Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la grgr » 16 nov 2014, 05:56

Mislim svaka cast tesko je bit profesionalac , za to trebaju velike zrtve koje mnogi od nas nikad ne bi podnjeli al kad si vec sve to proso i kad 3 godine pisas krv i onda dobijes 4 minute u utakmici nakon 3 **** sezone pa ne znam kakav da sam gospodin aj bi po zavrsetku utakmice nazvao GM-a reko jarane sastanak hitan , ja hocu da igram il mi dajte zagarantovane minute il ja idem to su vam 2 opcije . Al je sto je najsmjesnije to se stvarno tako radi u nba pa mali trilion slucajeva je gdje su igraci i za manje pare isli iz ekipa da bi igrali... Evo gube dvjesta razlike , igra bogdanovic koji je za pola sata skupio 2 skoka i rekao bi to da bilo ko drugi ima takvu statistiku al ocito je da hollinsu ne lezi mirza ko strec cetvorka i to je to. Pisao sam o tome kad su ga doveli da ne voli strec cetvorke , al fakat kroz predsezonu i one prve tekme steko sam dojam da mu vjeruje maksimalno al ocito je da neki problem ima da mu nesto ne stima sa mirzom. ETo otidjite na netsdaily bit ce barem 20 komentara gdje navijacima nije jasno zbog cega je odigro 4 minute do 4 te cetvrtine **** ne mogu da se ne iznerviram al **** ovom plamliju mater onu glupu jer odavno glupljeg centra nisam gledo sa ovom gluposcu je u istom kosu ko i mcgee dabogda nogu slomio, laku noc

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 nov 2014, 06:02

Ma ovaj Holins je puko, ne može ni Mirza mirne glave igrati kad ga ovako voza malo malo pa klupa...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 nov 2014, 06:04

Izgleda nece biti poena ni u ovoj tekmi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 16 nov 2014, 06:05

Kako mi se samo smucila ova ekipa za ove 3 godine, to je nevjerovatno:
Prvo od trenera koji su glupi ko panjevi,pa do gazde! znaci Avery , Carlissimo i sad ovaj Hollins skroz antipaticni likovi niz imaju karizmu nit nista. Pojma nemaju jedino Kidd cojk je imao bar ono nesto ali je skontao gdje je dosao i ufatio se noge brze bolje . A gazda je glup ko :guz: -ica prvo dovodi ruse koji zauzimaju bezveze mjesto u ekipi , drugo dovodi glupe trenere , trece dovodi jos gluplje igraceee .
Cetvrto -Goru ekipu nisam gledao sto se tice sebicnosti , Peto - Frajer se znaci odrekao pikova na draftu da bi doveo đuturume Garnetta i Pirsa (koji je bio jednu sezonu samo ) :facepalm: :damn:
I ono sto mi se najvise zgadilo i navise me nerviralo su igraci tipa Panjleeeee, tortonnn , Blečččč, Livingston...a isto posebno JJ onom izjavom kako ne igraju timski pa bolan najsebicniji si to je ono ko o cemu nego **** o postenju :guz: jednostavno ne vidim u ovom timu buducnosti nikavee Garnet vec odavno penzijaa , Willijams ni na nivou onoga od prije , LOpez kostolomac zescii , JJ majstor ali sebicunluk teski , i ovako kad skontam ekipa sve đuturum do đuturuma ! a Mirza brate bjezi sto prijeeee, zaj'bo si se opasnooo evo vec 3 -cu godinu. I na kraju moram :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: za sveeeeee ! toliko od mene . :bih:
Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 16 nov 2014, 06:07, ukupno mijenjano 1 put.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 nov 2014, 06:06

Hollins nema blage veze

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 nov 2014, 06:08

Kad nema ništa, ugasite strim hebo Hollinsa i pred fajront malo raspoloženja. :mrgreen:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 nov 2014, 06:08

usao je Mirza

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 nov 2014, 06:19

Nece trica kao da je kos uklet isto kao prosle sezone

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 16 nov 2014, 06:25

Ma **** ja mater svima njima odo u Banovica boli me **** bar se necu nervirati , nek mi svi popuseee

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 nov 2014, 06:33

Bogdanovic 28minuta , 0 poena :crazy: ... Ova ekipa je cirkus,Mirza izdrzi i na ljeto kupi stvari...gdje god odes bit ce ti bolje nego u Brooklyn-u ! Lahku noc raja
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 nov 2014, 07:15

13.30 minuta

2 poena 4 skoka i 1 asistencija sut 1/7 za tri poena 0/4
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 16 nov 2014, 08:11

Freaza je napisao/la:Ma **** ja mater svima njima odo u Banovica boli me **** bar se necu nervirati , nek mi svi popuseee
:nene:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 nov 2014, 08:15

http://thebrooklyngame.com/nets-misfire ... ty-handed/" onclick="window.open(this.href);return false;

Clanak gori.

[youtube][/youtube]
Jedan grad, jedna ljubav!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2014, 09:18

Freaza je napisao/la:Ma **** ja mater svima njima odo u Banovica boli me **** bar se necu nervirati , nek mi svi popuseee
:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 16 nov 2014, 12:22

Ozbiljno se počinjem pitati da nije do mene jer kad odlučim da ne gledam Mirzu on podbaci, a čim ja pogledam najmanje + 10 zabije. :mrgreen: Aj reko ove zadnje dvije da malo :zzz: , a bolje da nisam em nam Mirza loše odigra, em će nam Freaza brže bolje u BANoviće zbog Hollinsa i njegovih egzibicija. ;)

Ja stvarno ne razumijem politiku ovog Rusa i GM King-a, znači imaju silan novac na raspolaganju, kroz priču možemo skontati da im je cilj PO i prsten koji realno svi žarko žele i onda pogledaš roster i politiku dovođenja igrača i kontaš ko je ovdje lud. Što neko spomenu odreknu se drafta u korist PP-KG, dovode neke Ruse polovnjake i kojekakve lijeve igrače. Pa ako im je fkt stalo do prstena neka lijepo dovedu i naprave novu veliku trojku po uzoru na Miami ima predobrih igrača uz par igrača iz postojećeg rostera Netsa pa da znaju radi koga i čega plaćaju dodatnih 100M $ radi kršenja pravila salary cap-a. A tek treneri pa da ne pratim NBA rekao bi da Netsi služe kao pripravnički team za pojedine trenere ili kao ekipa za udomljovanje propalih ili ex trenera sa lošim rezultatima čast Hollinsu i Carlisimu, ali da su imali neke extra uspjehe nisu koliko sam ja uspio da upratim. I tu vidim lošu politiku kluba jer smatram da ima duplo boljih trenera od ovih što su se izredali za vrijeme Mirze uz Kidda koji je na momente imao dobre ideje i stvari plus što je davao Mirzi dosta minutaže. Ne bi me iznenadilo da na kraju sezone KG ode u penziju i postane trener Netsa kako vrijeme odmiče ta mi se opcija čini izglednom. :crazy:

Koliko god mi je Mirza drag i volim ga ko brata svog, ali ako njemu ovakvo stanje odgovara i ne buni se tako paše i meni, ali ako potpiše novi ugovor naredne godine sa Netsima i bude mu isto ili gore nema pravo da se išta buni i prigovara. Ako su se i manji igrači bunili zbog minutaže može vala i on za 3 god. je zaslužio više poštovanja i imao zasluga u Netsima red je da mu se i oduže. Ako hoće naravno, ako neće i ovo mu odgovara eto mu klupe i neka uživa ja ne znam više ni šta da očekujemo od Netsa kao ekipe jer ovo je cirkus JJ se buni kako nema protoka lopte, kako su sebični, a on prvi kad uzme loptu ne daje nikome. Jest on igračina, učesnik 7 All Star-a i ima poštovanje, ali bi on prvi trebao uz DWill kao glavna uzdanica ekipe da bude primjer i traži teamsku igru, a ne ovako šutaj dok ne uđe i ne dodaji nikome. Rekoh već neka Mirza sam odluči šta i kako dalje, hvala Bogu ima se uvijek opcija razgovora sa GM neka vidi šta od njega očekuje Hollins i da li će dobijati minutažu koju zaslužuje ili ne. Ako će i dalje grijati klupu nije ni trade sramota tražiti bolje da igra u nekoj ekipi i slabije kvalitete +30 minuta, nego ovako minute na kapaljku.

Možda i mi imamo visoka očekivanja ili previše tražimo od Mirze pa nismo objektivni, ali ja lično smatram da Mirza zaslužuje više minuta i bolje od ovog nego što je sada. Malo sam se uz kafu raspisao pa nemojte šta zamjeriti, ako sam slučajno šta pogrešno napisao ili naveo slobodno me ispravite ljudski je pogriješiti. :) Živi bili raja i nemojte mi se sekirati biti će ovo dobro aBd nada zadnja umire. :bih:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 nov 2014, 13:22

Da sam bio na Mirzinom mjestu, svaku loptu koju bi dobio bacio bi u publiku. Pa dokle ce ga vise treneri hebavati. Ajd nekako smo progutali sto su Evans i Humphries igrali ispred njega :facepalm: (ajd bila je prva sezona), zatim smo progutali i to kada je bio zamjena PP-u (Pierce je zvijezda, nije bilo prigovaranja), ali kada u trecoj sezoni ne mozes imati 25 minuta po utakmici kao zamjena djedu Garnetu, onda stvarno nesto ne stima.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2014, 13:29

Gifron je napisao/la:http://thebrooklyngame.com/nets-misfire ... ty-handed/

Clanak gori.

[youtube][/youtube]

Kakve cigle i airballi braco mila :urnebes: Najludja ova zadnja prije prve trojke kad pogodi onog u glavu
15.10 - 15.06 ...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 nov 2014, 13:30

Ma ok, to je to, govorio sam to poslije druge utakmice i sad sam ubjedjen, on kod Hollinsa moze igrati 20-25 min i to ako ne promasi iz igre i igra fantasticnu odbranu. Gledam one uvodne utakmice, briljira, odbrana, sut ga sluzi, raznovrstan a odigra 20-ak minuta, i pomislim sta ce bit kad stane sut sto je realno ocekivati i imamo sinocnjih 13 minuta.Ne znamo kakva je situacija mozda i Hollins ode ako recimo izgube narednih 4-5 utakmica, ali ako ima povjerenje i ostane Mirza MORA traziti trade, ovo je sezona u kojoj je trebao zablistati i usao je tako u nju i ima minutazu ko da igra u ekipi koja je prvi favorit za prsten. Jbt njemu je znaci plan ubacivati Plumlija umjesto KG-a,a da Mirza odmara Brook-a tih 4-5 minuta koje sjedi, pa :puke: . Ne cudi me ako odigra jos 2 ovakve utakmice da ga zakuca za klupu i koristi Kirila na 4

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 nov 2014, 14:02

Shvatam frustraciju, ali morate shvatiti da sva Mirzina minutaža i učinak ovise o njegovom šutu. Ukoliko ga stane šut, Mirza je na terenu praktično beskoristan. Logično je da ga trener kao što je Hollins neće tolerisati u slučaju da ga ne ide. A ja za takvo nešto više krivim Mirzu nego trenera, jer je on za ove 2 godine morao pronaći način kako da dolazi do poena i da bude koristan i kad ga ne ide šut. Bio sam uvjeren da će on to uspjeti jer je kvalitet za takvo nešto. Sad već počinjem sumnjati da on to može..Njegova uloga me podsjeća na ono što Steve Novak igra kroz karijeru, a realno Mirza je košarkaški genije za Novaka.
Ima i do tima, teško je izboriti se za sebe pored toliko kvalitetnih i masno plaćenih igrača koji moraju imati loptu u rukama i uzeti svoj broj šuteva.
Mirzi svaka čast na strpljenju i živcima, ali vjerujem da je i on svjestan da je najbolje da na ljeto promijeni klub.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mirza Teletović

Post Postao/la JoseMourinho » 16 nov 2014, 14:55

Ne znam što se stalno spominje BB to je isto da kažeš sto nam ne igra hajrovic kako svaku tek mu igra Šunjić :D jednostavno jedan drugom nisu konkurencija...

Jbg mirza je rezerva to je svima nama valjda jasno, kad ga hoće šut dobijat ce 20+ minuta a kada ga neće naravno da neće toliko, da ode negdje pitanje je gdje bi otišao, u možda 5-6 ekipa bi imo veću minutažu ostalo vjerujem da bi isto bilo kao u Netsima jer je jbg on igrač koji živi od šuta i samo se možemo nadat da ce ga šut dobro slusat :kafa:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 2 gosta.