Valjda nece.Ako Bogda kompletni i jedni i drugi pa sta bude.Pozz.Android je napisao/la:Trebali bi, jedino ako se netko ne ozljedi na treninzimaacovic2 je napisao/la:Hoćete li biti kompletni u Mostaru?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda nece.Ako Bogda kompletni i jedni i drugi pa sta bude.Pozz.Android je napisao/la:Trebali bi, jedino ako se netko ne ozljedi na treninzimaacovic2 je napisao/la:Hoćete li biti kompletni u Mostaru?
U cijem je vlasnistvu ona kucica, u njoj nema nista ima vec 6-7 godina, samo bezze zjapi prazna, srusit i prosirit tribinubrigsiroki je napisao/la:nije loš krov,samo prije stavljanja bi valjalo onu kućicu kraj skripara srušit i malo proširit i lipo izravnat tribinu tada bi to dobro izgledalo
Čestitke na osvojenom bodu i jesenjoj tituli.I meni je posebno drago da je sve bilo korektno.Utakmica borbena ali je falio gol pa da sve živne.Nadam se da će u zadnjem kolu na Pecari netko slaviti titulu , pa ko god to budeAndroid je napisao/la:Aaaa Zakaricu, mogli smo ih uzeti u sudackoj nadoknadi...
Malo dosadna utakmica, sudac se pogubio, bilo je odluka na stetu i jedne i druge ekipe, navijanje fer i korektno sto mi je izuzetno drago, cestitke momcima na osvajanju "jesenje" titule, raspored nije tezak, nadam se da cemo u 5. mjesecu napokon proslaviti titulu
PONOS NA TEBE, JER SI MOJ GRAD
Treba pogledati navodno zaleđe prilikom postizanja gola Zakarića čini se da je Stojkić bio bliži Dujkoviću....brigsiroki je napisao/la:solidna utakmica sa puno opreza u obje momčadi šteta za ovu šansu zakarića u sudačkoj nadoknadi,polusezona je po meni uspješna samo žalim za onim porazom od travnika ali što je tu je..
Evo svašta vidim i svatko piše ali što si ti ono baš bolesno pristrasan to ide na obraz tebi. Maloprije govoriš da nije bio penal a sad neko zaleđe, slijedeće će bit možda okvir gola nije bio skraćen i to treba pogledat.Ziko je napisao/la:Treba pogledati navodno zaleđe prilikom postizanja gola Zakarića čini se da je Stojkić bio bliži Dujkoviću....brigsiroki je napisao/la:solidna utakmica sa puno opreza u obje momčadi šteta za ovu šansu zakarića u sudačkoj nadoknadi,polusezona je po meni uspješna samo žalim za onim porazom od travnika ali što je tu je..
U odnosu na ono kako inače igraju ove dvije ekipe ovo je bilo loše ali zar i lani na Širokom nije bio X.Po čemu će to Sarajevo sigurno biti prvak?Imp je napisao/la:Ako ovo nije dogovoren X onda nek se nogometaši i jedne i druge ekipe gone u ****, ja nisam odavno vidio lošije igre od strane ove dvije ekipe. Iako ne znam kakve koristi od X, najvise odgovara sarajevu koje ce vjerojatno i biti prvak!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Tatamata1946, Zigazaga i 18 gostiju.