Bez obzira na sve sto se desava oko reprezentacije,samo jako i hrabro do pobjede neka proradi bosanski inat bilo je i tezih trenutaka
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Danas je dan istine za nas fudbal ako bi ne daj Boze izgubili sve bi krenulo nizbrdo, zato Zmajevi igrajte za sve nas koji vas volimo i kad pobjedjujete i kad gubite.. Safete teleca glavo pamet u glavu danas vrlo lako mozes biti pokojnik
Pokretljiv je napad sa Hajrovicem, Lulicem i Kvrzicem (Viscom) koji moze da vrsi pritisak na njihovu zadnju liniju svih 90 minuta i tako ih natjera na gresku. Treba brzo doci u posjed i ne libiti se zapucati iz zone suta, a to je za Pjanica, Medu i Hajrovica na vec nekih 30 metara...Boriti se do zadnjeg atoma...zadnja utakmica u godini se mora zavrsiti pobjedom...Hajmo!!!
činjenica da 8 igrača koji je igralo protiv Argentine i večeras može istrčati na teren dovoljno mi ulijeva nadu da ovo bez većih problema trebamo dobiti.
1:3 moja prognoza. Ipak smo i ovakvi prejaki za njih.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."