Safet Sušić - Pape

fkklis
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fkklis » 16 nov 2014, 16:30

Najgore je što igramo protiv genocidne tvorevine pa ne mogu navijati za njih, tako da neću ni gledati utakmicu. Rezultat je nebitan, naša najveća pobjeda će biti ako Safet ode. :bih:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 16 nov 2014, 16:36

Još 4 sata ako Bog da! Volim te Bosnooo!! :bih: :bih:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 16 nov 2014, 16:37

Boli me ona stvar i za Safetom i za svima, ako ćemo se nadati tome da ćemo izgubiti sao zato da Safet ode onda smo jadni i patetični, ima i drugih načina da se selektor smjeni a ne nadati se porazu.

Zbog onih koji su svje živote dali da bi ova reprezentacija uopće postojala kakva takva, DRUGE NEMAMO, da je najgora naša je.

I ZATO IDEMO LUDO IDEMO JAKO IDEMO U FRANCUSKU OSVOJITI ZLATO !!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 nov 2014, 16:38

:bih: :bih:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 nov 2014, 16:43

Gledao sam sinoć face tv i sad javljanje gledalaca vezano za ovu našu utakmicu protiv ******, i kaže jedan lik mrtav hladan: "Neće Pape ući na teren i igrati umjesto igrača, on je svoje pokazao dok je igrao ." Po ovoj logici Pele i Maradona su najbolji treneri na svijetu, a Murinjo je kar.ina od trenera.
A vrhunac svega su komentari ljudi na društvenim mrežama, koji podržavaju svog vođu koji uništava reprezentaciju.. slika slika
Nikad mi nećemo doći pameti.. :zviz:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 nov 2014, 16:45

Željooooo je napisao/la:Gledao sam sinoć face tv i sad javljanje gledalaca vezano za ovu našu utakmicu protiv ******, i kaže jedan lik mrtav hladan: "Neće Pape ući na teren i igrati umjesto igrača, on je svoje pokazao dok je igrao ." Po ovoj logici Pele i Maradona su najbolji treneri na svijetu, a Murinjo je kar.ina od trenera.
A vrhunac svega su komentari ljudi na društvenim mrežama, koji podržavaju svog vođu koji uništava reprezentaciju.. slika slika
Nikad mi nećemo doći pameti.. :zviz:
Susic :thumbdown:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 nov 2014, 16:45

voltron30 je napisao/la:
“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
E jesi se i proslavio u baražu. :lol: Mene ovo ne iznenađuje, čovjek je pyzda po karakteru.
a do jucer ga nije bilo briga sta drugi pricaju, papak od covjeka je definitivno prolupao, on jedino zna od 30 oduzimati 3 po 3 boda...
Volim te Bosno!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 16:49

reprezentacija je postojala i prije i postojat ce i poslije safeta tako da su oni svi prolazni i pape,dzeko,barbarez ,sliskovic,baljic,hasagic,begovic ciro itd al da neko moze toliko mrziti selektorsa svoje zemlje koji je jedini odveo svoju reprezentaciju na sp o kojem smo svi sanjali i da sad prizeljkuju poraz da bi on otisao :oops: :oops: :oops:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2014, 16:52

Najgore ako bude 1:1 pa će reć da je ovo dobar rezultat i opet će ostat tu gdje jeste, savez ga neće dirat, a mi opet u prknu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 nov 2014, 16:55

bordobijeli je napisao/la:reprezentacija je postojala i prije i postojat ce i poslije safeta tako da su oni svi prolazni i pape,dzeko,barbarez ,sliskovic,baljic,hasagic,begovic ciro itd al da neko moze toliko mrziti selektorsa svoje zemlje koji je jedini odveo svoju reprezentaciju na sp o kojem smo svi sanjali i da sad prizeljkuju poraz da bi on otisao :oops: :oops: :oops:
dostu, povedi ga sebi kuci kad dobije nogu..
Volim te Bosno!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 17:01

xavi26 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:reprezentacija je postojala i prije i postojat ce i poslije safeta tako da su oni svi prolazni i pape,dzeko,barbarez ,sliskovic,baljic,hasagic,begovic ciro itd al da neko moze toliko mrziti selektorsa svoje zemlje koji je jedini odveo svoju reprezentaciju na sp o kojem smo svi sanjali i da sad prizeljkuju poraz da bi on otisao :oops: :oops: :oops:
dostu, povedi ga sebi kuci kad dobije nogu..
ja cu veceras da navijam svim srcem za BIH isto kao i prije sto sam navijao i sto cu poslije safeta .imam ja na tribini u FKS iste kao i ovi sto pljuju safeta pa nakon 3 poraza nece da dolaze na utakmice ili kazu dok on igra ja necu vise gledati sarajevo e tako i ovdje ako voliš neki klub ili reprezentaciju nema tog ko ti to moze da ogadi .sto je najgore safet uopšte nije loš cak sta vise najuspjesni je selektor u historiji BIH fudbala da ima gresaka ima ali nije ni blizu da bi se neko radovao porazu samo da bi on otisao .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 17:05

Otelo je napisao/la:Idemo im yebat majku a onda traziti peticijom odlazak Safeta :salut: :salut: :salut: :salut:
:thumbup:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 16 nov 2014, 17:06

Jeste vala dosadni.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno nam, idemo do pobijede. :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 nov 2014, 17:07

Ja volim reprezentaciju ali sam protiv selektora te reprezentacije. Zašto sam protiv selektora? Zato jer je nestrucan(taktika i postavka igrača je za njega misaona imenica), glup ko qrac, plus bezobrazan, ne zna skautirati igrace( gubimo more dobrih igrača zbog Papeta i njegovog odnosa prema njima),već iz svog doma prati nastupe nekih od njih(posebno svog Tinkija), sklon je nepotizmu,ubacivanju raznih levata u reprezentaciju(nekim od njih izmišlja i nove pozicije) sa ciljem da se prodaju, ne zna normalno dvije recenice sastavit a da sam sebe ne demantira. Ti kažeš odveo nas na svjetsko, svaka mu čast na tome ali Otto Rehhagel je sa Grčkom osvojio EP, pa im nije bio doživotni trener nego se kao gospodin povukao kad je vidio da više ne ide . Jedino pozitivno je što nas je odveo na svjetsko prvenstvo, utakmica protiv Grčke u Zenici, protiv Francuske u Parizu i to je to, svaka malo jaca repka nas je natamburala..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 nov 2014, 17:15

Kaže naš dragi selektor: "Neću otići ni u slučaju poraza u Izraelu! Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima." :facepalm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 17:17

Željooooo je napisao/la:
Ja volim reprezentaciju ali sam protiv selektora te reprezentacije. Zašto sam protiv selektora? Zato jer je nestrucan(taktika i postavka igrača je za njega misaona imenica), glup ko qrac, plus bezobrazan, ne zna skautirati igrace( gubimo more dobrih igrača zbog Papeta i njegovog odnosa prema njima),već iz svog doma prati nastupe nekih od njih(posebno svog Tinkija), sklon je nepotizmu,ubacivanju raznih levata u reprezentaciju(nekim od njih izmišlja i nove pozicije) sa ciljem da se prodaju, ne zna normalno dvije recenice sastavit a da sam sebe ne demantira. Ti kažeš odveo nas na svjetsko, svaka mu čast na tome ali Otto Rehhagel je sa Grčkom osvojio EP, pa im nije bio doživotni trener nego se kao gospodin povukao kad je vidio da više ne ide . Jedino pozitivno je što nas je odveo na svjetsko prvenstvo, utakmica protiv Grčke u Zenici, protiv Francuske u Parizu i to je to, svaka malo jaca repka nas je natamburala..
i prije njeg selektori su pravili greske i vece nego safet pa se nikad nije digla ovakva hajka na selektora kao sad a ni ti prije njeg nisu imali rezultate cak su imali i losije . ciro je gurao ibricica ,jahica ,nurkovica,vasilica a na klupi pjanic,lulica nije ni zvao itd ,baka sliskovic gurao bajana,crnogorca,kerkeza ,mulinu ,mitrovica a nije zvao rahimica ,muslimovica drzao na klupi i slicno i tako i drugi selektori a mi ovdje od safeta pravimo kao najveceg neprijatelja drzave BIH .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 17:20

NKMramor je napisao/la:Kaže naš dragi selektor: "Neću otići ni u slučaju poraza u Izraelu! Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima." :facepalm:
izjava je ocekivan zna safet da ce biti smjenjen ako izgubi i zato i daje ovakve izjave on je veceras pukovnik ili pokojnik.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 nov 2014, 17:22

Murga je napisao/la:Jeste vala dosadni.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno nam, idemo do pobijede. :bih:
Joj mu slike kretenske na twitteru :rol:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 nov 2014, 17:23

Nece on biti smijenjen sve dok igraci ne progovore ... ima on tal u savezu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 16 nov 2014, 17:24

MOMCI VI STE OVDJE ZALUTALI IZGLEDA
slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.