gdje i ko je to izjavioedin20 je napisao/la:safet susic
cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjestabolje lazes nego nasi politicari
probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete

gdje i ko je to izjavioedin20 je napisao/la:safet susic
cak i ako izgubimo ostajemo u trci za prva dva mjestabolje lazes nego nasi politicari
probudi se iz zimskog sna i pogledaj stvarnost oko sebe safete odlazi sam safete
Ako Bog da inshaAllah. Samo Vranješ umjesto Spahića. Spaha će do tad sa štapom hodat.calcio je napisao/la:U finalu nastupamo u ovom sastavu. Daj nam francuze da se igramo![]()
------LULIC-------DZEKO------HAJROVIC----
----MEDUNJANIN----BESIC----PJANIC-------
KOLASINAC----VRANJES-----SUNJIC----MUJDZA
------------------- BEGOVIC ----------------------
evo gledaj i slusajBajric981 je napisao/la:gdje i ko je to izjavioedin20 je napisao/la:safet susic
..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove
![]()
![]()
![]()
Nije istina!edin20 je napisao/la:safet susic
Ti isti bi izdizali Safeta nerealno u nebesa riječima a u prsima krili zavist. To su destruktori društva. Parola: Odmogni na sve moguće načine.Bajric981 je napisao/la: gdje i ko je to izjavio..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove
![]()
![]()
![]()
Slazes li se ti da i ako izgubimo imamo realne sanse za plasman na Euro? Valjda ti je to lakse odgovoriti nego objasniti poredjenje onih 7000 sa 207.Amarkony je napisao/la:Ti isti bi izdizali Safeta nerealno u nebesa riječima a u prsima krili zavist. To su destruktori društva. Parola: Odmogni na sve moguće načine.Bajric981 je napisao/la: gdje i ko je to izjavio..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove
![]()
![]()
![]()
Da.bvb je napisao/la:Slazes li se ti da i ako izgubimo imamo realne sanse za plasman na Euro? Valjda ti je to lakse odgovoriti nego objasniti poredjenje onih 7000 sa 207.Amarkony je napisao/la:Ti isti bi izdizali Safeta nerealno u nebesa riječima a u prsima krili zavist. To su destruktori društva. Parola: Odmogni na sve moguće načine.Bajric981 je napisao/la: gdje i ko je to izjavio..kako vam vise nedosadi..sto li cete samo pisat sutra kad razvalimo zidove
![]()
![]()
![]()
Jesi li Pape odveo igrače do zida plača,bolje da se danas isplaču,sutra će ionako biti kasno,a je li Hadžić izoštrio glasnice da zapjeva onu svoju himnu.....warenge je napisao/la:Nije istina!edin20 je napisao/la:safet susic
Poslusaj press ponovo!
Ne plači,ne plači primakni se zidu i zamisli želju....Sabinho je napisao/la: