Popusices ban SabinhoSabinho je napisao/la:ZvornikBBB je napisao/la:Papke zakasnio na avion.... Cak i da sam medju onima koji nisu za Papeta rek'o bi ti da si glup.

A slika je smijesna zato sto je "glupa", a i komentar ispod nije los

Popusices ban SabinhoSabinho je napisao/la:ZvornikBBB je napisao/la:Papke zakasnio na avion.... Cak i da sam medju onima koji nisu za Papeta rek'o bi ti da si glup.
Potpuno se slazem s tobom. Visca je u nekoliko zadnjih utakmica bio toliko los da uopste nije ni zasluzio poziv za ovaj mec. A u pravu su kad kazu da ovi mladici trebaju pojesti jos pure, Visca ima iskustvo koje oni nemaju. Ali ja sam ubijedjen da ce sva trojica u narednih par godina postati mnogo bolji igraci od Visce.Kaunas je napisao/la: po čemu naš najbolji joker?
u koliko utakmica je odigrao zapaženu ulogu?
ovo Virtual piše sa 2 acca Dzane miVirtu4l je napisao/la:Čovjek pokušava da ti objasni da oni moraju još pure jesti da stignu i ovaj Višćin nivo, igra u solidnoj ekipi u ligi koju je smiješno upoređivati sa našom. Igrač je koji uvijek može uskočiti, a ovi nisu dokazani ni na nivou naše lige, a kamoli nešto drugo. Višća se sigurno nalazi među naših 14-15 igrača, i sve ovo je sasvim dovoljno da njegov poziv nikada ne dođe u pitanje.Kaunas je napisao/la: to za najboljeg jokera neću da komentarišem zabio gol latviji (u pobjedi od 5-0) i asist protiv slovenije (3-0) Aferim momčino![]()
ma nije puno stariji, od Duljevića 3, a od ove dvojice 6 godina
Kako tako pises kad je taj isti Edin pre neki dan briljirao u nakantavnju velike Galate...I asistencija kao i predobra defanzivna igra...AsmirBegovic je napisao/la:Potpuno se slazem s tobom. Visca je u nekoliko zadnjih utakmica bio toliko los da uopste nije ni zasluzio poziv za ovaj mec. A u pravu su kad kazu da ovi mladici trebaju pojesti jos pure, Visca ima iskustvo koje oni nemaju. Ali ja sam ubijedjen da ce sva trojica u narednih par godina postati mnogo bolji igraci od Visce.Kaunas je napisao/la: po čemu naš najbolji joker?
Virtual u diskusiju uključuje i treći account, večeras će da broji do 10imperator10 je napisao/la:Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći
Hahahah. Eh ovo bi i mogla biti pljuska.mirzatele je napisao/la:Grcka gubi od Farana, Pape dijeli pljuske
Po kojem li je kriteriju onda Stojan Rivaldo Makazice Vranjes upao u repku.calcio je napisao/la:Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.
Ne zna dijete šta priča. Upoređuje izgrađenog i afirmisanog igrača sa igračima koji realno u ovom trenutku nemaju ništa za ponuditi. Za par godina možda, ali sad trenutno se ne mogu porediti.imperator10 je napisao/la:Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći
pričamo o reprezentativnim nastupima...Husika je napisao/la:Kako tako pises kad je taj isti Edin pre neki dan briljirao u nakantavnju velike Galate...I asistencija kao i predobra defanzivna igra...AsmirBegovic je napisao/la:Potpuno se slazem s tobom. Visca je u nekoliko zadnjih utakmica bio toliko los da uopste nije ni zasluzio poziv za ovaj mec. A u pravu su kad kazu da ovi mladici trebaju pojesti jos pure, Visca ima iskustvo koje oni nemaju. Ali ja sam ubijedjen da ce sva trojica u narednih par godina postati mnogo bolji igraci od Visce.Kaunas je napisao/la: po čemu naš najbolji joker?
Vala u ovom trenutku Stojan igra bolje u boljem klubu od Ognjena, čak i postiže golove.Goalgetter je napisao/la:Po kojem li je kriteriju onda Stojan Rivaldo Makazice Vranjes upao u repku.calcio je napisao/la:Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.
Otkud njega izvuceGoalgetter je napisao/la:Po kojem li je kriteriju onda Stojan Rivaldo Makazice Vranjes upao u repku.calcio je napisao/la:Mozda Susic ne vidi potencijal u igracima koji godinama (5 i vise godina) igraju po slabim istocnoevropskim ligama. Sta mislite o tome, ispravno ili ne? Najbolji igraci iz tih liga obicno predju negdje na zapad.
bravo majstore, napokon si shvatio!!Virtu4l je napisao/la:Ne zna dijete šta priča. Upoređuje izgrađenog i afirmisanog igrača sa igračima koji realno u ovom trenutku nemaju ništa za ponuditi. Za par godina možda, ali sad trenutno se ne mogu porediti.imperator10 je napisao/la:Pa skoknuo je ti Duljevic do Cvajte bio na probu pa se ispalio nazad k'o metak. Nije ni blizu Višći
dakle, 2016-e godineKaunas je napisao/la:nakon ovog ciklusa, ma kako on završio, napraviti blagu sjmenu u kadru...
imperator10 je napisao/la:Kad da 10-12 golova za polusezonu u najgoroj ligi Europe,onda ga mozes preporucivati. Opet, Visci ni do koljena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.