[youtube][/youtube]
I za pljuvace
[youtube][/youtube]

*p!p!t@* je napisao/la:Pa kažeharry_90 je napisao/la:Od ovog bilmeza veceras ne ocekujem nista,jer cemo kao sto gledam branit se i pokusat nesto iz kontri odraditi,jer i da veceras bod osvojim bice veliki uspjeh kad vidimo ko nas vodi i da nam fali par vaznih igraca,osim bratica..
Kako citam nakon nekih meceva kvalifikacija selektori otkaze dobijaju ili ih dadnu sami,samo nasi nemaju obraza da ovog alfa uklone sa mjesta selektora..aa nasi novinari su vec zauzeli mjesta u avionu,ekskluzivne informacije iz Izraela,jbg bitnije je sto ce Palestina biti sa nama veceras nego prolazak repke na euro..![]()
[youtube][/youtube]
ovo je fakat uplačeno, provjerite na premieruOtelo je napisao/la:Nesto me vuce da je kasnije bilo : "De mala stoniraj ovo "
The_Target je napisao/la:Ima li srnetine
ko izjava za oslobodjenje ,ako je i ovo tacno (a vjerujem da jeste jer nista cudno za glupana )“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
Nakon kratkog izleta u pokušaj normalnosti, vratio se svojim starim navikama - bezobrazluku i drskosti.barca_87 je napisao/la:“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
"Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima"
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 10 gostiju.