Iza ovog nicka se krije Dragan Čović.velez_mostar je napisao/la:Izjave Safeta Susica na press konferencijama vrijedjaju inteligenciju!
Pa, je li ovo jeb.eno moguce!?Skrivena kamera??Nadrealisti??Koji je ovo kur.ac??

Iza ovog nicka se krije Dragan Čović.velez_mostar je napisao/la:Izjave Safeta Susica na press konferencijama vrijedjaju inteligenciju!
Pa, je li ovo jeb.eno moguce!?Skrivena kamera??Nadrealisti??Koji je ovo kur.ac??
mirzatele je napisao/la:jadnicak naivnicalcio je napisao/la:
Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.
Capello ako se ne varam ima platu od 10 miliona evrica godisnje.
Pa dobro pretjerao sam malo. Mislim da i Čović više voli BiH nego ti odmostarac. Kontaš?!velez_mostar je napisao/la:U istu recenicu staviti Capella i Susica, a covjece jesi dobar s glavom??
Popij nesto, zapali dzoint, zgu.zi nesto, kako ti dopustaju da se logiras sa tom bolescu???
Kontaminiras sve oko sebe!
amarkony@ ne kontam ovo sa Covicem!
mislim da sam ti replicirao na post o rezultatima, a ti predje na pare al hajd,poznato mi je tocalcio je napisao/la:mirzatele je napisao/la:jadnicak naivnicalcio je napisao/la:
Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.
Hvala mu sto nas je odveo na Sp ali otkaz u ruke i noga u guzic u,vrlo jednostavno.Treba nam trener koji će maximalno izvuci iz igrača i koji će sve igrače koji imaju pravo igrati za nas pratiti,gledati utakmice naših igrača.calcio je napisao/la:Nas je na SP po prvi put odveo selektor koji je bio jedan od najmanje placenih u Evropi.mirzatele je napisao/la:nesto kao micalcio je napisao/la:
Ovi rezultati koje imaju nisu nista posebno, mogli bi to postici sa svakim drugim selektorom.
A tooo, ruralna provokacija sa ciljem da se udje u raspravu, ma kakvi to druze, nisi taj kapacitet', preskocicu te, nemoj zamjerit'!Amarkony je napisao/la:Pa dobro pretjerao sam malo. Mislim da i Čović više voli BiH nego ti odmostarac. Kontaš?!velez_mostar je napisao/la:U istu recenicu staviti Capella i Susica, a covjece jesi dobar s glavom??
Popij nesto, zapali dzoint, zgu.zi nesto, kako ti dopustaju da se logiras sa tom bolescu???
Ispričavam se.velez_mostar je napisao/la:A tooo, ruralna provokacija sa ciljem da se udje u raspravu, ma kakvi to druze, nisi taj kapacitet', preskocicu te, nemoj zamjerit'!Amarkony je napisao/la:Pa dobro pretjerao sam malo. Mislim da i Čović više voli BiH nego ti odmostarac. Kontaš?!velez_mostar je napisao/la:U istu recenicu staviti Capella i Susica, a covjece jesi dobar s glavom??
Odvesce nas i na Euro i onda se povuci, nakon finala na Stade de Franceadmir1991 je napisao/la:Hvala mu sto nas je odveo na Sp ali otkaz u ruke i noga u guzic u,vrlo jednostavno.Treba nam trener koji će maximalno izvuci iz igrača i koji će sve igrače koji imaju pravo igrati za nas pratiti,gledati utakmice naših igrača.calcio je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I prc čira na želucu svim forumašima.calcio je napisao/la: Odvesce nas i na Euro i onda se povuci, nakon finala na Stade de France
Ehh...Ne. Svi ovdje hoce uspjeh nase repke.Amarkony je napisao/la:I prc čira na želucu svim forumašima.calcio je napisao/la: Odvesce nas i na Euro i onda se povuci, nakon finala na Stade de France![]()
Haha pa i pticama na grani je jasno i da osvoji EP da bi mu našli manu.Pirke je napisao/la:Ehh...Ne. Svi ovdje hoce uspjeh nase repke.Amarkony je napisao/la:I prc čira na želucu svim forumašima.calcio je napisao/la: Odvesce nas i na Euro i onda se povuci, nakon finala na Stade de France![]()
Da je tu postavu izveo protiv Nigerije, igrali bi vec zavrsnicu... Covjek nas je (ne)svjesno sabotirao u najvaznijom utakmici u historiji ekipe... I opet su neki presli preko toga (i jos puno toga) i dan danas ga podrzavaju. Tuzno, u najmanju rukucalcio je napisao/la:U finalu nastupamo u ovom sastavu. Daj nam francuze da se igramo![]()
------LULIC-------DZEKO------HAJROVIC----
----MEDUNJANIN----BESIC----PJANIC-------
KOLASINAC----SPAHIC-----SUNJIC----MUJDZA
------------------- BEGOVIC ----------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.