Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da hoce barem jos 3 min u 2/4 dobit...
-
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.me/goto/max-depo ... /?canal=10" onclick="window.open(this.href);return false;10DelPiero je napisao/la:Nabacite kakav link al' dobar.
http://www.goatd.net/94634/watch-brookl ... nd-blazers" onclick="window.open(this.href);return false;
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tesko da ce veceras ista bit jbg 3 minute za poluvrijeme smijesno...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Stvarno mi je enigma čime je Bojan zaslužio ovoliku minutažu. Šut 0/4, neki defanzivac nije nikada ni bio a ponovo je najviše minuta na parketu.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
-
- Kontakt:
To sam upravo htjeo napisat,ovo je kriminalno sta on igra...zasto on ovoliko dobija minuta to samo Hollins znaHombre je napisao/la:Stvarno mi je enigma čime je Bojan zaslužio ovoliku minutažu. Šut 0/4, neki defanzivac nije nikada ni bio a ponovo je najviše minuta na parketu.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mirza idi u neki tim gdje ce da te cijene

Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 16 nov 2014, 05:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jordan ulazi a ja odlazim u krevet...
Smijesno da jedan rookie ima najvecu minutazu u ekipi.Sve u svemu jbs ovo laku noc.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Gdje ćete ljudi? Ostanite da uživamo u fantastičnom frontcourtu Jordan i Plumlee. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Bojan je imao mnogo sreće sa roster-om Nets-a, tako da ima veliku minutažu, no to ne umanjuje činjenicu da igra odličnu košarku.
Ovdje govorimo o 10.4 poena u prosjeku u svojoj rookie sezoni, pogledate prosjek igrača koji su ove godine draftovani. Bojan je i prije NBA igrao odličnu košarku, još se vidi strah u njegovoj igri, tako da ne ulazi u neke duele iako je tu veoma jak. Ruku na srcu, meni nije drag jer je izabrao pogrešnu "domovinu" ali šta se tu može.
Mirza drugu utakmicu zaredom ne može okean pogoditi, šuter je, dešava se i ne treba tugovati. Nets-i se i dalje brukaju, rekao sam da neće u playoff i nadam se da sam bio u pravu, jednostavno cijela ekipa (uprava, menadžment, predsjednik koji baca novac) ne zaslužuju playoff, najodvratnija ekipa u ligi i žao mi je što je Mirza treću godinu u njoj. Nadam se da će na kraju sezone otići iz Brooklyn-a.
Ovdje govorimo o 10.4 poena u prosjeku u svojoj rookie sezoni, pogledate prosjek igrača koji su ove godine draftovani. Bojan je i prije NBA igrao odličnu košarku, još se vidi strah u njegovoj igri, tako da ne ulazi u neke duele iako je tu veoma jak. Ruku na srcu, meni nije drag jer je izabrao pogrešnu "domovinu" ali šta se tu može.
Mirza drugu utakmicu zaredom ne može okean pogoditi, šuter je, dešava se i ne treba tugovati. Nets-i se i dalje brukaju, rekao sam da neće u playoff i nadam se da sam bio u pravu, jednostavno cijela ekipa (uprava, menadžment, predsjednik koji baca novac) ne zaslužuju playoff, najodvratnija ekipa u ligi i žao mi je što je Mirza treću godinu u njoj. Nadam se da će na kraju sezone otići iz Brooklyn-a.
**** mu plamli mater...Holinse dabogda ti sin zeta(plamlija) u kucu doveo.
-
robery22 je napisao/la:**** mu plamli mater...Holinse dabogda ti sin zeta(plamlija) u kucu doveo.

to je to @neutral

Ma brate ja da ima ovoliku minutazu imao bi prosjek 10 .4 a ne on od 10 trica pogodio bi 5Neutral je napisao/la:Bojan je imao mnogo sreće sa roster-om Nets-a, tako da ima veliku minutažu, no to ne umanjuje činjenicu da igra odličnu košarku.

samo nama nije jasno cime je zasluzio najvise minuta?mozda je hollinsu dao

Hebes ekipu kojoj Plumlee ulazi prvi sa klupe!
Uvede ga 15sec prije kraja 2pol, a u 2pol ga odjednom niđe, pogubio se Holins totalno...
Hollins dodje nesto kao Susic, ima dobru, uhodanu ekipu i onda pocne eksperimentisati sa sastavom i izmisljati neke glupe postave.
A red bi bio da i Mirza pogodi nesto. Makar bacanje.
EDIT: Eto j**o ga Anderson negdje.
A red bi bio da i Mirza pogodi nesto. Makar bacanje.
EDIT: Eto j**o ga Anderson negdje.
Jedan grad, jedna ljubav!
Hollins (Avery) Carlisimo
jedan lik 100 %

3 u 1.Freaza je napisao/la:Hollins (Avery) Carlisimojedan lik 100 %

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.