Safet Sušić - Pape

RiNo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RiNo » 16 nov 2014, 13:23

2 kratke poruke od Susica
[youtube][/youtube]

I za pljuvace
[youtube][/youtube]
:wave:
100% sportski i krajnje opušten potpis

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 16 nov 2014, 13:25

*p!p!t@* je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Od ovog bilmeza veceras ne ocekujem nista,jer cemo kao sto gledam branit se i pokusat nesto iz kontri odraditi,jer i da veceras bod osvojim bice veliki uspjeh kad vidimo ko nas vodi i da nam fali par vaznih igraca,osim bratica..

Kako citam nakon nekih meceva kvalifikacija selektori otkaze dobijaju ili ih dadnu sami,samo nasi nemaju obraza da ovog alfa uklone sa mjesta selektora..aa nasi novinari su vec zauzeli mjesta u avionu,ekskluzivne informacije iz Izraela,jbg bitnije je sto ce Palestina biti sa nama veceras nego prolazak repke na euro..
Pa kaže :mrgreen:

[youtube][/youtube]

slika
:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: bravo za sliku

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 nov 2014, 13:35

slika

:bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nees
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nees » 16 nov 2014, 13:56

Svaka čast :!:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 nov 2014, 13:59

Nesto me vuce da je kasnije bilo : "De mala stoniraj ovo " :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 nov 2014, 14:05

Otelo je napisao/la:Nesto me vuce da je kasnije bilo : "De mala stoniraj ovo " :rol:
ovo je fakat uplačeno, provjerite na premieru :roll:
nema potpisa

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 nov 2014, 14:13

Skeniraj code, fkt uplačeno. :thumbup:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2014, 14:14

Najgora ako popusimo opet izjave nije bilo glavnih igraca,ostalo je jos toliko bodova u igri,pa cemo vidjet sta ce biti..ako uzme bod sasvim ocekivano,islo se na to,godi nam npr kiks Welsa protiv Belgije i onda prica kako je Belgija vec osvojila prvo mjesto,a mi cemo se Walesom i Izraelom borit za drugo mjesto i baraz..sve cemo probat da makar odemo do baraza bla bla bla..standardna prica..

Ubio mi je zelju za gledanjem utakmice,jer nema vise tog zara,dovoljno mi je da vidim njegovu facu i da potonem jos vise.. :thumbdown:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2014, 14:52

Sušić: "Ako izgubimo od Izraela, neću dati ostavku."

Čovjek bez imalo stida i srama, ne mogu vjerovat da sam ga nekad branio i podržavao...
Lijepi Grci, Ranieri popi otkaz poslije poraza od Farskih Ostrva koji su jači od Kipra, dok ovaj tutkun još uvijek prima 50k mjesečno, to nigdje na svijetu nema...
Dick Advocaat dobi otkaz poslije 3 kola, Bento poslije jednog kola dobi otkaz, samo naši drže ovu spodobu na klupi još uvijek...
I kaže mrzimo BiH repku i želimo joj neuspijeh, želimo da izgubi...Pa ako je cijena toga da ovaj lik ode već jednom, neka i izgubimo, small price to pay.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 nov 2014, 14:57

Pape zajebes li veceras, ne vracaj se u BiH.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

1X2
Kontakt:

Post Postao/la 1X2 » 16 nov 2014, 15:25

Sajo , ne daj večeras ni jednom da ostane živ :opaopa:
[youtube][/youtube]

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 nov 2014, 15:38

The_Target je napisao/la:Ima li srnetine
:lol: koji si ti kralj :lol:
zasluzio si od Saje srnecu plecku :salut:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 nov 2014, 15:41

“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
ko izjava za oslobodjenje ,ako je i ovo tacno (a vjerujem da jeste jer nista cudno za glupana ) :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: ,pape ima svoju racunicu ,boli njega q ,sad znaci ima i baraz :rol: :rol:
50 po 50 svaki mjesec ,boli njega ,
kasnije ce biti ma ima ba SP u rusiji ako nista :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 16 nov 2014, 15:45

barca_87 je napisao/la:
“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
Nakon kratkog izleta u pokušaj normalnosti, vratio se svojim starim navikama - bezobrazluku i drskosti.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 nov 2014, 15:45

Znamo mi majmune kakav si ti smrad od covjeka i od tebe niko ni ne ocekuje neki potez koji bi imao veze sa obrazom i moralom.
Nece tebe niko pitati hoces li dati ostavku ili ne nego ces ,majmune,dobit nogu.
Ne bude li pobjede veceras ti si sutra do mraka bivsi.

Smradu jedan korumpirani,lopovcino jedna seljacka!!

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 16 nov 2014, 15:45

http://www.****/sport/nogome ... o-izgubimo

hoces hoces tele jedno isto ko onaj leteci Holanđanin Advokat :evil:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 15:49

idemo ljiljani ,kako bi pobjeda sjela :njanjanja: :njanjanja: pape :clap: :clap: :clap: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 nov 2014, 15:50

J.bo mater lopovsku,taman kad malo zaboravim,on i njegovi jurisnici pocnu vaditi zivce svakom normalnom covjeku.
Proklet bio i ti i oni koji su te natovarili nama na vrat.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 nov 2014, 15:51

"Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima"

Gdje ti je obraz Safeteee :?: :?: :?: :?:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2014, 15:53

Pa to sam jucer pisao, covjek koji nikada nista nece nauciti, covjek bez casti. Ali danas me boli da ne kazem sta za njim i njegovim maloumnim lizacima.

Danas uz nase momke do pobijede!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 10 gostiju.