16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ma yebacemo im nanu naninu, 0:3 hladno
Zoki zabija za pobjedu 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Na stranu to što velika većina, među kojima sam i sam, jedva čeka odlazak Sušića sa klupe, danas/večeras mi to nije u fokusu. Očekujem od igrača kakvu-takvu reakciju, požrtvovanost, borbu za svoju domovinu, maksimum trenutni, a sve to protiv suparnika gdje bi borba trebala donijeti naboj malo veći od sportskog.
Možemo dobiti i bez Edina, ali daMu i srce na teren.
Možemo dobiti i bez Edina, ali daMu i srce na teren.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bio sam fkt pesimista, al od kad sam se probudio uvjeren sam u laganu pobjedu, 0-2
PALESTINA

PALESTINA
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vecerasnja pobjeda nece biti odraz gluposti Safeta Susica nego toga sto cu Spahic voditi ekipu na terenu i diktirati sve.
Uzdam se u Pjanica. On je nasa jedina nada u napadu.
Uzdam se u Pjanica. On je nasa jedina nada u napadu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tako je momčiluci, ponosan sam na vasUnofficialpage je napisao/la:Ubit ćemo ih k'o vola u kupusuGoalgetter je napisao/la:Ubicemo ih ko mraz paprike.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
JerryLouis
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Veceras jedan ovakav meraklijski sut za bracu u Palestini i pohod na 1 mjesto!
Gazi chifoooteee !!
Veceras jedan ovakav meraklijski sut za bracu u Palestini i pohod na 1 mjesto!
Gazi chifoooteee !!
Posto veceras nema Vede, od ovog momcine veceras ocekujem..
[youtube][/youtube]
Pobijeda protiv Benu Israil ima posebnu draz, ne pitajte me koju.. svi znate vec
[youtube][/youtube]
Pobijeda protiv Benu Israil ima posebnu draz, ne pitajte me koju.. svi znate vec
Momenti koji vječno žive u sjećanju svakog istinskog navijača ove repke. Pa niko živ se nije ono klasično radovao ovome golu. Svi smo isti propratili uz jauk sreće, i radosti!FliX je napisao/la:Posto veceras nema Vede, od ovog momcine veceras ocekujem..
[youtube][/youtube]
Pobijeda protiv Benu Israil ima posebnu draz, ne pitajte me koju.. svi znate vec![]()
Da tako bude i večeras aBd.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

mozete me prijatelji sa foruma napasti zbog ove prognoze ali za mene je ta prognoza realna i zasnovana je posljednim partijama reprezentacije
Ubićemooo ih 0-1

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Shvatili smo i kad si prvih deset puta rekao, sad opleti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja pokusavam da budem realan i izbjegnem euforiju, ali nikako ne vidim nacin da nas ugroze ovi jevreji. Ovo ide iz 2/2.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
J... cemo im nanu naninu 0:3
Glat 0:2
.........
- Daj me prosvijetlite na osnovu cega vam je toliki optimizam? Na osnovu posljednjih igara repke
Na osnovu toga sto ides na vrelo gostovanje bez napadaca?
- Po trenutnoj formi, raspolozenju i igrackom kadru ovo je meni 1X. Ako ima kakvih argumenata za 2, slobodno opletite. Moliću bez ovoga:glat, probudio sam se, osjećam...
.........
- Daj me prosvijetlite na osnovu cega vam je toliki optimizam? Na osnovu posljednjih igara repke
- Po trenutnoj formi, raspolozenju i igrackom kadru ovo je meni 1X. Ako ima kakvih argumenata za 2, slobodno opletite. Moliću bez ovoga:glat, probudio sam se, osjećam...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Navijacki se nadati pobijedi, kao i igranje na lutriji.
Realno je Izrael favorit veceras. U slucaju da pobjede netreba da bude iznenadjenje nikome. Naprotiv pobjeda BiH ce biti najvece iznenadjenje ovog kola.
Realno je Izrael favorit veceras. U slucaju da pobjede netreba da bude iznenadjenje nikome. Naprotiv pobjeda BiH ce biti najvece iznenadjenje ovog kola.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Pa jbg,odbrana nam je beton. U napadu ionako svaku utakmicu nesto iscamunjamo,bez obzira ko igrao. A ovo je odlicna sansa za Zoku i Hajrovica da se nametnu solidnom minutazom. Tehnicki smo za njih Spanija.
Covjece,ovima je fuckin' Andora uvaljala gol.
Opet,moguce da i ja posmatram povrsno al, eto, volio bih cuti i neko drugacije misljenje.
Covjece,ovima je fuckin' Andora uvaljala gol.
Opet,moguce da i ja posmatram povrsno al, eto, volio bih cuti i neko drugacije misljenje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
to cu napisati na dan utakmice, da igramo protiv Njemacke u sred Berlina, koga je tad briga za taktiku, argumente itdkrmpotich je napisao/la:J... cemo im nanu naninu 0:3
.........
- Daj me prosvijetlite na osnovu cega vam je toliki optimizam? Na osnovu posljednjih igara repkeNa osnovu toga sto ides na vrelo gostovanje bez napadaca?
![]()
-
Hattrick123
- Kontakt:
Ajmo momci po 3 boda vcr
prognoza 0-2 Medunjanin i Hajrovic
p.s. Safete odlazii

prognoza 0-2 Medunjanin i Hajrovic
p.s. Safete odlazii
FORZA MILAN
jednostavno doslo vrijeme za pobjedu, nema nekog logicnog objasnjenja, ali pobjeda se osjeti u zraku,tu je oko nas,sve je spremno.krmpotich je napisao/la:J... cemo im nanu naninu 0:3
.........
- Daj me prosvijetlite na osnovu cega vam je toliki optimizam? Na osnovu posljednjih igara repkeNa osnovu toga sto ides na vrelo gostovanje bez napadaca?
![]()
Napokon igramo u formaciji koja nam odgovara i u kojoj bi stalno trebali igrat, **** nemamo napdača ali ćemo ipak bit dosta opasni.krmpotich je napisao/la:J... cemo im nanu naninu 0:3
.........
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter, PeppermintSA, random11, RobijasiZenica1988, Sensei, zikerrz21 i 64 gosta.