Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

pik i winwin.baAltanamera je napisao/la:gdje da nađem 4 GB RAM memorije DDR3 1333 MHz povoljno? Može i 2GB
ovaj .ini to su konfiguracije ko steama - tekst dokument jer se moze otvorit wordpadom, to su kodovi igre, usera i sl. na to je on mislio i to treba, uglavnom sve iz foldera crackmiki_92 je napisao/la:koji text dokument

ma uglavnom od sad uvijek kopiraj sve iz crack foldera a ram fino si naso bgm, jesil ga vec ugradio osjetis li ista da je brzi?R32 je napisao/la:Da Murinjo to je to, do sad nikad nista sl. nisam imao priliku krekovat da treba i ovako.
A za Ram nasao sam i ja sebi taj isti ram i brzinu 15 KM 2Gb Modul, meni doduse za laptopa ide. A ima taj isti prodaje dosta tih ramova a povoljni su. Poslat cu ti ako naiđem opet.

evo prvo kad otvorim device managerOnlyUnited je napisao/la:Idi u device manager, vidi ima li kakvih upitnika.. Onda u tom deviceu, idi na View - Show Hidden Devices... Ako bude sta, uslikaj i postiraj..
Zatim skini Malwarebytes...
Ma eto ne instaliram nesto cesto te igrice i programe. Pa ok za ubuduceJoseMourinho je napisao/la:ma uglavnom od sad uvijek kopiraj sve iz crack foldera a ram fino si naso bgm, jesil ga vec ugradio osjetis li ista da je brzi?R32 je napisao/la:Da Murinjo to je to, do sad nikad nista sl. nisam imao priliku krekovat da treba i ovako.
A za Ram nasao sam i ja sebi taj isti ram i brzinu 15 KM 2Gb Modul, meni doduse za laptopa ide. A ima taj isti prodaje dosta tih ramova a povoljni su. Poslat cu ti ako naiđem opet.

To na drugoj slici standard 101... idi na disable... Ako ne donese rezultate idi na unistal. Zatim udji u service (to ti je control pannel, administrative tools pa services.. Trazi print spooler desni klik - properties - ovo gdje stoji automaski idi na disable i ok, znaci ako ne koristis printer. Onda nakon ovog malawarea, skini wise care 365 (free verziju).arelinho je napisao/la:evo prvo kad otvorim device managerOnlyUnited je napisao/la:Idi u device manager, vidi ima li kakvih upitnika.. Onda u tom deviceu, idi na View - Show Hidden Devices... Ako bude sta, uslikaj i postiraj..
Zatim skini Malwarebytes...
http://pokit.org/get/img/4291cab3135f3b ... 22f63e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kad idem na view - show hidden devices
http://pokit.org/get/img/cf0dd5d40b8cdf ... cb497c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i sada sam primjetio nesto cudno mi se desava kad hocu da otvorim my computer krene neka instalacija i onda
otvori ovo http://pokit.org/get/img/706e0699faef22 ... 6c7e47.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i da bi otvorio my computer moram brzo kliknuti cancel i prestane instalacija i otvori mi my computer
evo sad cu skinuti malwarebytes

Nema na cemu..arelinho je napisao/la:@OnlyUnited
drug kako sam uradio ono jos se nije pojavilo i cak je sada kompjuter brzi...
hvala drug

Pokusaj s Lobit Uninstal, meni je pomoglo u nekim programima.Illmatic09 je napisao/la:Imao sam problem sa bs playerom, tacnije virus je bio u pitanju. Prebazio ga je u virus chest. I sad nemogu uninstall bs player.
Uvijek se ovo pojavi. Znali iko kako to rijesiti?
1000-1200 km bez ekranadzekooooTz je napisao/la:Koliko kosta komp da moze u isto vrjeme sve igrice podrzat i nba i fifu i pes i football manager znaci da sve to imam na kompu

+ hdd + kuciste i eto ga preko hiljadeAltanamera je napisao/la:što lažeš čo'eka?
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana
8 GB RAM-a 120KM, i7 kod mickey84 400KM, matična nek je 150, grafa 200 KM + napojna oko 50tak i bye bye

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.