Uvijek se ovo pojavi. Znali iko kako to rijesiti?

Moderator/ica: insider

Pokusaj s Lobit Uninstal, meni je pomoglo u nekim programima.Illmatic09 je napisao/la:Imao sam problem sa bs playerom, tacnije virus je bio u pitanju. Prebazio ga je u virus chest. I sad nemogu uninstall bs player.
Uvijek se ovo pojavi. Znali iko kako to rijesiti?
1000-1200 km bez ekranadzekooooTz je napisao/la:Koliko kosta komp da moze u isto vrjeme sve igrice podrzat i nba i fifu i pes i football manager znaci da sve to imam na kompu
+ hdd + kuciste i eto ga preko hiljadeAltanamera je napisao/la:što lažeš čo'eka?![]()
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana![]()
8 GB RAM-a 120KM, i7 kod mickey84 400KM, matična nek je 150, grafa 200 KM + napojna oko 50tak i bye bye
ma vjeruj teško je rec, sa novom konzolom si miran dugo al fazon je trenutno da moras igre kupovat moraju orginali, meni je ljepsa dosta za igranje pesa, nba, fife i sl., al ponovo zavisi šta češ i kako ces koristit, večini treba pc rad neta i sl.dzekooooTz je napisao/la:Jel tako da je bolje komp jak nego konzole
blasfemija je stavljati komponente vrijedne 1000+ KM na kinesko napajanje od 50 KMAltanamera je napisao/la:što lažeš čo'eka?![]()
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana![]()
8 GB RAM-a 120KM, i7 kod mickey84 400KM, matična nek je 150, grafa 200 KM + napojna oko 50tak i bye bye
Ovo ostalo je dobrro jel tako mogo bi igrat nba 2k15 next gen ovaj kao i fifiu i pesviKK je napisao/la:trebala bi neka bolja grafička od te gt640..
eto ti gore konf. sto sam ja sastaviodzekooooTz je napisao/la:Ovo ostalo je dobrro jel tako mogo bi igrat nba 2k15 next gen ovaj kao i fifiu i pesviKK je napisao/la:trebala bi neka bolja grafička od te gt640..
pa dobro, kod mene je thermaltake od 100 KM xDmiki_92 je napisao/la:
blasfemija je stavljati komponente vrijedne 1000+ KM na kinesko napajanje od 50 KM
sto si ti neki tvrdoglav likdzekooooTz je napisao/la:De bolan reci jel mogu igrice koje sam reko il ne mogu
pa sto onda savjetujes ljude da stede na napajanjuAltanamera je napisao/la:
pa dobro, kod mene je thermaltake od 100 KM xD
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, samoposmatram, Uprava i 14 gostiju.