AAAAA super pa i mene preskoci, daj javni pa makar se izjalovilosuper je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
,chwilla,terabajt,bagrcavi imate pp,i molim vas da ne sirite dalje,oprostite ako sam koga zaboravio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
mukitmovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
I menestorm_raider je napisao/la:Kako me uvijek zaboravis.. salji!super je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
,chwilla,terabajt,bagrcavi imate pp,i molim vas da ne sirite dalje,oprostite ako sam koga zaboravio
Zanima me gdje igra sad Dženan Zajmović? Bio je kod vas u juniorima prije 1-2 god pa priključen prvom timu ?!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Malo surfanja netom ne škodi ...
http://www.nktravnik.ba/selekcije/senio ... -2015.html
http://www.transfermarkt.com/dzenan-zaj ... ler/278769
http://www.nktravnik.ba/selekcije/senio ... -2015.html

http://www.transfermarkt.com/dzenan-zaj ... ler/278769
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Nisam pri računaru, hvala na info.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Sa jedne strane se slažem al uvijek postoji mogućnost da izvučeš ekipu,recimo Kazahstan,pa te pita dodje skuplje od tepsije.Virtu4l je napisao/la:Uspjeh je svaki fening koji se zaradi u Evropi, to ti dođe kao bonus i odmah u startu si u prednosti nad većinom ostalih klubova u PLBiH, oni nemaju takvu finansijsku injekciju. Npr. ovaj novac od finansijskog fer pleja koji će iznenada dobiti naš klubovi, oko 30.000 eura, to te pogodi kao grom iz vedra neba, za većinu klubova to je smiješan novac, ali za Želju nije.
Finansijski ,da smo prošli metalurg,bila bi nam veća zarada nego recimo u utakmicama sa Plzenom iako je to LP i 20.000 na koševu,jer npr u ova trenutna ekipa ne iziskuje velike troškove a i gostovanja nisu bila skupa
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: U odličnoj trening-utakmici prvi tim remizirao sa juniorima
http://fkzeljeznicar.ba/foto-u-odlicnoj ... ima/12497/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-u-odlicnoj ... ima/12497/" onclick="window.open(this.href);return false;
Senori odigrali danas neriješeno protiv juniora. Juniori bili bolji od seniora, realno, trebali su pobjediti, sudija svirao nepostojeći penal za seniore. Za juniore danas igrali Hadžiahmetović i Memija (zbog tri žuta ne igra protiv Čelika). Juniori odlični, oduševili su me, svi odigrali odlično, bolji od ostalih Beganović, Hiroš, Mujagić, Ćutahija, Amir, Dino Hasanović,Šehić.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Cekamsuper je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Jesi, al' nema vezesuper je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: Odg: FK Željezničar
Moze li super i meni ako nije problem?storm_raider je napisao/la:Kako me uvijek zaboravis.. salji!super je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
Hvala u svakom slucaju..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: Odg: FK Željezničar
+1Southboy je napisao/la:Moze li super i meni ako nije problem?storm_raider je napisao/la:Kako me uvijek zaboravis.. salji!super je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
Hvala u svakom slucaju..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
51%--------49%
Volio bi vidjet Amara na klupi ponovo a Adzema kao pomocnog trenera ,ipak je drugacije sa Amarom .
Kakva je situacija to bi bilo najbolje rijesenje. Vidis da pitari misle da se sve moze kupit parama,zato I nama treba pomoc a samo dragi Bog I Amar mogu pomoc ovom timu kakav jest .
Kakva je situacija to bi bilo najbolje rijesenje. Vidis da pitari misle da se sve moze kupit parama,zato I nama treba pomoc a samo dragi Bog I Amar mogu pomoc ovom timu kakav jest .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Moze i meni ako nije problem ?super je napisao/la:pile87,adi93,fkz1921,minjore,plavisajuga,sarajlijatm,rodomsamejtasa,avlami97,dzolezeljo,boccaccio,zeljooo,
tm8782
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam zasto imas tako videnje, ali za mene je bolje imati Amara ondje gdje dolaze-izlaze finansije nego dole gdje je sefuje struci. Mislim, slazem se ja sa tobom opet, ali u prevodu, ako nemas adekvatnu administraciju, tu ti trener ne moze nista, pa makar znao se on Amar Osim.MuhamedTM je napisao/la:Volio bi vidjet Amara na klupi ponovo a Adzema kao pomocnog trenera ,ipak je drugacije sa Amarom .
Tako da, neka Amara tu gdje jeste dok ne dodu adekvatni ljudi u taj administrativni sektor.
Svakako nije mogao na pet strane sa te pozicije sefa struke, jer se odrene stvari nisu uocavale kako treba na vrijeme.
Nadam se da svatas bit "adekvatne administracije" u nasem slucaju, jer to rijesava sve dalje raspave po ovom pitanju.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
a koga je to Amar imao u finansijama kad je osvajao sve ? nikoga bitnog, zato to uopce nije bitno.DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam zasto imas tako videnje, ali za mene je bolje imati Amara ondje gdje dolaze-izlaze finansije nego dole gdje je sefuje struci. Mislim, slazem se ja sa tobom opet, ali u prevodu, ako nemas adekvatnu administraciju, tu ti trener ne moze nista, pa makar znao se on Amar Osim.MuhamedTM je napisao/la:Volio bi vidjet Amara na klupi ponovo a Adzema kao pomocnog trenera ,ipak je drugacije sa Amarom .
Tako da, neka Amara tu gdje jeste dok ne dodu adekvatni ljudi u taj administrativni sektor.
Svakako nije mogao na pet strane sa te pozicije sefa struke, jer se odrene stvari nisu uocavale kako treba na vrijeme.
Nadam se da svatas bit "adekvatne administracije" u nasem slucaju, jer to rijesava sve dalje raspave po ovom pitanju.
a druga stvar je da ljudi koji su kompetentni trbaju biti na tim pozicijama a Amar s tim nema nikakve veze. on je pokazao da je dobar trener, tu treba da bude.
to je isto ko da sad Zujo bude trener umjesto Adzema.
Amar Osim je supermen on to sve moze "pohvatati"samo takoDzoleZeljo je napisao/la:Ne znam zasto imas tako videnje, ali za mene je bolje imati Amara ondje gdje dolaze-izlaze finansije nego dole gdje je sefuje struci. Mislim, slazem se ja sa tobom opet, ali u prevodu, ako nemas adekvatnu administraciju, tu ti trener ne moze nista, pa makar znao se on Amar Osim.MuhamedTM je napisao/la:Volio bi vidjet Amara na klupi ponovo a Adzema kao pomocnog trenera ,ipak je drugacije sa Amarom .
jednim udarcem dvije muhe ubit kao npr jedan covjek moze biti zaduzen za dvije funkcije u klubu,zasto da ne?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- champions1921
Ovo omladinci morali popustiti malo da prvotimci izjednacefkzeljeznicarba je napisao/la:[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.