Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Dobro je Hasanbegović napisao, Tino Sven je odigrao dobro ove utakmice, ali samo ako pod dobro podrazumijevamo da nije kriv ni za jedan gol. Inače, dečko se apsolutno ne primjeti na terenu i apsolutno ne pravi nikakvu korisnu razliku, te je potpuno nespreman za ozbiljan nivo fudbala.
Da se razumijemo i ovo, nisam protiv njega i smatram da treba biti na širem spisku, jer nekakav potencijal ima, no nikako ga se ne smije gurati u prvih 11, te, što je još gore, podređivati mu taktiku - a upravo je to Safet, bez mozga, Sušić radio.
Da se razumijemo i ovo, nisam protiv njega i smatram da treba biti na širem spisku, jer nekakav potencijal ima, no nikako ga se ne smije gurati u prvih 11, te, što je još gore, podređivati mu taktiku - a upravo je to Safet, bez mozga, Sušić radio.
-
- Kontakt:
Šta pričaš za Đurića bibac jedan lik je pravio smiješnim Kirchoffa najtalentovanijeg štopera Bundeske tada i Lena najboljeg mladog golmana na svijetu. Zaslužio je poziv više nego Tino Sušić koji nije ni po jednoj fudbalskoj osnovi zaslužio poziv.calcio je napisao/la:To se moglo uraditi, slazem se. Zec je bio jedno vrijeme u reprezentaciji. Mahmutovic da se nije povrijedio i da je nastavio onim tempom bi sigurno dobio poziv. Djuric je bio po drugim i trecim ligama i nije bas ni tamo briljirao tako da on sa razlogom nije pozivan. Svejedno, Zec i Djuric ne bi bili u opticaju za prvih 11 protiv Izraela, Mahmutovic mozda bi, zavisi od forme. Na kraju bi bili u maltene istoj situaciji. Tolika hajka a nista.rishaaa je napisao/la:Daj ba Calcio i ti se praviš Englez... Kakve hajke ??? Vedo i Ibišević su zadnje 4 godine prvi napadači repke,i da je pozivao bilo koga od Zeca,Mahmutovića,Đurića to ne bi ništa poremetilo u našem timu,i oni znaju kao i svako živ da su rezerve ovom gore navedenom dvojcu,samo je stvar u tome da bi sad imali barem jednog napadača,koji je dolazio na okupljanja i koji bi imao za 4 godine minute u repki,a ovako smo prisiljeni da igramo bez napadača,to je poenta teksta,a ne uzdizanje Mahmutovića,Đurića ili nekog trećeg!
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Rješenje je dodati klasična krila koja će da rade svoj posao.Consigliere je napisao/la:Al, pazi logike: rjesenje za previse zgusnut' vezni red zbog kojeg nam je igra patila u zadnje tri utakmice je dodati jos dva veznjaka, pa cemo na terenu u istom trenutku imati Besica, Pjanica, Medunjanina, Lulica, Hajrovica i Viscu![]()
Hajde ih poredaj u formaciji da vidimo šta ćeš dobiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mentalitet87
- Kontakt:
ako COCA COLA sutra ne pobjedi i prezivi otkaz odmah u Haifi onda smo mi najnesrecniji narod na svijetu .
ukoliko pobjede onda otkaz po slijetanju u Sarajevo.
ukoliko pobjede onda otkaz po slijetanju u Sarajevo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znalac, i sta je poslije hat-tricka napravio u karijeri? Ako tako gledas onda masa igraca bi trebala, odnosno ne bi trebala, igrati u nasoj (ili bilo kojoj drugoj) reprezentaciji.Vandelanoite je napisao/la:Šta pričaš za Đurića bibac jedan lik je pravio smiješnim Kirchoffa najtalentovanijeg štopera Bundeske tada i Lena najboljeg mladog golmana na svijetu. Zaslužio je poziv više nego Tino Sušić koji nije ni po jednoj fudbalskoj osnovi zaslužio poziv.calcio je napisao/la:To se moglo uraditi, slazem se. Zec je bio jedno vrijeme u reprezentaciji. Mahmutovic da se nije povrijedio i da je nastavio onim tempom bi sigurno dobio poziv. Djuric je bio po drugim i trecim ligama i nije bas ni tamo briljirao tako da on sa razlogom nije pozivan. Svejedno, Zec i Djuric ne bi bili u opticaju za prvih 11 protiv Izraela, Mahmutovic mozda bi, zavisi od forme. Na kraju bi bili u maltene istoj situaciji. Tolika hajka a nista.rishaaa je napisao/la:Daj ba Calcio i ti se praviš Englez... Kakve hajke ??? Vedo i Ibišević su zadnje 4 godine prvi napadači repke,i da je pozivao bilo koga od Zeca,Mahmutovića,Đurića to ne bi ništa poremetilo u našem timu,i oni znaju kao i svako živ da su rezerve ovom gore navedenom dvojcu,samo je stvar u tome da bi sad imali barem jednog napadača,koji je dolazio na okupljanja i koji bi imao za 4 godine minute u repki,a ovako smo prisiljeni da igramo bez napadača,to je poenta teksta,a ne uzdizanje Mahmutovića,Đurića ili nekog trećeg!
Bas me zanima sta je Medunjanin veliko napravio u nasoj reprezentaciji? Prosle kvalifikacije kuburio je na zadnjem veznom i bio mozda i ponajgori igrac kvalifikacija. U ovim isto tako, s tim sto je oproban i na poziciji ofanzivog veznog pa opet nista nije napravio, osim jedne fine neiskoristene asistencije.
Ako dobijemo sutra Izrael, aBd, trubit cete da je to zbog neigranja Avdije i Tina. Ako ne pobijedimo trabunjat cete kako nije igrao Dzeko. Barem tako je najlakse, priznajem, uvijek ce se naci neki ''argument'' ovisno o rezultatu.
Hajmo Bosno po pobjedu sutra, oleee oleee...

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
repka prodaje igraca valjda to trebate znate , da su djuric ili mahmutovic 3 godine u repci vec bi bili prodani u lige petice..ali on pravi mjesta svojim igracima i nek pravi boli me briga i ja bi stavio svoju familiju al ako si glup pa to neznas izvest i nemas rezultate onda cao zdravo cao .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Consigliere
- Kontakt:
Sta cu dobiti? Dobit cu prizeljkivanu formaciju sa krilima, ali sa krilima kojima nedostaje najvazniji dio napada- klasicni centarfor!Virtu4l je napisao/la:Rješenje je dodati klasična krila koja će da rade svoj posao.Consigliere je napisao/la:Al, pazi logike: rjesenje za previse zgusnut' vezni red zbog kojeg nam je igra patila u zadnje tri utakmice je dodati jos dva veznjaka, pa cemo na terenu u istom trenutku imati Besica, Pjanica, Medunjanina, Lulica, Hajrovica i Viscu![]()
Klasicna krila su bez napadaca potpuno neucinkovita, osim ako u ekipi imas Messija ili Robbena, pa im napadac moze samo zasmetati kad krenu u slalom do gola... Al, eto kaze Safet kad mogu Barca i Bayern, mozemo i mi. Jedva cekam da vidim kako ce Hajrovic izvest Robbena

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nece Hajrovic, Visca ili Lulic ce.Consigliere je napisao/la:Sta cu dobiti? Dobit cu prizeljkivanu formaciju sa krilima, ali sa krilima kojima nedostaje najvazniji dio napada- klasicni centarfor!Virtu4l je napisao/la:Rješenje je dodati klasična krila koja će da rade svoj posao.Consigliere je napisao/la:Al, pazi logike: rjesenje za previse zgusnut' vezni red zbog kojeg nam je igra patila u zadnje tri utakmice je dodati jos dva veznjaka, pa cemo na terenu u istom trenutku imati Besica, Pjanica, Medunjanina, Lulica, Hajrovica i Viscu![]()
Klasicna krila su bez napadaca potpuno neucinkovita, osim ako u ekipi imas Messija ili Robbena, pa im napadac moze samo zasmetati kad krenu u slalom do gola... Al, eto kaze Safet kad mogu Barca i Bayern, mozemo i mi. Jedva cekam da vidim kako ce Hajrovic izvest Robbena

- Neandertalac
- Kontakt:
Ovaj calcio @ bi i Mladica opro , predstavio bi ga ko majku Terezu ... Djubre placenicko , trolu bezobrazni !!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dade i advocaat otkaz.
Yebem li ti sunce i zemlju i državu.
Eto idalje ga podržavajte i skandirajte mu, nek yebe i vas i ovu jedinu razonodu koju imamo u zadnjih par godina. Yebo li vam Sušić pleme lopovsko, đubrad jedna nedoyebana
Eto idalje ga podržavajte i skandirajte mu, nek yebe i vas i ovu jedinu razonodu koju imamo u zadnjih par godina. Yebo li vam Sušić pleme lopovsko, đubrad jedna nedoyebana
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
"Zapamtite dobro, ekipa koja bude imala 18 bodova na kraju kvalifikacija ići će na Euro. Ako ne dođemo do te brojke, onda ni ne zaslužujemo da idemo u Francusku.''
Kad je ovo rek'o ?
Podsjeca me na jednog lika, doduse izmisljenog, njemu je oprosteno
Grunf: “Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti”
Kad je ovo rek'o ?

Podsjeca me na jednog lika, doduse izmisljenog, njemu je oprosteno

Zar ne handri vas koji ga mrzite iz dna duse, vi cireve dobijate?Sveti je napisao/la:Dade i advocaat otkaz.

Sutra je pobjeda nasa, jer cemo imati brza i prodorna krila i stvarati vise sansi. Steta samo sto nemamo izrazitog centarfora, pojeli bismo ih ko baklavu...
isto lik iz alan forda fakatConsigliere je napisao/la: "Zapamtite dobro, ekipa koja bude imala 18 bodova na kraju kvalifikacija ići će na Euro. Ako ne dođemo do te brojke, onda ni ne zaslužujemo da idemo u Francusku.''
Kad je ovo rek'o ?![]()
Podsjeca me na jednog lika, doduse izmisljenog, njemu je oprosteno![]()

fura on grunfovu : bolje cijeli zivot u bogatstvu nego jedan dan u bijedi

Zadnja izmjena: arius, dana/u 15 nov 2014, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
SAFET SUŠIĆ: "Upamtite, idemo na Evropsko prvenstvo."
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo je istina , da ćemo ih razderat , ali krila manje više , brod će im potonut u Bermudskom trouglu Hajrović - Pjanić - Medunjanin jedino ako se Pape i u geometriju ne posere.Batva je napisao/la:Zar ne handri vas koji ga mrzite iz dna duse, vi cireve dobijate?Sveti je napisao/la:Dade i advocaat otkaz.
Sutra je pobjeda nasa, jer cemo imati brza i prodorna krila i stvarati vise sansi. Steta samo sto nemamo izrazitog centarfora, pojeli bismo ih ko baklavu...

- Centre forward
- Kontakt:
Tu sam jbt, nema zime.Consigliere je napisao/la:Sta cu dobiti? Dobit cu prizeljkivanu formaciju sa krilima, ali sa krilima kojima nedostaje najvazniji dio napada- klasicni centarfor!Virtu4l je napisao/la:Rješenje je dodati klasična krila koja će da rade svoj posao.Consigliere je napisao/la:Al, pazi logike: rjesenje za previse zgusnut' vezni red zbog kojeg nam je igra patila u zadnje tri utakmice je dodati jos dva veznjaka, pa cemo na terenu u istom trenutku imati Besica, Pjanica, Medunjanina, Lulica, Hajrovica i Viscu![]()

Možda i najbitnije u ovoj cijeloj raspravi to što kažeš da svako miže glumit' napadača, al' da će svakog od njih vuć ta prirodna pozicija. Naši veznjaci nisu polivalentni za takvo nešto (kako će i bit' kad na Dunjaluku imaš 3 - 4 takva ) i samo Bog zna na šta će da liče Safetove ideje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
samo nas Pjanic i neki njegov slobodnjak mogu iscupat'
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Tvoj frend Emir blati Leovca. Pitaj njega zašto je taraba.Sabinho je napisao/la:Tako je @bordobijeli. Ja sam spominjao Leovca prije dvije godine, kazu taraba.bordobijeli je napisao/la:slazem se ali garantujem ti da je pozvao ovog leovca pa ovdje na forumu bi prvi šprdnju pravili rekli bi evo još jedan iz hnl ,jednostavno sta god safet uradi pojedicima je smijesno i pogresno .rishaaa je napisao/la:Od igrača koje je Pape uveo u repku iz HNL teško da gore možemo dobiti od hajdukovaca,i za razliku od njegovih HNL zvijezda,Leovac ima svoju prirodnu poziciju a koja nam je kritična u repki... ne bi mu morao izmisljat poziciju! I niko se ne protivi da probaš nekog igrača iz bilo koje lige,al' brate 100x ga zvati iako cijeli svijet vidi da nema kapacitet za repku,eh to je bezobrazluk i zaslužuje osudu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.