Safet Sušić - Pape

rishaaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 12:23

Ja sam stravično miran, i sutra navečer ću također biti stravično miran!

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2014, 12:32

klma1 je napisao/la:'' Nije ovo samo sad, to traje već godinama. Katastrofalno pristupamo utakmicama jer smo uvijek uvjereni kako smo bolji od drugih i kako nam nitko nije ravan''.
rece Ivanovic u dijelu izjave nakon poraza kuci od Danske...Moglo bi se primjeniti i na nas...
Ma kod nas Susic uvjerava igrace da su losi, da podbacuju (jer ne kompenziraju igranje Vrsajevica i Tine naprimjer), da nemamo igraca, da smo srednja ekipa kojoj je dovoljno da ne izgubi i tako to. Covjek ubija svoje igrace u pojam.

Susic: Psiholog? Jel i to kolac?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 nov 2014, 12:33

Ohanite ljudi malo, makar pred tekmu. Nakon tekme bice materijala za rasprave. ;) Ovo mu je tekma biti ili ne biti, iako sam i dalje skeptican da bi mu savez ikada dao nogu i da izgubimo ovu, nadam se da imaju imalo zdravog razuma.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 nov 2014, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 nov 2014, 12:34

nek neko nađe onaj intervju kad je lupetao gluposti (onaj iz 3 dijela) ako mu nije mrsko :D
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 13:02

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 nov 2014, 13:07

Sto igraci ne probaju srneca ledja. :hmmmmm: Onako kako je Safet igrao dok je bio igrac, mozda je bas uspjeh lezao u srnecim ledjima (sa salatom, naravno. :mrgreen: )

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 nov 2014, 13:09

da je safet pozvao ovog leovca prije nego kovac ja garantujem da bi bio ismijavan rekli bi zove nekog levata iz hnl a sad odjednom mediji predstavljaju kao veliki gubitak sto je leovac izgubljen

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 nov 2014, 13:12

Pa isti ti mediji ga drze u sedlu

Papetoljubac pise o medijima :lol: :lol: :lol:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 13:15

Od igrača koje je Pape uveo u repku iz HNL teško da gore možemo dobiti od hajdukovaca,i za razliku od njegovih HNL zvijezda,Leovac ima svoju prirodnu poziciju a koja nam je kritična u repki... ne bi mu morao izmisljat poziciju! I niko se ne protivi da probaš nekog igrača iz bilo koje lige,al' brate 100x ga zvati iako cijeli svijet vidi da nema kapacitet za repku,eh to je bezobrazluk i zaslužuje osudu!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 nov 2014, 13:20

rishaaa je napisao/la:Od igrača koje je Pape uveo u repku iz HNL teško da gore možemo dobiti od hajdukovaca,i za razliku od njegovih HNL zvijezda,Leovac ima svoju prirodnu poziciju a koja nam je kritična u repki... ne bi mu morao izmisljat poziciju! I niko se ne protivi da probaš nekog igrača iz bilo koje lige,al' brate 100x ga zvati iako cijeli svijet vidi da nema kapacitet za repku,eh to je bezobrazluk i zaslužuje osudu!
slazem se ali garantujem ti da je pozvao ovog leovca pa ovdje na forumu bi prvi šprdnju pravili rekli bi evo još jedan iz hnl ,jednostavno sta god safet uradi pojedicima je smijesno i pogresno .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 13:29

bordobijeli je napisao/la: slazem se ali garantujem ti da je pozvao ovog leovca pa ovdje na forumu bi prvi šprdnju pravili rekli bi evo još jedan iz hnl ,jednostavno sta god safet uradi pojedicima je smijesno i pogresno .
Fazon je što on vjerovatno ne bi zvao ni Kramarića da ima naše državljanstvo,da ne uvrijedi VEDU,jer Kvržića je tek sad ponovo pozvao,a nije ni blizu dobio minute kao Avdija i Tino,e to mene živcira... Zove igrače kojima neće uopšte dati minute! A s druge strane gura neke koji su dokazali da su višak u formaciji i samo prave pometnju ostalim,kako u veznom redu,tako i u odbrani! Ne vidim svrhu pozivanja u repku igrača kojima nećeš dati šansu,čak iako se povrijede standardni! Znači Bešić npr da se povrijedi,Cimirot neće dobiti šansu,nego bi Sajo igrao opet bez defanzivnog veznog,tj ubacio bi sigurno nekog igrača umjesto Bešića koji veze nema s tom pozicijom !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 13:30

bordobijeli je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Od igrača koje je Pape uveo u repku iz HNL teško da gore možemo dobiti od hajdukovaca,i za razliku od njegovih HNL zvijezda,Leovac ima svoju prirodnu poziciju a koja nam je kritična u repki... ne bi mu morao izmisljat poziciju! I niko se ne protivi da probaš nekog igrača iz bilo koje lige,al' brate 100x ga zvati iako cijeli svijet vidi da nema kapacitet za repku,eh to je bezobrazluk i zaslužuje osudu!
slazem se ali garantujem ti da je pozvao ovog leovca pa ovdje na forumu bi prvi šprdnju pravili rekli bi evo još jedan iz hnl ,jednostavno sta god safet uradi pojedicima je smijesno i pogresno .
Tako je @bordobijeli. Ja sam spominjao Leovca prije dvije godine, kazu taraba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 nov 2014, 13:31

Kad jednom napokon napusti klupu nase reprezentacije, ako ga iz Hajduka ne zaposle supci su, pa frajer ih je ispromovisao vise nego bilo koji selektor Hrvatske

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 nov 2014, 13:33

O ovom se čovjeku više nema šta reći. Nakon zadnjeg objavljenog spiska igrača tj ovog spiska za Izrael, sve je samo od sebe rečeno...Ovako neozbiljan pristup zoni napada i ići na jednu bitnu utakmicu faktički bez napadača (uz činjenicu da mi nemamo baš te kalibre koji mogu odigrati lažnu devetku) je suludo, smiješno pa skoro ravno i samoubistvu. Sada samo neka nam je Bog na pomoći i nadat se sutra čudu. Naravno nije samo napad problem, Sušić je i atmosferu u timu srozao do dna.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 13:34

Sabinho je napisao/la:
Problem je što bi on opet prije stavio Salihovića ili Lulića na tog lijevog beka,momak ne bi dobio šansu,sve i da je bio tu u posljednje 2 godine,o tome se radi! Momak ne bi imao priliku pokazat šta zna ili šta ne zna :D A s druge strane imamo Hajdukovce,koji dokazuju da ne znaju,al jbg,minute se dobijaju!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 nov 2014, 13:38

rishaaa je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Problem je što bi on opet prije stavio Salihovića ili Lulića na tog lijevog beka,momak ne bi dobio šansu,sve i da je bio tu u posljednje 2 godine,o tome se radi! Momak ne bi imao priliku pokazat šta zna ili šta ne zna :D A s druge strane imamo Hajdukovce,koji dokazuju da ne znaju,al jbg,minute se dobijaju!
tino je sasvim ok odigrao ove 3-4 utakmice sto je igrao , vrsajevic je loš posebno u defanzivi a to bi trebalo biti primarno za jednog beka .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 nov 2014, 13:44

bordobijeli je napisao/la: tino je sasvim ok odigrao ove 3-4 utakmice sto je igrao , vrsajevic je loš posebno u defanzivi a to bi trebalo biti primarno za jednog beka .
Tino nit je krilo,nit je defanzivni vezni,a nema kvalitet Pjanića,Medunjanina da bi bio u prvih 11,i samo smeta u ovom trenutku,uglavnom njih trojica ne mogu zajedno igrat,a on na sve to im dodaje i Prcića :D Znači njih 4 ne mogu ni u ludilu igrat zajedno protiv ozbiljne repke! Avdija nikad nije bio defanzivac,i ja ne znam zbog čega ga bezveze forsira na beku,samo sramoti momka,više mu je odmog'o nego što je pomog'o! Avdo ima brzinu,i gurni ga brate protiv slabijih na krilo i nek trči,jer za ozbiljne protivnike moraš imati i dribling osim brzine,a on to na našu žalost nema!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 nov 2014, 13:55

Ranieri i **** od Advokata napustili pozicije... Ko ce da se kladi da teletina nece napustiti klupu u slučaju remija pa ni poraza, kenjaće na sreću sudiju igrace i ubjedivati nas da ima jos 18 bodova u igri i da ćemo dobiti 5 tekmi od 6 slijedece godine....
E nećeš bezobrazniče seljački!!!

Sent from Angelina's bed

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 nov 2014, 14:01

Al, pazi logike: rjesenje za previse zgusnut' vezni red zbog kojeg nam je igra patila u zadnje tri utakmice je dodati jos dva veznjaka, pa cemo na terenu u istom trenutku imati Besica, Pjanica, Medunjanina, Lulica, Hajrovica i Viscu :crazy:
Moze ovdje bilo ko glumit' napadaca ali svakog od njih ce vuci prirodna pozicija... Na sta ce to liciti pitaj boga :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 nov 2014, 14:02

@Batko

Opusti se care. Dok mu god par hiljada skandira na Bilinom Polju, on ne treba nigdje ici. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.