Naravno...i to bas kad sam ja odigrao plus 1 na Estoniju.Unofficialpage je napisao/la:Treba čestitat i San Marinu na osvojenom bodu nakon 13 godina.
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Consigliere
- Kontakt:
Slovaci, braco, ostavite nesto i za nas...
Svaka cast!
U slijedecem kolu ce se plasirati na Euro 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
U Prošlim kvalifikacijama za SP, mi prvi Grci drugi a Slovaci treći.Consigliere je napisao/la:Slovaci, braco, ostavite nesto i za nas...Svaka cast!
Sada Slovaci imaju više bodova od nas i Grka zajedno...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
SGD53 je napisao/la:U Prošlim kvalifikacijama za SP, mi prvi Grci drugi a Slovaci treći.Consigliere je napisao/la:Slovaci, braco, ostavite nesto i za nas...Svaka cast!
Sada Slovaci imaju više bodova od nas i Grka zajedno...
nije jos gotovo, sad ce im Krste zabiti par golova
"Zlatane, Zlatane, pusi qrac Zlatane" - grmi sa tribina u Podgorici
- skyisthelimit
Slovacka bi danas nas pregazila ko piltak potok.
Nego sto crnogorci psuju Zlatanu, svi do jednog

Nego sto crnogorci psuju Zlatanu, svi do jednog
15.10 - 15.06 ...
- calcio
- Kontakt:
Pobjedjivali smo jaceskyisthelimit je napisao/la:Slovacka bi danas nas pregazila ko piltak potok.
kako smiješan penal za Crnu Goru

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sudija unistio Svedjane u Podgorici. Nepostojeci penal za CG i ponisten cist gol Svedske u nadoknadi. 
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 nov 2014, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro bilo je materijala za penal, a kod gola onaj crnac sto je usao zafrkao. Napravio faul..akisarajevo92 je napisao/la:Sudija unistio Svedjane u Podgorici. Nepostejeci penal za CG i ponisten cist gol Svedske u nadoknadi.
- calcio
- Kontakt:
Diskutabilne odluke sudije. CG i dalje u igri ali slabo je ovo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kakvog materijala, bacio se među dvojicom, niko ga nije pipn'o, smiješan penal.
Faul mnogi ne bi svirali, osim toga ona dvojica ionako ne bi došli do lopte.
Generalno gledano Šveđani su oštećeni.
Faul mnogi ne bi svirali, osim toga ona dvojica ionako ne bi došli do lopte.
Generalno gledano Šveđani su oštećeni.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kako nije bilo? Proturio mu loptu, tj ovaj nije ni imao pojma gdje je lopta samo gledao njega da zaustavi tijelom. Ono se svira uvijek..
Dok je kod gola bio ocit faul, nema veze jel cini mi se Savic mogao do lopte, opet je bio faul kako god. I onda onaj crnac se pravi pametan kao "Sta?"
A generalno Svedska zasluzila pobjedu..previse su bili nosalantni u nekim momentima, a CG uzela bod iz nicega
Dok je kod gola bio ocit faul, nema veze jel cini mi se Savic mogao do lopte, opet je bio faul kako god. I onda onaj crnac se pravi pametan kao "Sta?"
A generalno Svedska zasluzila pobjedu..previse su bili nosalantni u nekim momentima, a CG uzela bod iz nicega
- akisarajevo92
- Kontakt:
Obje situacije u 90% slucajeva se ne sviraju, posebno ne u korist manje renomirane ekipe.
Ove kvalifikacije "smrde".
Ove kvalifikacije "smrde".
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 nov 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije ga niko oborio, to si ti loše vidio, Crnogorac je proletio između njih dvojice i bacio se, nikakvog obaranja tijelom nije bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako nije bilo? Proturio mu loptu, tj ovaj nije ni imao pojma gdje je lopta samo gledao njega da zaustavi tijelom. Ono se svira uvijek..
Kod faula po meni nije bilo dovoljno kontakta, bacio se teatralno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd bas cemo da vidimo, ali ondje da mu se onaj Vendt nije isprjecio on bi imao cist put ispred sebe, jednostavno lose je reagovao..DukeOfWellington je napisao/la:Nije ga niko oborio, to si ti loše vidio, Crnogorac je proletio između njih dvojice i bacio se, nikakvog obaranja tijelom nije bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako nije bilo? Proturio mu loptu, tj ovaj nije ni imao pojma gdje je lopta samo gledao njega da zaustavi tijelom. Ono se svira uvijek..
Kod faula po meni nije bilo dovoljno kontakta, bacio se teatralno.
A kod faula Savic majstorski, ono se u Seriji A svira uvijek..Sad nebitno to sto je u nastavku bio gol ali u onoj situaciji stoper uvijek dobija faul
- Consigliere
- Kontakt:
Odlican posao za Austriju i Slovacku danas... Ukrajina, Spanija i Svica rutinski. Treba napomenuti i dvije stvari kojima rijetko svjedocimo: pobjedu Lihtenstajna i bod San Marina

Fit Tony: I keep my friends close...
- alan_kardec
- Kontakt:
Slovaci nastavljaju da gaze.
Capello uništava Ruse. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I to uz istom danu, ako k tome dodamo sinoćnju pobjed Farskih Otoka... u kojoj godini živimo ? ??Consigliere je napisao/la:Odlican posao za Austriju i Slovacku danas... Ukrajina, Spanija i Svica rutinski. Treba napomenuti i dvije stvari kojima rijetko svjedocimo: pobjedu Lihtenstajna i bod San Marina![]()
sutra 2 na Kazakhstan i X na Maltu !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po ovom trenutnom u svim grupama najbolje stoji Austrija mozda.. A od sutra moguce Ceska ako pobjedi jednom nogom na Euru..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.