prvom planu,nikakav Spahić,Džeko,Pjanić ili bilo ko drugi!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 18:56

DragonGirl je napisao/la: Ali zar nije lijepo da za uspomenu imaš fotografiju sa nekim takvim, kao što su npr. sportisti, pa da evo konkretno za 50 godina možeš unucima pokazat tu sliku i reći: Vidiš sine, ovo je tvoj dedo i čovjek koji je kao kapiten predvodio našu zemlju na njenom prvom SP. Znamo svi koliko nam je to SP značilo. Ja tako gledam na to, a ne na neki vid loženja, skupljanja lajkova itd. ;)
Ima djevojaka koje razmisljaju kao ti,ali velika većina to radi zbog glupih lajkova na fb! Mislim ne moram ti pričat,imaš ih koje svaki sat izbacuju gdje su,šta rade,s kim su! Ja nisam jednostavno u tom fazonu,ali je pojedincima teško skontat da niko nije savršen,pa tako ni igrači,jednostavno ne mogu uvijek biti raspoloženi za slikanje ili šta već,autograme itd! A to što je Spaha odbio ovog Belmina za slikanje,ne daje nikom za pravo da priča o njemu kao čovjeku... i da piše ko Belmin,da je g.ovno od čovjeka! Jednostavno nije se čovjeku dalo u tom momentu i vozdra! Tako isto pojedini momci od cure koja im se sviđa naprave k.urvu,jer ih odbije,do tad je bila najbolja na svijetu,al' čim vidi da nema kod dotične šanse,odmah je sve i svašta,a cura normalna,jednostavno neće :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 19:10

@rishaa opet nekako ne mogu da se slozim sa tobom. Cuj ko je on, je li duzan? Sta sad da repka igra pred praznim tribinama i navijaci pitaju jesmo li duzni dolaziti. Spahic je sad dosao i opet ce kad bude neko naredno okupljanje, dakle @belmin nema sanse da ga vidi i da se opet potrefi takva situacija. Jesu li navijaci duzni uzimati po 3-4 dana slobodno na poslu i putovati u pm da gledaju Spahica i ekipu? Nisu. Je li neka druga reprezentacija proteklih godina imala podrsku kao nasa? Nije. Jesu li navijaci ikad prilikom neke utakmice vrijedjali Spahica zbog cega bi se ovaj nesto promjenio? Nije. Jesu li se navijaci odnosili prema Emiru kao prema bozanstvu? Jesu. Je li dvadeset sekundi tesko za odvojiti za jednog navijaca koji ima silnu zelju da se uslika sa njim? Nije. Koliko vremena imalo upuceniji navijac potrosi da gleda Emira, Edina, Miralema u nekad toliko dosadnim i jadnim utakmicama njihovih klubova? Puno, a opet nisu duzni to raditi. Razumi malo i @belmina, konstantno je pisao o Emiru u superlativima, branio ga i kao masa drugih forumasa doslovno se kleo u njega a na kraju je od njega dobio neku vrstu ponizenja. Kako bas Spahic da se uvijek spominje u ovakvim stvarima...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 nov 2014, 19:26

Goalgetter je napisao/la:Jesam ja jedini neutralan u vezi Spahica. Niti ga stvarno nesto gotivim, ali ga i ne mrzim. Treba da bude svima poznato da on nije ''cvjecka'', i da ima stvarno diskutabilan karakter. Isto tako, cijenim njegovo igranje pod povredama, razbijenom glavom, i davanjem zadnjeg atoma snage na terenu, isto kao sto mu i zamjeram na Nigeriji, Francuskoj... Sto se po meni, nekako sve sumira na to da sam neutralan sto se tice njega, drag, kao i svi ostali reprezentativci, i ima moju podrsku.
slicno razmisljamo :thumbup:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 19:33

Sabinho je napisao/la:@rishaa opet nekako ne mogu da se slozim sa tobom. Cuj ko je on, je li duzan? Sta sad da repka igra pred praznim tribinama i navijaci pitaju jesmo li duzni dolaziti. Spahic je sad dosao i opet ce kad bude neko naredno okupljanje, dakle @belmin nema sanse da ga vidi i da se opet potrefi takva situacija. Jesu li navijaci duzni uzimati po 3-4 dana slobodno na poslu i putovati u pm da gledaju Spahica i ekipu? Nisu. Je li neka druga reprezentacija proteklih godina imala podrsku kao nasa? Nije. Jesu li navijaci ikad prilikom neke utakmice vrijedjali Spahica zbog cega bi se ovaj nesto promjenio? Nije. Jesu li se navijaci odnosili prema Emiru kao prema bozanstvu? Jesu. Je li dvadeset sekundi tesko za odvojiti za jednog navijaca koji ima silnu zelju da se uslika sa njim? Nije. Koliko vremena imalo upuceniji navijac potrosi da gleda Emira, Edina, Miralema u nekad toliko dosadnim i jadnim utakmicama njihovih klubova? Puno, a opet nisu duzni to raditi. Razumi malo i @belmina, konstantno je pisao o Emiru u superlativima, branio ga i kao masa drugih forumasa doslovno se kleo u njega a na kraju je od njega dobio neku vrstu ponizenja. Kako bas Spahic da se uvijek spominje u ovakvim stvarima...
Razumi ti mene da ja volim BOSNU I HERCEGOVINU,više od svih tih igrača,njih danas ima,sutra nema! Ja sam gledao reprezentaciju kad nikog od ovih danas nije bilo u repki! Svi će oni doći i proći,a Bosna će puno duže trajati od njih!
Jedino kome ja mogu kleknut i zamolit ga za nešto je Allah dž.š. To što pojedinci u svojim glavama prave idole i sline za njima,nebitno koja je profesija u pitanju,samo je njihov problem! Ja nikad ni za Emira nisam napisao da je pametan,da je ovakav ili onakav,ja njega cijenim kao igrača i mogu ga poštovat a i ne moram! A mene ne interesuje kao npr Virtu ili neke,šta on radi sa svojim životom,s kim spava,kojoj će dijete napravit i ostale gluposti! Jednostavno ne zanima me ono šta radi van terena,ako zna da igra nek igra,ako ne zna nek ga otjeraju i ćao!
A navijača što se tiče,i to je naša dobra volja hoćemo li ih bodriti ili nećemo! Znalo je Bilino biti i skoro prazno,pa se igralo! Kad od nesavršenog čovjeka pokušavaš napravit savršenstvo i onda počneš vjerovat u to,dolazi do razočarenja! Ja nikog od njih ne gledam kao božanstvo,i zato i ne patim za tim da se slikam s njima! Ja na utakmicu idem zbog države,a ti igrači bi trebali predstavljat tu državu a ne sebe pojedinačno! Meni je to ispod časti da nekog moljakam za sliku i autogram! Mogu ih poštovat i pozdravit,rukovat se,al da slinim za nekim,ne pada mi na pamet Sabinho! Nit sam ja savršen nit su oni savršeni,tako da nema potreba da očekujem nešto specijalno,samo treba biti malo realan i skontat ćeš da su to samo ljudi!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 19:38

Eh dobro si sve napisao, pa pogledaj samo sta se pise po ovoj temi- pretjerivanje. I mene zaboli qrac za sliku il' autogram ali nismo svi isti, nekome to bas puno znaci. I podvuk'o bih ovaj tvoj dio o savrsenstvu, to je to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2014, 19:42

Ja Emiru nikad ne bi dao autogram.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 19:44

Sabinho,ja se ne slažem ni s time što Papeta nazivaju svakakvim nazivima,psuju mu familiju,lijepe glave krava,bikova,ili Hadžiću i Tini... Isto tako ne volim ni pretjerivanje i ukivanje u zvijezde,Emir Spahić je po meni dobar igrač za našu repku,imao je i loših partija,al' po meni više dobrih! Svako ko može pomoći i ima kvalitet,treba da igra,pa iz kojeg god kluba i lige bio! Al gurat neke igrače na silu i pravit budalama cijelu državu,nije ok! A s druge strane zapostavljat neke koji bi trebali dobit šansu,prije svega nije lijepo prema tim momcima,mi ionako ne možemo tu ništa promijenit,osim da ukazujemo na to,iako znamo da nam je uzalud
!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 nov 2014, 19:58

sta bi sa Emirom i Papetom, jesul se ikad pomirili ili se jos uvjek prepucavaju preko medija?

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 20:02

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

snowdrop
Kontakt:

Post Postao/la snowdrop » 14 nov 2014, 20:20

rishaaa je napisao/la:Razumi ti mene da ja volim BOSNU I HERCEGOVINU,više od svih tih igrača,njih danas ima,sutra nema! Ja sam gledao reprezentaciju kad nikog od ovih danas nije bilo u repki! Svi će oni doći i proći,a Bosna će puno duže trajati od njih!
Jedino kome ja mogu kleknut i zamolit ga za nešto je Allah dž.š. To što pojedinci u svojim glavama prave idole i sline za njima,nebitno koja je profesija u pitanju,samo je njihov problem! Ja nikad ni za Emira nisam napisao da je pametan,da je ovakav ili onakav,ja njega cijenim kao igrača i mogu ga poštovat a i ne moram! A mene ne interesuje kao npr Virtu ili neke,šta on radi sa svojim životom,s kim spava,kojoj će dijete napravit i ostale gluposti! Jednostavno ne zanima me ono šta radi van terena,ako zna da igra nek igra,ako ne zna nek ga otjeraju i ćao!
A navijača što se tiče,i to je naša dobra volja hoćemo li ih bodriti ili nećemo! Znalo je Bilino biti i skoro prazno,pa se igralo! Kad od nesavršenog čovjeka pokušavaš napravit savršenstvo i onda počneš vjerovat u to,dolazi do razočarenja! Ja nikog od njih ne gledam kao božanstvo,i zato i ne patim za tim da se slikam s njima! Ja na utakmicu idem zbog države,a ti igrači bi trebali predstavljat tu državu a ne sebe pojedinačno! Meni je to ispod časti da nekog moljakam za sliku i autogram! Mogu ih poštovat i pozdravit,rukovat se,al da slinim za nekim,ne pada mi na pamet Sabinho! Nit sam ja savršen nit su oni savršeni,tako da nema potreba da očekujem nešto specijalno,samo treba biti malo realan i skontat ćeš da su to samo ljudi!
Odlično rečeno :thumbup: :bih:
bordo boje i oči su moje

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 14 nov 2014, 20:32

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 nov 2014, 21:07

Misir je napisao/la:
harixs je napisao/la:sta bi sa Emirom i Papetom, jesul se ikad pomirili ili se jos uvjek prepucavaju preko medija?
jutros

slika
Mora da su legle pare iz Germanie cim toliko raspolozenje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.